DECESE 

 

* Împărtășesc durerea prietenului meu Jeflea Avram acum când se desparte de iubita lui mamă

VIORICA JEFLEA.

Dumnezeu să o odihnească în pace. Familia Chivari Ioan, Ionuț, Alina și Cristi. (4014)

 

* Cu mare tristețe îmi iau rămas bun de la prof. înv. primar

 FLORICA ENACHE,

cea care a înnobilat meseria de dascăl cu dăruirea și înţelepciunea sa. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Florica Hava

 

* Suntem alături de nașul nostru, Viorel Enache și de fiul său Dan cu soția Roxana, în aceste momente grele, când se despart de cea mai iubită soție și mamă

FLORICA ENACHE.

Draga noastră nașă, ai plecat prea devreme lăsând în urmă multă tristețe și durere. Ai fost un om special în viața noastră înconjurându-ne întotdeauna cu toată dragostea și bunătatea ta. Ne-ai fost alături în cele mai frumoase momente, dar și în cele mai grele și pentru toate astea, îți mulțumim. Te vom păstra mereu în inimile noastre și ne rugăm la Dumnezeu să-ți așeze sufletul la dreapta Sa! Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Dorina, Cornel, Cosmin și Corneliu Copăcean. (4011)

 

* Rămânem cu amintiri dragi și tristețe în suflet, acum, când ne despărțim, mult prea repede, de draga noastră colegă,

FLORICA ENACHE,

prof. înv. primar, un dascăl de excepție, care a luminat multe generații de elevi.

”Și când într-o toamnă cu tâmplele ninse,

De școala lui dragă se va despărți

În sat va rămâne și toată viața,

Copiii spre școală, cu drag îi va-nsoți!”. -  ”Învățătorul”

Dumnezeu să o odihnească în pace! Transmitem sincere condoleanțe familiei prof. Viorel Enache. Anul V A, promoția 1976 Liceul Pedagogic ”Iosif Vulcan” Oradea, diriginte prof. Gheorghe Moldovan. (4012)

 

* Un gând de mângâiere, compasiune şi sincere condoleanţe familiei, la marea durere pricinuită de decesul celei care a fost

prof. FLORICA ENACHE

Dumnezeu să-i dea odihna veşnică! Colectivul Colegiului Tehnic „Alexandru Roman” Aleşd.

 

* Nemilos și tragic, destinul a oprit timpul, lăsând în urmă recunoștința și amintirea de neșters a unui om de excepție, doamna învățătoare

FLORICA ENACHE.

Dumnezeu s-o odihnească în pace și îngerii să-i vegheze veșnicia. Cazan Anca, cu familia.

 

* Un om și un dascăl s-a ridicat la Dascălul Suprem

prof. FLORICA ENACHE.

Dumnezeu să o odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Inspector pentru învățământ primar, prof. Felicia Ianța. (4018)

 

* Un ultim și pios omagiu celei care a fost un dascăl deosebit, un profesor de excepție

FLORICA ENACHE.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică și să o așeze între aleșii Săi. Corpul de metodiști pentru învățământ primar al ISJ Bihor. (4017)

 

* În aceste momente de grea încercare, transmitem un gând de alinare și mângâiere colegei noastre, Cristina Lazăr, la despărțirea de fratele drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colectivul Bibliotecii Universității din Oradea.

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet plin de bunătate s-a ridicat la cer, departe de noi, dar mai aproape de Dumnezeu. Ne luăm rămas bun de la scumpul și iubitul nostru soț, fiu, tată, frate și unchi,

DORIN-IOAN SILAGHI,

de 52 ani, din Sântandrei. Stâlpul are loc azi, 17 iunie, ora 18.00, la Capela din Sântandrei. Înmormântarea va avea loc joi, 18 iunie, ora 13.00, din Capela Sântandrei. Familia. (4012)

 

 COMEMORĂRI

 

* S-au scurs 3 ani de când a trecut la cele veșnice cea care a fost soție, mamă și bunică,

EUGENIA FARCAȘ.

Dumnezeu să-i dea odihnă în liniște și pace! Recunoștință celor care au cunoscut-o și-i păstrează o clipă de aducere aminte. Familia. (3966)