DECESE

 

 

* Cu adâncă durere în suflet anunțăm încetarea din viață a minunatului nostru soț, tată, bunic, socru,

col. (rez.) IONEL NANU,

de 72 ani. Înmormântarea are loc azi, 18 februarie 2022, ora 13.00, de la Capela Hașaș. Odihnească-se în pace! Soția Liana, fiul Alin cu familia, fiica Georgeta cu familia. (506)

 

* Împărtășim durerea și tristețea care vă încearca în aceste clipe grele, dragii noștri, Nicu, Cristi, Adriana, Vasile, Bogdan și Cristiana, când o conduceți pe drumul veșniciei pe scumpa voastră soție, mamă și bunică

IRINA ANCA.

Dumnezeu să o odihnească în pace, iar vouă să vă mângâie sufletele îndurerate. Sincere condoleanțe întregii familii! Olga Croitoru, Adrian, Simona și Paul Stoian.

 

* Suntem alături de colega noastră, Mariana Purdea, la dureroasa despărțire de mama sa iubită. Dumnezeu să o odihnească în pace! Notarii Publici din Camera Oradea. (520)

 

* Cu adâncă durere în suflet ne despărţim de sora şi mătuşa noastră dragă,

ANETA ZAHARIA.

Odihnească-se în pace! Sora Lucia cu soţul Mihai, nepoţii Ela, Cristi, Mariana, Fulop Dana. (521)

 

* Cu sufletele cernite de durere, ne despărțim de cel mai iubit frate, cumnat și unchi

AUREL NAN,

pe care-l vom păstra veșnic în inimile noastre. Fie ca Părintele Ceresc să-i așeze sufletul bun în Împărăția Sa, iar familiei îndoliate să-i aducă mângâiere și alinare. Dumnezeu să-l ierte și să-i dea odihnă veșnică. Fratele Ghiță, cumnata Domnica, nepoții George cu soția Cristina și Cosmin. (524)

 

* Cu profundă durere sufletească aducem la cunoștința rudeniilor şi tuturor cunoscuţilor trecerea la cele veşnice, pe data de 16 februarie 2022, a iubitului soţ, tată, socru şi bunic

IRIMIE TEŞAN.

Lipsa acestuia va fi puternic resimțită de toți cei care l-au cunoscut, un om excepţional, plin de viaţă, care a ajutat o multitudine de persoane din comunitatea noastră fiind şi fondatorul grupului de firme Teşan Prest. Trupul său neînsufleţit a fost depus la Capela Orăşenească în interiorul Cimitirul Municipal Rulikowski, Oradea. Înmormântarea are loc azi, 18 februarie, ora 14.00, de la Capela Municipală. Vei fi în sufletele noastre pentru totdeauna. Golul lăsat în urmă este infinit. Nu te vom uita niciodată! Dumnezeu să te odihnească în PACEA SA! Familia îndurerată. (519)

 

 COMEMORĂRI

 

* Au trecut șase luni de când îngerul meu păzitor, scumpa mea soție,

prof. AURORA GÎRBA

a trecut la cele veșnice. Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 19 februarie, împreună cu Agapa Creștinească, la Biserica Albastră, începând cu ora 9.00. Dumnezeu să o aibă în paza Sa și să o odihnească în pace! Soțul Radu, veșnic îndurerat. (497) 

 

* Cu aceeaşi nemărginită durere în suflet anunţăm că se împlinesc 13 ani de când regretatul şi iubitul nostru soţ, tată şi bunic,

IOAN PĂTCAŞ,

a plecat la cele veşnice lăsând un gol imens în sufletele noastre. Dumnezeu să-ţi dea odihnă veşnică în Împărăţia Sa! Nu te vom uita niciodată! Oli, Steluţa, Gheorghe şi Sabrina. (481) 

 

* Timpul, anii trec, dar amintirea şi durerea din suflet rămân. Plecăm fruntea la tristul tău mormânt acum, când se împlinesc 7 ani de când ne-a părăsit cel care a fost un iubitor soţ, tată, socru şi bunic,

prof. LADISLAU JUDEA.

Ai rămas îngerul nostru păzitor ce ne veghează. Odihneşte-te în pace, suflet bun! Parastasul va avea loc duminică, 20 februarie la Biserica „Sf. Ioan Botezătorul” din Aleşd. Familia îndurerată. (482)

 

* GHEORGHE DULCA

(GHIŢĂ)

A trecut un an de când soarta ne-a despărţit. Am trăit 56 de ani împreună. În toţi aceşti ani ne-am respectat unul pe celălalt şi în această perioadă n-ai fost o zi în spital. A venit totuşi o zi în care ai plecat fără să poţi să-mi spui că te doare ceva şi că nu vrei la spital. M-am rugat la Dumnezeu să te aducă acasă sănătos, dar a hotărât să te ducă la El. De când ai plecat lacrimile nu s-au terminat şi nici durerea din suflet. Pentru că ţi-au plăcut poeziile marelui poet Mihai Eminescu, scriu câteva versuri:

„Şi pulbere, ţărâna de tine s-a alege,

Căci asta e a lumii nestrămutata lege,

Nimicul te aduce, nimicul te reia,

Nimic din tine-n urmă nu va mai rămânea”. - Veronica Micle.

Mă rog la Dumnezeu să-ţi aşeze sufletul în cer unde sunt cei buni şi drepţi, căci ai fost un soţ bun cu mine. Dulca Florica. (516)

 

* Cu dragoste și recunoștință o comemorăm la 7 ani de la deces pe draga noastră mamă

ANIA-LUMINIȚA PERIANU,

din Vaşcău. Fiicele Iulia Popa din Oradea și Mioara Monea din Alba Iulia cu familiile lor. Te vom păstra mereu în inimile noastră.