DECESE

 

 

* Cu adâncă durere vă anunțăm că cea mai minunată, curajoasă, optimistă și generoasă mamă și bunică,

MARIA SABĂU,

s-a stins din viață la 89 de ani. Dumnezeu să o odihnească! Înmormântarea se va oficia azi, 18 mai, ora 14.00, la Capela Hașaș. Fiica Maria cu nepotul Tudor, fiul Ioan cu soția Corina, nepoții Ionuț și Răzvan. (1285)

 

* Sincere condoleanțe și compasiune îi transmitem domnului viceprimar Popa Marius Gheorghe, acum, la despărțirea de mama sa dragă. Bunul Dumnezeu să-i dăruiască odihnă veșnică în Împărăția Sa Cerească! Colectivul Primăriei și Consiliul Local Vașcău.

 

* Sincere condoleanțe doamnei dr. Cozman Georgeta și familiei sale, la decesul soțului și tatălui iubit. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Fam. col. (r.) Gavril Morar, familiile Bunoiu și Tiba. (1296)

 

* Cu adâncă durere ne despărțim de buna noastră vecină și prietenă,

FLORICA BOȚOC.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndoliate! Familiile Andor, Danciu și Botici. (1291)

 

* Suntem alături de doamna Georgeta și Monica, la marea durere pricinuită de decesul soțului și tatălui drag

ing. IOAN PETCA.

Dumnezeu să-l odihnească! Fam. Belea Ioan și Angela. (1292)

 

* Suntem alături de tine Geta și de Moni, acum când vă despărțiți de dragul vostru soț și tată,

IOAN PETCA.

Dumnezeu să-l ierte și să-i dăruiască odihnă veșnică! Sincere condoleanțe! Foștii colegi de la Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai” Bihor. (1293)

 

* Suntem alături de dr. Judea Adrian, în aceste momente de grea încercare pricinuite de trecerea în neființă a mamei sale,

dr. IUDITA JUDEA.

Colectivul Secției Obstetrică III. (1294)

 

* Cu sufletele îndurerate suntem alături de familia Judea Adrian și Claudia, acum când o conduc pe ultimul drum pe

doamna IUDITA JUDEA.

Dumnezeu să-i odihnească sufletul bun și să o aibe în pază! Familia Pusta Marioara și Claudiu. (1297)

 

*    Un gând de mângâiere și profundă compasiune adresăm colegei noastre, Bora Flavia, încercată acum de despărțirea pământească de mult iubitul ei tată,

ȘTEFAN BORA.

Dumnezeu să-l aline suferința. Sincere condoleanțe din partea colectivului Serviciu Financiar-Contabil al S.C  T.G.I.E. Oradea.

 

* Gânduri de mângâiere, compasiune și sincere condoleanțe dragei noastre colege Flavia, acum când își ia rămas bun de la tatăl său drag,  

ȘTEFAN BORA. 

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Dorina, Mariana și Mihaela. (106)

 

* Cu adâncă durere în suflet ne alăturăm celor dragi rămași nemângâiați în urma plecării la Ceruri a celei ce a fost doamna

dr. JUDITA JUDEA,

un om de o deosebită verticalitate, o prietenă loială și un profesionist asumat. Dumnezeu să o odihnească în pace, iar vouă, Adrian și Mia, să vă dăruiască mângâiere și putere! Cu drag, fam. Marcu Aron și Dorina, Elena și Dorina. (107)

 

 

COMEMORĂRI

* S-au scurs 7 ani de când a trecut la cele veşnice cel care a fost cel mai bun soţ, tată, socru şi bunic,

GAVRIL POP.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Dormi în pace, suflet blând! Soţia Irina, fiul Octavian cu soţia Edit şi nepotul David, fiica Gabriela cu soţul Adrian, în veci nemângâiaţi.