DECESE

* Cu durere nemărginită în suflete ne despărțim de cea mai dragă ființă din viața noastră,

ADRIAN.

Înmormântarea are loc azi, 18 martie, ora 14.00, din Capela Hașaș. Drum lin spre cer! Dumnezeu să-l odihnească în pace și să-l așeze în Împărăția Sa! Mama Florica, fratele Nic și prietena lui iubită, Adela. (3198)

 

* Cu inimile îndurerate ne despărțim de soțul și tatăl nostru drag

ADRIAN BUNDEA.

Dumnezeu să-ți odihnească sufletul bun în liniște și pace. Nu te vom uita niciodată! Veșnic îndurerate, soția Camelia și fiica Andreea. (3175)

 

* Odihnește-te în pace, ginerele meu drag

ADRIAN BUNDEA.

Soacra Liana Bundea. (3174)

 

* Împărtășim durerea voastră, Liana, Camelia și Andreea, la despărțirea fulgerătoare de iubitul vostru

ADRIAN BUNDEA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar pe voi să vă mângâie și să vă întărească în această grea încercare. Sincerele noastre condoleanțe! Sorin, Jeni și Dacian Soreață. ( 3176)

 

* Cu adâncă durere în suflet anunțăm trecerea în veșnicie a dragului nostru soț, tată, socru și bunic,

FLORIAN DAVID,

în vârstă de 76 ani. Înmormântarea are loc azi, 18 martie 2020, ora 13.00, în satul Tășad, de la nr. 348. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Soția Lucreția, fiica Daniela cu familia, fiul Cornel cu familia, fiica Florentina cu familia. (3178)

 

* Suntem alături de nepoata și verișoara noastră Florica Pantea și fiica ei Ramona, în aceste momente grele pricinuite de pierderea soțului și tatălui iubit. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Eva, Sorin, Mirela și Bogdan Pater. (3177)

 

* S-a stins o inimă de mamă, plină de dragoste. Cu lacrimi în ochi și sufletul plin de durere ne luăm adio, de la scumpa noastră mamă

LIANA TANIA TĂTAR.

Înmormântarea va avea loc joi, 19 martie, ora 12.00, din Capela Hașaș. Dumnezeu să te odihnească în pace. Te vom iubi mereu! Copiii Anca, Luminița, Alina, Nicolae și Ionuț cu familiile lor. (3187)

 

* Cu inimile îndurerate ne despărțim de cumnata noastră dragă,

LIANA TĂTAR.

Dumnezeu să o odihnească în pace, iar pe copiii săi dragi să-i întărească! Cumnații Ilie, Florica și Mitică, împreună cu familiile lor. (3179)

 

* Am aflat neaşteptata veste despre stingerea din viață a

LIANEI TĂTAR.

Dumnezeu să o odihnească! Condoleanțe familiei. Profund îndurerată, prof. univ. dr.  Ada Mirela Tomescu.

 

* Suntem profund îndurerați de vestea plecării la cele veșnice a fostei noastre colege,

d-na LIANA TĂTAR,

fostă secretară șefă a Facultății de Științe Economice, om de aleasă probitate morală și profesională. Un pios omagiu și condoleanțe familiei! Colegii de la Departamentul de Finanțe Contabilitate. (3188)

 

* Cu regret și tristețe am aflat vestea trecerii premature în neființă a fostei nostre colege, secretar șef

LIANA TĂTAR.

Dumnezeu s-o odihnească în pace și să mângâie familia îndoliată. Decanatul Facultății de Științe Economice. (3192)

 

* Un suflet drag s-a ridicat la ceruri, iar noi cu durere în suflete ne luăm rămas bun de la cea care ne-a fost colegă, secretar șef al Facultății de Științe Economice

LIANA TĂTAR

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică, iar celor rămași să le aline sufletul. Colegii de la Secretariat și Administrativ. (3193)

 

* Cu regret și mâhnire în suflete ne despărțim de cea care a fost

LIANA TĂTAR,

secretar șef facultate. Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să o odihnească! Colectivul Departamentului de Afaceri Internaționale, Facultatea de Științe Economice. (3194)

 

* Deplângem dispariția prematură a celei care a fost secretar șef

LIANA TĂTAR.

Odihnă veșnică și sincere condoleanțe familiei! Colectivul Departamentului de Economie și Business, Facultatea de Științe Economice. (3195)

 

* Colectivul Departamentului de Management-Marketing de la Facultatea de Științe Economice este alături de întreaga familie, la greaua încercare pricinuită de trecerea la cele veșnice a celei care a fost pentru noi, draga doamnă

LIANA TĂTAR.

Dumnezeu să o odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei îndoliate! (3196)

 

* Un gând de alinare, mângâiere și compasiune pentru colega noastră Anca Tătar și familia, în momentele grele de despărțire de mama ei iubită

LIANA  TĂTAR.

Colegii TESA-Secretariat de la Facultatea de Construcții. (3182)

 

* Durerea este imensă acum, când trebuie să ne luăm rămas bun de la cea care ne-a fost colegă și prietenă de o viață,

LIANA  TĂTAR.

Amintirea ei va rămâne mereu în inimile noastre. Ne rugăm bunului Dumnezeu să-i odihnească sufletul în liniște și pace. Sincere condoleanțe și multă mângâiere copiilor și întregii familii! Fostele colege de la Universitatea din Oradea: Băgăian Aurelia, Durgău Valeria și Lucia Sabău. (3191)

 

* Cu inimile îndurerate de trecerea la cele veșnice a dragei noastre verișoare și mătuși,

MARIA GLIGOR,

rugăm pe bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace, întru Împărăția Sa, iar familiei greu încercate să-i dea multă putere și credință. Felicia cu fiica Alexia și Rodica cu fiul.

 

* Cu adâncă durere în suflete anunțăm încetarea din viață, la vârsta de 76 ani, a dragii noastre mame, soacre și bunici,

IREN SABĂU.

Stâlpul are loc azi, 18 martie 2020, la ora 18.30, la Capela Orășenească, iar înmormântarea va avea loc joi, 19 martie, ora 14.00, din Capela Hașaș, Cimitirul Municipal. Vei rămâne mereu în sufletele noastre. Dumnezeu să-ți odihnească sufletul în liniște și pace! Fiica Laura, fiul Sebastian, nepotul Thomas și nora Camelia. (3190)

 

* Suntem alături de familia doamnei tehnician dentar Varadi Gabriela, la moartea mamei sale. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Sabău Sorin și familia. (3181)

 

* Cu durere anunț trecerea în veșnicie a soțului meu,

DUMITRU SILAGHI,

la vârsta de 80 ani. Înmormântarea are loc azi, 18 martie 2020, ora 13.00, în localitatea Chișirid de la nr. 253. Vei rămâne veșnic în inima mea. Soția Maria. (3183)

 

* Cu durere ne despărțim de tatăl meu,

DUMITRU SILAGHI

plecat în veșnicie la vârsta de 80 ani. Dumnezeu să-l odihnească! Amintirea ta va rămâne veșnică! Fiul Dumitru. (3184)

 

* Ne despărțim cu durere de bunicul și socrul nostru,

DUMITRU SILAGHI.

Vei rămâne veșnic în amintirea și în inima noastră! Nepotul Andrei și  ginerele Gheorghe Havași. (3185)

 

* Cu durerea despărțirii de cel care a fost cumnatul nostru,

DUMITRU SILAGHI

suntem alături de voi, Maria, Dumitru, Andrei și Gheorghe. Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar pe voi să vă mângâie! Cornel și Liana Sabău. (3186)

 

* Suntem alături de sora și cumnata noastră, Maria și nepotul Dumitru, la marea durere pricinuită de moartea fulgerătoare a soțului și tatălui drag

DUMITRU SILAGHI.

Sincere condoleanțe. Dumnezeu să-l ierte! Familia Alexandru Sabău. (3180)

 

* Ne despărțim cu durere de unchiul nostru,

DUMITRU SILAGHI

și rugăm pe bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică, iar pe cei rămași să-i mângâie.  Cu profundă tristețe, fam. Bica Ioan cu soția Elena, fiica Mihaela cu soțul Lucian, cumnatul Teteluș.

 

* Suntem alături de voi, Lelu și Iliuță, la durerea pricinuită de moartea neașteptată a fratelui vostru, (nepotul și vărul nostru),

GHEORGHE PANTEA.

Drum bun printre stele,

GHIȚĂ,

spre Împărăția Tatălui Ceresc. Cu tristețe în suflete, tușa Ani, Doru și Dănuț. (3189)

 

* Cu sufletele cernite împărtăşim durerea familiei la pierderea dragii noastre

MARIA GLIGOR.

S-a stins prea devreme, lăsând familia şi pe nepoţii ei dragi! Dumnezeu s-o odihnească în pace! Tărie, mângâiere şi pace sufletească celor rămaşi,  pentru a putea depăşi aceste momente grele! Mătuşa Florica Ţeţ, împreună cu Florina, Ionică şi familiile lor.

 

* Şocaţi şi împietriţi de durere suntem alături de Constantin Gligor şi fiica Florentina cu familia lor la pierderea fulgerătoare a soţiei, mamei şi bunicii lor

MARIA GLIGOR

din Oradea. Sincere condoleanţe din partea familiei Brânzaş Alexandru (Timişoara) şi copiii.

 

* Cu inima îndurerată, ne luăm rămas bun de la mama, bunica și străbunica noastră,

DELIA DRAGOȘ.

Priveghiul are loc astăzi, 18 martie, la ora 17.30, la Capela Orășenească. Înmormântarea va avea loc mâine, 19 martie, ora 11.00, la Capela Hașaș. Te iubim și îți mulțumim că ne-ai făcut oameni frumoși. Ani, Alina, Brianna, Răzvan.

 

* Deplângem trecerea la cele veșnice a celui ce a fost șef Serviciu Financiar la SC UAMT SA Oradea,

BACSI IOSIF.

Rămânem cu amintirea unui coleg minunat, dăruit companiei, cu care s-a identificat o viață întreagă. Dumnezeu să-l odihnească în pace.  Familiei îndurerate, sinceră compasiune. Colegii de miuncă de la SC UAMT Oradea.

 

* Nemărginite regrete la despărțirea de bunul meu coleg,

BACSI IOSIF,

fost șef al Serviciului Financiar la SC UAMT SA Oradea, trecut la cele veșnice. Bunul Dumnezeu să odihnească sufletul său blând între cei bineplăcuți Lui, iar asupra familiei îndurerate să reverse mângâiere și alinare. Horia Stanciu.

 

 COMEMORĂRI 

 

* Reamintesc că au trecut 10 ani de la plecarea în veșnicie a dragilor mei, inegalabilul meu soț

FLORIAN

și 6 ani  și 4 luni de la decesul adoratului meu fiu,

FLORIN MARIUS,

departe de mine, dar mai aproape de Dumnezeu. Să le fie somnul lin, țărâna ușoară și memoria binecuvântată. Soția și mama, îndurerată. (3197) 

 

* Au trecut 6 ani, de când soarele vieții a apus pentru o ființă atât de dragă nouă. Dumnezeu a hotărât să ne despartă și să pună capăt unui drum presărat cu dragoste, pe care l-am parcurs ani de zile alături de tine, dragul nostru

NICOLAE MERCE.

Te vom păstra în inimile noastre tot restul vieții. Dumnezeu să așeze sufletul tău bun în Împărăția Sa! Familia. (3126)

 

* Au trecut 24 de ani de când ne-a părăsit draga noastră mamă, soacră, bunică, străbunică,

MARIA RAVEICA APĂTEANU.

Chipul ei drag, iubirea nemărginită cu care ne-a înconjurat, nu le vom uita niciodată! Dumnezeu s-o odihnească în pace! Ghiță, Doina, Dănuț, Anca, George, Mihai.