DECESE

 

* MEMI 

A găsi cuvinte în acest moment este cel mai greu în viața mea. Vroiam atâtea lucruri să îți zic și să petrecem încă mult timp împreună. A te vedea cât de mult ai luptat și să accept că nu am putut să îți alin suferința doare foarte tare. Și tu fiind puternică ai luat decizia de a-ți întinde aripile și să pleci într-un loc mai bun de unde vei avea mereu grijă de mine. Dar așa ai fost

MEMI

mea, cea care mi-a arătat mereu că orice este posibil și că poți trece prin viață fericit dacă ești decent și iubitor.

MEMI,

îmi este dor de tine și îți mulțumesc pentru tot. Te iubesc! Al tău copil Vlăduț. (5455)

 

* Cu adâncă tristețe ne despărțim de buna și draga noastră vecină 

MARIA CHIRILĂ.

Suntem alături de Vlad și întreaga familie în aceste clipe grele. Familia Valeriu Nica și Abrudan. (5457)

 

* Cu gânduri de compasiune și mângâiere, suntem alături de colegul nostru Vlad, la despărțirea de bunica lui

MARIA CHIRILĂ.

Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Colegii de la Farmacia Medofarm. (5456)

 

* Suntem alături de verișorul nostru Vlad Chirilă în aceste momente grele când se desparte de ființa cea mai dragă pentru el,

MARIA CHIRILĂ,

fostă vicepreședintă la UJCM Bihor. Dumnezeu să te odihnească în pace! Condoleanțe pentru Vlăduț. Verișoara Lucica împreună cu familia.

 

* Cu sufletele cernite de durere ne despărțim de colega și prietena noastră,

IMOLA SUCIU.

O vom plânge multa vreme și nu o vom uita niciodată pentru zâmbetul ei sincer și pentru sprijinul acordat fără interes, oricui și oricând. Fam. dr. Rafik Khal și întregul colectiv al cabinetului medical.

 

* Pustie și tristă a rămas de-acum casa din Caragiale-Cluj Napoca, loc al atâtor amintiri dragi nouă, acum la ceasul despărțirii de stăpâna ei

ANA-VALERIA BALA.

VALI a noastră a plecat în lumea cea fără de dor, după o suferință sufletească și trupească nemeritată. A plecat la cei pe care i-a iubit atât de mult, soțul

col. (r.) TRAIAN BALA

și la unicul și adoratul ei fiu

MIRCEA BALA,

lângă care-și va dormi somnul de veci în Cimitirul militar din Cluj-Napoca. Iubita noastră, cumnată și mătușă, să-ți dăruiască Dumnezeu pace, liniște și odihnă veșnică în Împărăția Sa. Veți rămâne mereu în sufletele noastre! Cumnatul Viorel, cu soția Adina, și draga ta nepoată, Adina-Amalia cu soțul Lucian. (5458) 

 

* Cu inimile îndurerate ne despărțim de iubitul nostru soț, tată, bunic

ION DUMITRESCU.

Stâlpul are loc azi, 18 septembrie, ora 16.30, la Capela Orășenească, iar înmormântarea în data de 19 septembrie, ora 11.00, la Capela Hașaș. Dumnezeu să îți dăruiască odihnă veșnică. Familia îndoliată. (5459)

 

* Suntem alături de colegii noștri, Luminița și Sorin Moga, acum când se despart de dragul lor tată și socru 

ION DUMITRESCU.

Transmitem sincere condoleanțe întregii familii îndurerate! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Colectivul Bibliotecii Județene „Gheorghe Șincai” Bihor. (5460)

 

* S-a scris ultima filă din cartea vieții a celui care a fost 

ION DUMITRESCU,

soț, tată, socru, bunic și străbunic iubit de întreaga sa familie. Împărtășim durerea voastră, dragii noștri Luminița și Sorin Moga, și-l rugăm pe bunul Dumnezeu să-i dăruiască odihnă veșnică în Împărăția Sa Cerească! Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Colegii din Serviciul de Informare Comunitară. (5461)