DECESE

 

* Suntem alături de colega noastră Oana Secară și de întreaga familie la marea durere pricinuita de trecerea la cele veșnice a mamei dragi. Dumnezeu să o odihnească în pace. Sincere condoleanțe. Colegii de la Departamentul de Management-Marketing, FSE, Universitatea din Oradea.

 

* Transmitem sincere condoleanțe și gânduri de alinare colegei noastre Szabo Csilla și familiei, acum când se desparte de tatăl său drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colectivul Facultății de Informatică și Științe.

 

* În aceste clipe dificile, suntem alături de colega noastră Csilla și de întreaga sa familie, oferindu-le susținerea și compasiunea noastră călduroasă. Ne unim gândurile și rugăciunile cu familia și prietenii apropiați ai tatălui colegei noastre și dorim să le transmitem că nu sunt singuri în aceste clipe dificile. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colectivul departamentului de Chimie. 

 

* În aceste momente de profundă durere sufletească, ne alăturăm familiei doamnei

prof. MIOARA CHIȘIU,

apreciat pedagog și director, la trecerea în veșnicie. Sincere condoleanțe! Conducerea și colectivul de cadre didactice și didactice auxiliare al C.N. “Iosif Vulcan”.

 

* A mai plecat spre Ceruri un dascăl, director și coleg de valoare a Liceului Pedagogic „Iosif  Vulcan”, din generația anilor 1970-2010 

prof. MIOARA CHIȘIU.

Dumnezeu s-o odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei! Prof. univ. dr. Mihai D. Drecin. 

 

COMEMORĂRI

 

* Mulțumesc tuturor celor care au luat parte la înmormântarea lui

LAZĂR.

Mulțumesc medicului de familie doamna Liana Mohan și medicului urolog Columban Sandor care au avut grijă de sănătatea lui

LAZĂR

ani de zile. Mii de mulțumiri cu adâncă plecăciune! Parastasul va avea loc sâmbătă, 22 iulie a.c., la capela din cimitirul satului, la orele 10. Soția Florica. (3769)