DECESE

 

* Cuvintele sunt prea mici pentru a exprima durerea mare prin care trecem acum, când tatăl, socrul şi bunicul nostru iubit,

FLORIAN BOT

a plecat la cele veşnice la vârsta de 76 ani. Ne-am rugam neîncetat pentru însănătoşirea ta şi am sperat până în ultimul moment că vei rămâne alături de noi. Alaltăieri seară pentru ultima data am fost cu toţii în jurul tău, te-am mângâiat, ţi-am spus că noi suntem bine, avem grijă de tine, după care ne-ai privit şi ţi-ai dat ultima suflare în braţele noastre. Ai plecat liniştit pentru că i-ai avut pe cei pe care i-ai adorat alături, dar pe noi ne-ai lăsat cu un gol imens în suflete. Înmormântarea are loc azi, 19 mai 2021, ora 13.00, la Capela din Hidişelu de Sus. Fiica Daniela cu soţul Alexandru şi nepotul Şerban-George, nu te vom uita niciodată. (2119) 

 

*  Este foarte dureros să pierzi o fiinţă iubită... Am sperat până în ultimul moment, ne-am rugat neîncetat pentru însănătoşirea ta, dar moartea a fost mai puternică şi te-a smuls dintre noi, dragul nostru tată, socru şi bunic,

FLORIAN BOT,

la vârsta de 76 ani. Nu vom uita niciodată bunătatea, vorba bună, iubirea şi căldura cu care ne-ai înconjurat. Ai fost sprijinul nostru pe pământ şi vei rămâne îngerul nostru păzitor. Înmormântarea are loc azi, 19 mai 2021, ora 13.00, la Capela din Hidişelu de Sus. Drum lin spre ceruri! Vei rămâne veşnic în sufletele noastre! Fiica Florina cu soţul Marian şi nepotul Alex-Răzvan. (2120) 

 

 

* Suntem alături de familia Gavriluț la incredibila tragedie provocată de decesul dragului lor fiu, soț și tată,

CĂLIN GAVRILUȚ.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Familia Galoș. (442)

 

* O inimă mare şi bună a incetat brusc să mai bată, lăsând în urma un gol imens! Te vom pastra în amintirile noaste exact aşa cum ai fost

DORU DRĂGAN,

un OM deosebit! Dumnezeu să te odihnească şi să te ierte! Sincere condoleanţe familiei îndurerate! Petruţ Drăgan (pentru tine, fratelo).

 

 

* Cu adâncă durere în suflete şi tristeţe ne luăm rămas bun de la dragul nostru fin,

DORU DRĂGAN.

Bunul Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace, iar finei Puşa şi finilor Ducu şi Alin cu familia să le dea alinare şi tărie pentru această grea despărţire. Naşii, familia Cighir Adrian şi Adriana cu fiii Şerban şi Bogdan. (2113)

 

* Ne luăm rămas bun, cu multă durere în suflete de la distinsul om şi sportiv, colaborator activ,

DORU DRĂGAN.

Dumnezeu să te odihnească în linişte şi pace! Sincere condoleanţe familiei îndoliate! Asociaţia Judeţeană de Handbal Bihor. (2114)

 

* Suntem alături de Puşa, Ducu, Alin, Steliana şi Daria, la marea durere cauzată de moartea soţului, tatălui şi bunicului

DORU DRĂGAN.

Dumnezeu să te odihnească în linişte şi pace, prieten drag! Sincere condoleanţe! Fam. Glăvănaru Adriana şi Costel. (2122)

 

* Ne luăm rămas bun de la vecinul nostru,

DORU DRĂGAN,

care a plecat în lumea celor drepți. Odihnească-se în pace! Condoleanțe familiei îndurerate! Vecinii din strada Anatole France, nr. 81/A - Codrean Marius, Mihaela, Anamaria. (2110)

 

* În aceste momente de profundă suferinţă, suntem alături de familia colegului nostru,

geolog DORIN DRĂGAN.

Dumnezeu să-i dea liniște și odihnă veșnică! Membrii Asociaţiei Inginerilor Constructori Proiectanţi de Structuri (AICPS Bihor).

 

* Cu adâncă tristețe am aflat despre dispariția fulgerătoare a lui

DORU DRĂGAN – UCI.

Amintirea OMULUI plin de vervă și de umor, sportivului, adevăratului prieten, va rămâne veșnic în inima mea. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Nelu Cigan. (2105)

 

* Cu profundă durere în suflet ne luăm rămas bun de la finul și verișorul nostru

VIOREL GREC,

din Salonta. Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar familiei alinare și mângâiere! Nașii Vasile și Mariana Grec cu familia.

 

* Cu adâncă durere în suflete și nespusă tristețe în inimi anunțăm trecerea în veșnicie a mult iubitului nostru fiu și tată

ROBERT-EDUARD GRUIE,

la vârsta de 43 de ani. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Nu te vom uita niciodată. Înmormântarea are loc azi, 19 mai, ora 11.00, de la Capela Orășenească. Tatăl Gheorghe, mama Veronica și fiul Ionuț. (2106)

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet minunat plin de dragoste, un om deosebit, mereu cu un zâmbet cald și o vorbă bună, așa te vom păstra în suflet și amintire dragul nostru verișor

ROBERT GRUIE.

Dumnezeu să te primească în Împărăția Lui. Dormi în pace! Verișoarele Mariana și Tina, nepotul Alexandru, cu familiile lor. (2107)

 

* Cu sufletele frânte de durere ne despărțim pentru totdeauna de cel care a fost verișorul nostru drag

ROBERT GRUIE.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Verișorul Ionel Popa cu copiii și familiile. (2108)

 

* Nimic nu poate șterge durerea și tristețea care s-au așternut în sufletele noastre când destinul l-a luat de lângă noi pe scumpul nostru verișor și unchi

ROBERT GRUIE.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Verișoara Maria Herpuț, nepoții Silviu și Dacian cu familiile lor. (2109)

 

* Te-ai stins tăcut şi demn lăsând în urma ta zbuciumul vieţii, într-o primăvară când totul renăştea parcă mai devreme, când soarele pulsa în toţi mugurii spre perpetua frumosului pământean, dragul meu nepot,

CĂLIN-FLORIN GAVRILUȚ.

Dumnezeu să-ţi odihnească sufletul bun şi trupul obosit în Împărăţia Sa! Nu te voi uita niciodată! Unchiul Iosif Gavriluţ. (2117)

 

* După o luptă foarte grea cu o boală neiertătoare,

ec. CĂLIN GAVRILUȚ,

prieten drag, s-a ridicat la ceruri, mult prea rapid, lăsând în urmă o enormă suferință soției și fetițelor sale, părinților, sorei și un adânc regret pentru cei care l-au cunoscut. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică, iar nouă putere de a alina durerea din sufletul familiei. Simona și Dan Nicolae, Anca Hulea, Dinu Sana, Florica și Petre Hulea.

 

* Pe drum de stele către veșnicie, a plecat

CĂLIN GAVRILUȚ,

un tânăr inteligent, bun, frumos, iubitor, care a fost bucuria familiei. Suntem, cu toată compasiune, alături de voi, Dorina și Viorel. Dumnezeu să vă dea alinare! Drum bun, suflet minunat, spre îngeri și nemărginire! Marcela și Nichi Bordușanu. (2111)

 

* Cu durere în suflet, suntem alături de voi, Viorel, Dorina, Cristina, Alina-Cristina, la pierderea fiului, fratelui și soțului mult iubit

CĂLIN-FLORIN.

Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar pe voi să vă mângâie! Fam. Crișan Valer, Elena, Irina. (2112)

 

* "N-a fost decât ce-a trebuit să fie

Şi, dac-a fost cu-adevărat ceva

 N-a fost decât un strop de veşnicie".

Dragă

CĂLIN GAVRILUŢ,

vei rămâne mereu în inimile şi în amintirea noastră. Condoleanţe familiei îndurerate! Colegii din clasa XII-B, promoţia 1996, Colegiul Naţional "Emanuil Gojdu" Oradea.

 

* Transmitem sincere condoleanţe prietenilor noştri, fam. Gavriluţ Viorel şi Doina, la trecerea prematură la cele veşnice a fiului lor drag,

CĂLIN-FLORIN GAVRILUȚ.

Suntem totodată alături de soţia îndoliată, împreună cu fiicele lor dragi. Dumnezeu să te primească în Împărăţia Sa! Prof. diriginte Aurel Tărău cu familia. (2118)

 

* Împărtăşim marea durere a familiei Gavriluţ, la despărţirea prematură de fiul lor drag,

CĂLIN GAVRILUȚ.

Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar pe cei îndureraţi să-i întărească. Sincere condoleanţe! Familia Feher Ioan. (2114)

 

* Este dureros să pierzi o ființă dragă. Cu durere în suflete ne luăm rămas bun de la

CONSTANTIN CHIȚAC.

Am sperat, ne-am rugat pentru însănătoșirea lui, dar moartea a fost mai puternică și l-a smuls dintre noi. Îl vom păstra în inimile noastre tot restul vieții. Dumnezeu să-l ierte și să-i primească sufletul în grădina Sa! Înmormântarea are loc azi, 19 mai, orele 14.00, de la Capela Sântandrei. Din partea finuților Daniel și Sorina.

 

* Un ultim omagiu aducem la despărțirea de nașul nostru

CONSTANTIN CHIȚAC.

Rugăm pe bunul Dumnezeu să-l ierte și să-l așeze între cei drepți! Din partea finilor Marius și Ioana.

 

* Cu inimile îndoliate ne despărțim de dragul nostru naș

CONSTANTIN CHIȚAC.

Dumnezeu să-l așeze în Împărăția Sa și să-i dea odihnă veșnică! Finii Gheorghe și Lucia. 

 

* Mângâiere, alinare şi sincere condoleanţe prietenilor noştri, familia Chiţac Vasile, la despărţirea de fratele, cumnatul lor

COSTICĂ CHIŢAC.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Suzana cu familia.

 

* Suntem alături de familia Violetei Șipoș, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a soțului

GABRIEL-DOREL ŞIPOŞ.

Sincere condoleanțe și Dumnezeu să-l odihnească în pace! Familia Șipoș Sorin și Verona.

 

* Suntem alături de sora noastră, Maria, la pierderea soţului ei

VICTOR.

 Cu profundă tristeţe în suflete ne despărţim de dragul nostru cumnat. Sincere condoleanţe familiei! Cumnatul Laci cu soţia Puşa, cumnata Rozsi cu soţul Gyuszi, precum şi Babuci şi Ocsi cu familia.

 

* Un gând de mângâiere şi alinare sufletească pentru familia Maria Ciuciu, din Oradea, la marea durere pricinuită de trecerea în nefiinţă a soţului ei drag, cel care a fost tată şi bunic iubitor. Adio,

VICTORE!

Să-ţi fie ţărâna uşoară! Îţi voi păstra momente de aducere aminte. Cu sinceră stimă, Traian Cheregi cu familia, din Marghita şi cea din Canada. (2121)

 

* Cu durere în suflet sunt alături de Horea şi Ruxandra, în aceste momente triste pricinuite de tragica despărţire de dragul lor tată,

dr. OLIMPIU STAN.

Dumnezeu să-i facă odihnă veşnică! Maria Cristea. (2116)