DECESE 

 

* Cu profundă durere în suflete ne luăm rămas bun de la scumpa noastră mamă, soție și soacră,  

DORINA-ELENA CRĂCIUN.

Te vom păstra mereu în sufletele noastre și îl rugăm pe Dumnezeu să-ți așeze sufletul de-a dreapta Sa. Înmormântarea are loc azi, 2 iulie, ora 11.00, de la Capela Hașaș. Fiul Ciprian, fiica Cristina, soțul Viorel și ginerele Adrian cu familia. (4142)

 

* Un gând pios de rămas bun pentru tine,

DORINA.

Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu! Mirela Glița cu familia.  (4194)

 

* Un ultim și pios omagiu pentru vecina noastră,

DORINA CRĂCIUN.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Mângâiere pentru cei rămași în urmă. Asociația de Proprietari Centru Civic A2. (4195)

 

 

* Cu adâncă durere ne despărțim de dragul nostru tată și socru,

ing. DUMITRU MANEA,

la frumoasa vârstă de 95 de ani. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!  Înmormântarea are loc azi, 2 iulie, ora 12.00, din Capela Hașaș. Fiica Mihaela și ginerele Cristian David. (4147)

 

* În aceste vremuri de restriște, Consiliul și Comitetul Parohial, preoții slujitori și enoriașii Bisericii Ortodoxe ”Sf. M. Mc. Gheorghe” din Oradea, aduc un ultim omagiu celui care a fost,

ing. DUMITRU MANEA, 

consilier al bisericii noastre, acum la trecerea la cele veșnice. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndoliate! (4144)

 

* Un suflet bun, un vecin și OM deosebit s-a înălțat la ceruri. Dumnezeu să-l odihnească în pace, pe cel care a fost

ing. DUMITRU MANEA.

Sincere condoleanțe familiei! Mimi Pop, Doina Tăutu. (4149)

 

* Colectivul DIICOT Oradea este alături de familia Cotrău Maria și Cosmin, în aceste momente grele pricinuite de trecerea în neființă a doamnei

LENUȚA COTRĂU.

(4146)

 

* Cu profundă tristețe și durere am aflat vestea plecării dintre noi a colegei noastre, fostă colegă în Inspecția Fiscală

ELENA MAN.

Suntem alături de familia îndurerată căreia îi transmitem sincere condoleanțe. Dumnezeu să o odihnească în pace! Colegii din cadrul Activității de Inspecție Fiscală Bihor. (4148)

 

* Un gând de mângâiere pentru Buni, Teodor și Dora cu familia, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a bunei mele prietene,

ELENA MAN.

Liliana Durgheu cu familia. (4197)

 

* Suntem alături de dragul nostru prieten, Radu Negru, la durerea imensă adusă de trecerea în neființă a scumpei sale mame. Dumnezeu să o odihnească în pace, iar ție, Radu, să îți dea mângâiere. Alina, Anton, George și Luci. (4150)

 

* Noi, cei din familie rămânem cu amintiri dragi, dar și cu tristețe în suflete acum când ne despărțim de    

IOAN BUTCA,

(a Probi), în vârstă de 82 de ani. Serviciul de priveghi are loc la Capela Steinberger, din Cimitirul Rulikowski, azi, 2 iulie, de la ora 18.00. Înmormântarea va avea loc de la Capela Cimitirului Sânnicolau Român, vineri, 3 iulie, de la ora 13.00. (4191)

 

 

* Ne este foarte greu să găsim cuvintele potrivite, acum, la atât de neașteptata despărțire pentru totdeauna de iubitul nostru frate și unchi,

GHEORGHE DUNCA (GHIȚĂ).

Amintirea lui va rămâne mereu vie în sufletele noastre. Odihnește-te în pace, dragă GHIȚĂ!

Condoleanțe dragă Corina și Soso! Angi, Dorina și Mirela.

 

COMEMORĂRI

 

* Păstrându-vă vie amintirea, dragii noștri,      

înv. MARIA BORTOȘ (COSTEA),

înv. IULIANA DURGHEU, 

prof. MARIA VAIDA,

prof. GHEORGHE ȘUTEU

acum, în luna lui cuptor, v-aducem pios omagiu de dragoste și neuitare rugându-ne pentru odihna sufletelor voastre! Fostele colege, prof. Florica Ionescu și înv. Ileana Molnar. (4192)

 

* Cu aceeași durere în suflet anunțăm comemorarea dragului nostru,

ADI BONDICI,

de la a cărui trecere în neființă se împlinesc 40 de zile. Ne reculegem triști la serviciul religios, vineri, 3 iulie, ora 18.00, la Catedrala ”Sf. Nicolae” Oradea. Îi păstrăm cu dragoste, veșnică amintire! Familia îndurerată. (4193)