DECESE

 

* ” Când Dumnezeu a hotărât, te-ai dus la El în Cerul Sfânt.”

MARIA GLIGAN,

GAVRIL BULZAN,

JULIANNA CSATI,

TEODOR PETRILA.

Sincere condoleanţe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop „La Capătul Drumului” S.R.L.

 

* Cu adâncă durere în suflete anunțăm încetarea din viață a scumpului nostru soț, tată și bunic,

IOAN COSTEA,

în vârstă de 82 ani. Sufletul lui bun va fi mereu în amintirea noastră. Îți mulțumim pentru bunătatea și iubirea cu care ne-ai înconjurat până în ultima clipă a vieții. Înmormântarea are loc azi, 20 februarie, ora 13.00, de la capela satului Cărăsău, comuna Cociuba Mare. Soția Maria, fiii Dănuț, Nelu, Rodica, cu familiile lor. (2668)

 

* În aceste clipe grele, suntem alături de cumnata noastră Maria și copiii ei, Dănuț, Nelu și Rodica, cu familiile lor, în marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a iubitului lor soț, tată și bunic drag

IOAN COSTEA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Fratele Ilie și cumnata Katy-Maria. (2669)

 

* După aproape 51 de ani de căsniciei desăvârșită, cu sufletul frânt de durere mă despart de cel care a fost iubitul meu soț

TEODOR PETRILA.

Dumnezeu să odihnească cu cetele îngerilor sufletul tău blând. Înmormântarea va avea loc vineri, 21 februarie, ora 14.00, de la Capela Hașaș. Soția Angelica în veci nemângâiată. (2686)

 

* Niciodată nu suntem pregătiți să ne despărțim de cei pe care îi iubim, dar atunci când trecerea la veșnicie vine pe neașteptate, despărțirea este și mai grea. Neputincioși plecăm frunțile și sărutăm mâinile celui care a fost iubitul nostru tată și bunic

TEODOR PETRILA,

un om pentru a cărui caracterizare cuvintele sunt insuficiente. Rugăm pe bunul Dumnezeu să așeze sufletul tău bun în ceata drepților. Vei rămâne veșnic viu în sufletele noastre. Anca, Dan și Tudor Păcală, Gabriela și Ion Nan. (2687)

 

* Suntem alături de voi la plecarea celui drag, care a fost soț, tată și bunic,

TEODOR PETRILA.

Dumnezeu să-l odihnească. Mihaela, Marius și Daniela Păcală. (2688)

 

* Suntem alături cu tot sufletul de sora noastră Agelica și întreaga familie, în aceste momente grele pricinuite de pierderea soțului, tatălui, socrului și bunicului iubit

TEODOR PETRILA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Florica și Alexandru Buștea. (2649)

 

* Împărtășim durerea întregii familii, pricinuite de trecerea în neființă a unchiului nostru drag

TEODOR PETRILA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Nepoții Bogdan, Mirela și Sorin Pater. (2650)

 

* Împărtășim durerea întregii familii, pricinuite de trecerea în neființă a unchiului nostru drag

TEODOR PETRILA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Nepoții Alexa, Cristiana și Cristian Buștea. (2651)

 

* Suntem alături de familia greu încercată, acum la trista despărțire de 

TEODOR PETRILA.

Transmitem un gând de mângâiere și sincere condoleanțe întregii familii. Fam. Iova Daniel. (2654)

 

* Suntem alături de familia greu încercată acum la trista despărțire de

 TEODOR PETRILA.

Transmitem un gând de mângâiere și sincere condoleanțe întregii familii îndoliate. Sorin Buștea și familia. (2655)

 

* Suntem alături de Gabriela, Anca și nașa Angela Petrilă, acum când se despart de tatăl și soțul iubit

TEODOR PETRILĂ.

La revedere nașu'

PETRILĂ!

Ați fost prietenul și nașul nostru, ne-ați dăruit momente minunate și întotdeauna ați avut un loc special în inimile noastre. V-am iubit și acolo... undeva a rămas un gol. Dumnezeu să vă odihnească în pace. Fam. Barna Marin, Florica, Andra și Lia. (2661)

 

* Sunt alături de Anca, Gabriela și doamna Petrilă acum, când se despart de tatăl și soțul drag,

TEODOR PETRILĂ.

La revedere și... drum bun! Odată cu dumeavoastră pleacă o lume, o lume în care respectul și bunul simț erau la rang de cinste. V-am admirat, v-am respectat și vă mulțumesc că ați lăsat în sufletele noastre, a celor care v-am cunoscut cu adevărat, amintiri minunate. Veturia Staniș. (2662)

 

* Suntem alături de voi dragii noștri, Angela, Anca, Dan, Tudor, Gabi și Ionicu, la trecerea la cele veșnice a iubitului vostru soț, tată și bunic,

TEODOR PETRILA,

om de aleasă omenie și probitate profesională. Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace și să-l așeze cu drepții în Împărăția Cerurilor. Sincere condoleanțe. Fam. Teodor Leuca. (2665)

 

* Când cauți o mână de ajutor, o găsești la capătul brațului tău, când timpul s-a sfârșit pe Pământ ne îndreptăm către Ceruri. Azi, a sosit momentul pentru cel drag vouă,

TEO,

cum îi spuneam toți! Drum lin printre stele suflet bun și odihnă veșnică! Alături de familia nașilor noștri, Anca și Dan Păcală la moment de cumpănă, cu gânduri bune și o vorbă de alinare, Horea, Daniela și Ioan Florea.

 

* Profund îndureraţi am aflat de moartea neaşteptată a tatălui tău Anca. Dumnezeu a hotărât să vă despartă şi să pună capăt unui drum presărat cu dragoste şi dăruire. Fie ca bunul Dumnezeu să-ţi poată alina durerea şi omului bun care a fost

TEODOR PETRILĂ,

să-i odihnească sufletul! Suntem alături de tine și transmitem sincere condoleanţe familiei! Cu profund respect și compasiune, colectivul companiei ISO DARA!

 

* Suntem alături de colega noastră Anca Păcală la trecerea în neființă a tatălui drag. Sincere condoleanțe. Colectivul Departamentului de Inginerie Electrică. (2670)

 

* Un gând de compasiune și mângâiere pentru mătușa Angela, fiicele Gabriela și Anca, cu familiile lor la trecerea în neființă a soțului și tatălui drag

TEODOR PETRILA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Nepoata Florica Bercea cu copiii Florina și Cristian.

 

* Suntem alături de colega noastră Anca Păcală la despărțirea de dragul ei tată,

TEODOR PETRILA.

Bunul Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace. Condoleanțe familiei îndurerate. Colegii din Departament de Ingineria Sistemelor Automate și Management. 

 

* Inima mea e sfâșiată de durere acum când mă despart de iubitul meu frate

TEODOR PETRILA

din Oradea. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Veșnic îndurerată sora Cătălina cu fiicele Doina, Florica și Mariana cu familiile lor.

 

* Suntem alături de colega noastră, șef lucrări dr. Anca Păcală, la marea durere pricinuită de moartea tatălui drag. Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Decanatul și Secretariatul Facultății I.E.T.I. (2676)

 

* Suntem alături de colega noastră ș.l.dr. Anca Păcală în aceste clipe grele când se desparte de tatăl ei drag

TEODOR PETRILA.

Transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate. Colectivul Departamentului de Electronică și Telecomunicații, Universitatea Oradea. (2680)

 

* Ai plecat neașteptat de repede, fratele meu drag

TEODOR PETRILA.

Bunul Dumnezeu să te primească cu cei aleși ai Săi! În amintirea noastră veșnic vei rămâne ”

TEODOREA nost”.

Sora Raveica, cu soțul ALexandru. (2681)

 

* Unchiul

PETRILĂ,

unchiul nostru drag, ai fost o poveste frumoasă în viața noastră, exemplu de cinste, demnitate, onestitate și așa vei rămâne mereu! Cu multă recunoștință, familia dr. Toma Dorin și Mariana, copiii Doru, Titus și Maria. (2682)

 

* Un pios omagiu la despărțirea de un om deosebit, cel care a fost

TEODOR PETRILA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Cumnata Catița și verișorii Teodor, Viorica și Dora Negruțiu. (2683)

 

* În aceste momente de grea încercare și adâncă durere transmitem un gând de mângâiere și compasiune familiei îndurerate acum când se desparte de soțul și tatăl drag

TEODOR PETRILA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Fam. Buștea Florin. (2684)

 

* Un gând de mângâiere și sincere condoleanțe colegei noastre, prof. înv. primar Aurelia Popovici, la marea durere pricinuită de pierderea mamei dragi. Colectivul de cadre didactice al Școlii Gimnaziale ”Dacia” Oradea. (2652)

 

* Ne alăturăm familiei greu încercate acum când o conduce pe ultimul drum pe cea care a fost

prof. ANA SĂNDULESCU,

distins dascăl, de o probitate morală exemplară. Dumnezeu să o odihnească. Colectivul de angajați și conducerea Școlii Gimnaziale ”Nicolae Bălcescu” Oradea. (2657)

 

* Cu nemărginită durere ne despărțim de un suflet nobil, care s-a ridicat la ceruri, sufletul unui dascăl prin vocație

prof. ANA SĂNDULESCU.

S-a dedicat familiei și învățământului bihorean cu toată ființa. O vom păstra mereu în inimile noastre. Dumnezeu s-o așeze de-a dreapta Sa și să dea alinare familiei. Florica și Adrian Vancea. (2660)

 

* Un gând de alinare și mângâiere vecinei noastre Popovici Lia, acum când se despate de mama sa dragă,

prof. ANA SĂNDULESCU.

Dumnezeu s-o odihnească. Fam. Neșiu Sânziana, Emil și Voichița. (2667)

 

* După ani mulți petrecuți împreună în slujba învățământului bihorean, după o prietenie îndelungată și cu totul specială, cu tristețe și durere în suflete o conducem pe ultimul drum pe

prof. ANA SĂNDULESCU

de a cărei bunătate, căldură sufletească și prietenie am avut privilegiul să beneficiem. Ne rugăm ca sufletul său bun și generos să-și găsească odihna binemeritată printre cei aleși. Sincere condoleanțe fiicei Lia și familiei sale. Valerica Iancu și Irina Constantinescu. (2677)

 

* Șirul oamenilor de seamă din învățământul bihorean mai pierde o personalitate prin trecerea la cele veșnice a doamnei 

prof. ANA SĂNDULESCU

un slujitor devotat al școlii bihorene. Împărtășim durerea fiicei mult iubite Lia și a familiei sale căreia îi tramsmitem sincere condoleanțe. Fam. Popa Ioan și Ofelia. (2678)

 

* Aducem un ultim omagiu doamnei

prof. ANA SĂNDULESCU,

om de aleasă omenie și corectitudine. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Familia prof. Jurcan Viorel. (2684)

 

* Regretăm profund dispariția dintre noi a doamnei directoare a Liceului nr. 5 din Oradea

profesor ANA SĂNDULESCU.

Împărtășim durerea fiicei mult iubite Lia și familiei sale căreia îi transmitem sincere condoleanțe. Familia Chivari Ioan, Alina, Ionuț și Cristi. (2691)

 

* Regretăm profund dispariția dintre noi a doamnei inspector general al învățământului bihorean

profesor ANA SĂNDULESCU.

Împărtășim durerea fiicei mult iubite Lia și familiei sale căreia îi transmitem sincere condoleanțe. Familia Tărău Aurel. (2690)

 

* Un ultim omagiu fostei mele directoare

prof. ANA SĂNDULESCU

un dascăl de vocație și excelent organizator de școală. Dumnezeu să o odihnească în pace. Sincere condoleanțe Liei și familiei. Prof. univ. dr. Mihai D. Drecin. (2693)

 

* Sunt alături de prietena mea Cati la pierderea soțului

VILICĂ STANCIU.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sofia Trif cu familia, din Oradea. (2656)

 

* Suntem alături de nașul nostru Vilica și familia greu încercată la pierderea celui care a fost

VILICA STANCIU.

Sincere cdondoleanțe. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Finii Ghiță, Gabi și Cristian Mughiuruș și Maria Mughiuruș. (2659)

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet curat s-a ridicat la cer, iar noi cu inimile sfâșiate de durere, cu ochii plini de lacrimi și rugăciuni înălțate Tatălui Ceresc, anunțăm trecerea în cele veșnice a celui care ne-a fost soț, tată, socru, bunic și străbunic,

GHEORGHE PATER.

Înmormântarea va avea loc vineri, 21 februarie, ora 13.00, de la Capela Penticostală din localitatea Tinca. Nu te vom uita niciodată. Soția Domnica, fiii Ghiță, Nelu, Sorin, Marius cu soțiile, nepoții și strănepoții. (2658)

 

* Suntem alături de colega noastră Pater Ilona în aceste momente triste pricinuite de trecerea în neființă a socrului său. Bunul Dumnezeu să îl odihnească în pace. Colegii de la Biroul Comercial al ”Turism Felix” S.A. (2663)

 

* Suntem alături de colega noastră Tuduce Elena în aceste momente de tristețe și durere pricinuite de pierderea tatălui drag. Bunul Dumnezeu să îl odihnească în pace. Colegii de la Biroul Comercial al ”Turism Felix” S.A. Băile Felix. (2664)

 

* Suntem alături de colega noastră Elena Tuduce, la trecerea în neființă a iubitului ei tată. Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace. Colegii de la Hotel Nufărul al ”Turism Felix” S.A. (2665)

 

* Suntem alături de prietenii noștri, Florica și Florea Hulber în marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a iubitului lor frate și cumnat

ALEXANDRU POPOVICIU,

din Timișoara. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Monica, Teodora și Maria Gale. (2666)

 

* Cu adâncă tristețe în inimile noastre anunțăm trecerea la cele veșnice a celei care a fost

ILEANA SECARA,

de 88 ani, soția, mama, soacra și bunica noastră dragă. Înmormântarea va avea loc vineri, 21 februarie, ora 13.00, în Șerghiș. Dumnezeu să-i dea odihna veșnică. Soțul Ștefan, fiicele Maria și Viorica, cu familiile lor. (2671)

 

* O ființă dragă nouă a luat calea spre cer. Îndoliați în suflete și plini de durere ne despărțim fulgerător și pentru totdeauna de iubitul nostru tată, socru și bunic

AUREL TUDUCE.

Dormi în pace suflet blând. Nu te vom uita niciodată. Slujba de înmormântare va avea loc vineri, 21 februarie, ora 13.00, la Biserica din comuna Câmpani. Familia îndurerată. (2692)

 

* În aceste momente de mare tristețe, suntem alături de voi Elena și Ana, la marea durere pricinuită de decesul tatălui vostru

AUREL TUDUCE.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Fam. Tuduce Adrian, Raveica și Adriana. (2689)

 

* Un ultim şi pios omagiu celui care a fost colegul nostru,

AUREL TUDUCE.

Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar familiei îndoliate sincere condoleanţe. Conducerea şi colegii de la Societatea de Distribuţie a Energiei Electrice Transilvania Nord S. A. – S.D.E.E. Oradea.

 

*  Suntem alături de colega noastră Nicoleta Negruț și de familia sa, la marea durere pricinuită de moartea mamei dragi. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică și mângâiere familiei. Sincere condoleanțe! Colectivul Grădiniței nr. 28 Oradea. (2675)

 

* Sincere condoleanțe familiei Lia și Viorel Popovici la dureroasa trecere în veșnicie a mamei, soacrei, bunicii și străbunicii dragi,

prof. ANA SĂNDULESCU.

Ing. Miorița Săteanu. (50)

 

* Sufletește suntem alături de Lia și Viorel Popovici cu familia, la dureroasa despărțire de mama, bunica și străbunica dragă, prestigioasa

prof. ANA SĂNDULESCU.

Fie-i țărâna ușoară. Fam. Belicciu Boris și Anca Marincean. (51)

 

COMEMORĂRI

 

* La împlinirea unui an de când dragul nostru soț, tată, socru și bunic,

ing. IOSIF-CONSTANTIN PETRICA

a trecut la cele veșnice, cu dor adânc și durere în suflete aducem un pios omagiu de dragoste și recunoștință, împletit cu rugăciunile noastre către bunul Dumnezeu să-i vegheze odihna în liniște și pace. Parastasul va avea loc sâmbătă, 22 februarie 2020, ora 9.00, la Biserica ”Sf. Arh. Mihai și Gavril” Oradea. Familia îndurerată. (2673) 

 

* Azi, 20 februarie 2020 sunt 7 ani de durere, lacrimi și suspine de când bunul Dumnezeu l-a vrut la Sine, pe iubitul nostru

IOAN POP,

soț, tată, bunic, frate și cumnat. Dragă

NELU,

vei trăi de-a pururi în sufletele noastre și-l rugăm pe bunul Dumnezeu să-ți dea odihna veșnică. Mulțumiri și recunoștință celor care-i vor păstra o clipă de aducere aminte. Elena, Mircea, Iulia și Răzvan. (2613) 

 

* Se împlinesc 7 ani de la moartea celei ce a fost

VETURIA CORBU.

Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 22 februarie 2020, la Bisericuța din Nufărul. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Coroiu Cornel și Mărioara, finii Mircea și Mariana, cu familiile. (2648)

 

* E timp pentru toate în lumea haină

E timp pentru viață, dar și pentru moarte

Și timpul se duce, se duce departe.

În urmă cu 2 ani se ducea la Tatăl Sfânt sufletul bun și drept al minunatei noastre mame, soacre și bunici

preoteasa ELEONORA LAZĂR,

din localitatea Săcădat, lăsându-ne triști și nemângâiați. Înălțăm rugi către Tronul Ceresc pentru pacea și odihna sufletului ei și al tatălui nostru drag,

preot AUREL,

alături de care doarme somnul veșnicie, și le păstrăm vie amintirea. Îndurerați, fiica Adina, ginerele Viorel, nepoata Adina cu soțul Lucian. (2679)