DECESE

 

* Cu adâncă durere în suflet anunțăm trecerea la cele veșnice a iubitului tată, socru și bunic

IOAN GHEȚE,

în vârstă de 92 ani. Înmormântarea va avea loc vineri, 23 august 2024, ora 15.00 de la Capela Hașaș. Dumnezeu să îl odihnescă în pace. Familia îndurerată.

 

* O rugăciune, flori și gânduri de alinare sunt tot ce mai pot oferi acum familiei îndoliate la despărțirea de prietena mea adevărată,

STELA OPREA.

Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace! Aurica Gog. (5318)

 

* Cu adâncă durere în suflet ne despărțim de cea care a fost soție, mamă, soacră și bunică,

STELA OPREA.

Își iau rămas bun soțul Nelu, fiii Cătălin și Dan cu familiile lor. Înmormântarea va avea loc azi, 21 august 2024, de la ora 11.00, la Cimitirul Municipal din Oradea, capela Hașaș. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa. (5322)

 

* Cu adâncă durere în suflet și cu ochii înlăcrimați anunțăm trecerea la cele veșnice a surorii și cumnatei nostre,

ELISABETA BALINT,

din Husasău de Tinca, la vârsta de 75 de ani. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică și să-i mângâie cu tărie și credință pe Cristina și Cristian cu familiile lor. Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Bot Maria cu soțul Viorel și familia, Foenco Florica cu soțul Ghiță și familia, Lăzurean Lucica și familia. (5323)

 

* Gânduri de mângâiere și compasiune pentru draga noastră prietenă și colegă, Mioara Lăzău, la despărțirea definitivă de iubitul ei frate,

ȘTEFAN LĂZĂU.

Sincere condoleanțe familiei extinse. Dumnezeu să-l odihnească în liniște și pace. Organizația Seniorilor PSD Bihor. (5324)

 

* Suntem profund îndurerați de neașteptata veste că fina noastră,

CORNELIA BRATA,

a trecut în neființă, alăturându-se întru veșnicie soțului său iubit. Sincere condoleanțe familiei întristate. Dumnezeu să o odihnească în pace! Familia Gânscă.