DECESE

 

* Cu durere în suflete anunțăm încetarea din viață a celei care a fost

DOINA ONACA,

de 83 de ani. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa. Înmormântarea va avea loc astăzi, 21 iulie, de la ora 12.00, la Capela Hașaș. Familia.

 

* Te-ai grăbit ... și ai plecat imediat la soțul tău

NELU,

dragă

MĂRIOARA,

lăsând pe cei dragi cu sufletele îndurerate. Odihnește-te în pace! Condoleanțe familiei. Dorel, Răzvan, Florica Cioargă.

 

* Și a venit momentul să te conducem spre lumină, spre cele veșnice, a sosit clipa despărțirii de cel care a fost în primul rând un OM bun, cald, iubitor, un familist convins, un erudit, iubitul nostru soț, tată și bunic

NELU MEȘTER.

Drum lin spre Ceruri, iubitul nostru! Dumnezeu să te primească în brațele Sale și să-ți mângâie sufletul. Te vom iubi mereu și nu te vom uita niciodată! Stâlpul de priveghere are loc azi, 21 iulie 2023, ora 18.30, în Oradea, la Capela Orășenească, iar slujba de înmormântare se va săvârși sâmbătă, 22 iulie 2023, ora 11.00, în Oradea, la Capela Hașaș. Dumnezeu să te odihnească în pace! Soția Florica, fiul Mihai cu nora Ana și nepotul Andrei și fiica Cristina cu ginerele Gabi și nepoții Luca și Matei. (3778)

 

* Împărtășim durerea nurorii noastre Cristina și a nepoților Luca și Matei, precum și a cuscrei noastre Florica, regretând nespus trecerea la cele veșnice a scumpului nostru cuscru 

IOAN MEȘTER.

Odihnă veșnică! Te vom păstra mereu în sufletul nostru. Cuscrii Gabi și Angela Ujupan. (3780)

 

* Cu durere în suflete, ne luăm rămas bun de la bunul nostru cuscru

IOAN MEȘTER

și suntem alături de toți cei rămași ai lui, soția Florica și copiii lui Mihai și Cristina cu familiile lor. Drum lin spre Ceruri. Amintirea ta va rămâne veșnic vie! Cuscrii Viorel și Ana Lazăr. (3781)

 

 

* Cu tristețe și recunoștință ne luăm rămas bun de la cel care ne-a fost director,

IOAN MEȘTER.

Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace și celor apropiați sincere condoleanțe, din partea foștilor colegi de la Chimprestor și actualului colectiv Construcții Copăcel. (3782)

 

 

* Gânduri de compasiune fiicei Alexandra la despărţirea de iubita mamă,

GEORGIANA BEJAN.

Odihnă veşnică! Fam. Fulea.

 

* Un ultim omagiu celei care a fost vecina noastră,

GEORGIANA BEJAN.

Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică! Fam. Iliescu.

 

 

COMEMORĂRI

 

* Parastasul de pomenire pentru mama noastră,

ANA CLITAN, 

se va ține în data de 22 iulie 2023, sâmbătă, ora 8.30, la Biserica Buna Vestire de pe strada Prahovei, Oradea. Dumnezeu să o odihnească în pace! Fiul Călin și fiica Adelina cu familia.

 

* Timpul fură oameni dragi, dar niciodată amintirea lor. În urmă cu un an Dumnezeu a deschis porțile Raiului pentru sufletul tău bun, iubitor, rugător, minunat, scumpul nostru soț, tată, socru, bunic, 

pr. GHEORGHE DUMITRU BALA.

Te vom iubi mereu, ne vei lipsi veșnic, știind că ne veghezi de sus. Ne vom ruga neîncetat ca bunul Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică în Împărăția Sa. Slujba de pomenire va avea loc sâmbătă, 22 iulie, la Biserica Ortodoxă din Deal Beiuș. Familia îndurerată. (3766)

 

* Un suflet bun și iubitor ne-a părăsit în urmă cu 6 ani, dragul nostru 

IOAN JIDA. 

Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 22 iulie, ora 9.00, la Biserica „Sf. Spiridon” din Oradea, Rogerius. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Familia îndurerată. (3775)

 

* Timpul nu stă în loc, a zburat, trecând deja 7 ani de când a plecat la cele veșnice iubitul meu soț 

CONSTANTIN ALFOLDI (TICU).  

Mi-e dor de tine, mi-e tare dor. Ai fost sufletul meu pereche, un om BUN, deosebit și minunat. Amintirile noastre frumoase din cei 47 de ani de căsnicie vor rămâne înrămate în inima, sufletul și în rugăciunile mele. Bunul Dumnezeu să te ocrotească în Împărăția Sa. Mulțumesc celor care îi vor dărui o clipă de aducere aminte. Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 22 iulie 2023, ora 9.00, la Biserica „Sf. Mc. Gheorghe” de pe str. Gen. Magheru. Te voi iubi veșnic! Soția ta Ana. (3776)