DECESE 

 

* Suntem alături de prietenii noștri Dan Borz și Ilinca în strămutarea părintelui într-o lume mai bună! Condoleanțe! Karla și Marius.

 

* Suntem alături de colega noastră Naghi Corina și familia ei, în aceste clipe de mare suferință și îi transmitem sincere condoleanțe, acum la despărțirea de cea mai dragă ființă MAMA. Dumnezeu să-i lumineze calea în eternitate. Colectivul A.N.I.F. Filiala Bihor. (4021)

 

* Cu adâncă durere în suflet anunț decesul mamei mele dragi,

VALERIA BIRĂU.

Bunul Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace. Înmormântarea va avea loc în data de 22 septembrie 2023, ora 13.00, la Capela Orășenească. Fiul Birău Codrin cu familia.

 

* Cu adâncă durere în suflet anunțăm trecerea la Domnul a celei care a fost mamă, soacră, bunică și străbunică

VALERIA BIRĂU 

(ABELI din Alparea), în vârstă de 91 ani. Stâlpul are loc azi 21 septembrie, ora 17.30, iar înmormântarea va avea loc, vineri, ora 13:00, Capela Orășenească.

Dumnezeu să te odihnească în pace! Copiii Valeria, Codrin și Sorin cu familiile.

 

* Un gând de alinare și mângâiere pentru vecinul nostru Sorin Birău și familia acestuia, în acest moment greu din viața lui, când își conduce mama pe ultimul drum. Condoleanțe întregii familii. Dumnezeu să o odihnească în pace. Angela Stănescu, Diana și Sorin Popovici.

 

* Le luăm rămas bun și deplângem trecerea la cele veșnice a vecinei noastre,

VALERIA BIRĂU,

iar vouă, Vali, Sorin și Codrin să vă dea putere și alinare. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Locatarii Asociației Albina, str. D. Cantemir, nr. 77. (4029)

 

* Un gând de mângâiere și alinare vouă Vali, Sorin și Codrin, acum la ceas de grea încercare când vă luați rămas bun de la mama voastră 

VALERIA BIRĂU. 

Dumnezeu să o odihnească în pace. Rodica și Mihai Ailisoaie. (4028)

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer. Vei rămâne în sufletele noastre pentru totdeaua draga noastră bunică și străbunică

VALERIA BIRĂU.

Dumnezeu să te odihnească în pace. Claudia și Ioana cu familiile. (4030)

 

 

* Împărtăşesc durerea vecinului Sorin Birău şi familiei lui în aceste clipe triste când se desparte de iubita lui mamă, soacră, bunică şi străbunică trecută la cele veşnice lăsând în urmă lacrimi şi multă durere,

VALERIA BIRĂU.

Bunul Dumnezeu să-i dea linişte şi odihnă veşnică, iar celor rămaşi compasiune, mângăiere şi alinare sufletească să treacă peste marea durere. Traian Pătroc.

 

* Cu tristețe regretăm trecerea în eternitate a prietenului nostru

CORNEL BORȘ.

Condoleanțe familiei îndurerate soția Gabriela și fiica Alexandra. Ilie, Ana și Ildiko. (4022)

 

* În aceste momente grele, suntem alături de verișoara noastră Gabriela și fiica ei Alexandra, când se despart de dragul lor soț și tată 

CORNELIU BORȘ.

Dumnezeu să-i așeze sufletul în Împărăția Sa. Moca Eva cu familia. (4027) 

 

* Familia îndurerată anunță decesul mamei, soacrei și bunicii dragi 

IULIANA BARA,

de 78 ani. Odihnă veșnică alături de soțul tău, tatăl nostru. Dumnezeu să vă odihnească în pace. Înmormântarea are loc azi, joi, 21 septembrie 2023, ora 13.00, în comuna Rieni, la biserică. Copiii tăi: Dan, Nicu și Dana cu familiile. (4023)

 

* Mamă dragă   

IULIANA BARA,

ai plecat pe neașteptate și prea devreme dintre noi, lăsând o mare durere în sufletele noastre. Dumnezeu să te primească în Împărăția Sa om bun și drag. Nu te vom uita niciodată. Nicu, Carmen, Anastasia și Bogdan. (4024)

 

* Cu profundă tristețe ne exprimăm durerea plecării dintre noi a cuscrei noastre 

IULIANA BARA.

Ne rugăm Părintelui ceresc s-o așeze în lumina cea fără de apus a Împărăției Sale. Condoleanțe celor dragi rămași îndurerați. Fam. Popa Ioan și Floarea. (4025)

 

* Un gând de compasiune și sincere condoleanțe transmitem familiei Bara Nicolae, cumnatul, respectiv sora noastră, acum când își conduc pe ultimul drum pe mama, soacra și bunica lor dragă, cea care a fost 

IULIANA BARA.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Fam. Moza Ciprian și Daniela. (4026)

 

 

COMEMORĂRI

 

* Se împlinește un an de la trecerea în neființă, după o nemeritată suferință, a celei care ne-a fost scumpă mamă, bunică și străbunică,

FLOAREA CIUCAȘ.

Să ne amintim, pentru o clipă, de imaginea sa, de frumoasa ei trecere prin această lume, de lucrurile bine pe care le-a lăsat în urmă! Parastasul va avea loc sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 08.00, la Biserica Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril, Velența I, din strada Anton Bacalbașa nr. 6. Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet bun! Fiii Sandu și Florin, cu familiile.