DECESE

* Cu sufletul îndurerat am aflat de trecerea la cele veșnice a mamei părintelui director prof. Radu Valer Rus. Despărțirea de mamă, indiferent de vârstă, nu este deloc ușoară! Fie ca bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace iar părintelui Radu Rus și familiei sale să le dea puterea de a merge înainte! Prof. univ. dr. Sorin Curilă.

 

* Consiliul și Comitetul Parohial, preotul paroh Aurelian Sotoc, preoții slujitor Vasile Sabău și Ștefan Morlocan și credincioșii Parohiei Ortodoxe Sf. Mare Mc. Gheorghe din Oradea împărtășesc durerea Preacucernicului părinte vicar, Radu Valer Rus, distinsei preotese și întregii familii în aceste clipe grele la mutarea din viața aceasta la viața veșnică a mamei, 

VERONICA RUS,

mamă-soacră și bunică iubitoare. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndoliate. (5475)

 

* Suntem alături de familia Părintelui director Radu Rus, la momentul despărțirii de iubita sa mamă

VERONICA,

plecată pe drumul veșniciei. Dumnezeu să o odihnească! Colectivul Grădiniței nr. 23 a Liceului Ortodox „Episcop Roman Ciorogariu” Oradea.

 

* Un gând de mângâiere aducem colegei noastre Adriana Ardelean la despărțirea de iubita sa mamă. Transmitem sincere condoleanțe întregii familii. Odihnă veșnică! Colectivul Liceului Sanitar „Vasile Voiculescu” Oradea.

 

COMEMORĂRI

 

* Se împlinesc 19 ani presărați cu amintiri dragi și un dor nestins după tine, soțul meu drag, cu un suflet plin de dragoste și bunătate


judecătorul KLEIN DEZIDERIU-DINU.
Mă rog pentru pacea sufletului tău, alături de dragii tăi părinți. Celor care îți vor dărui o clipă de aducere aminte sincera mea recunoștință. Soția Milica. (5473)

 

* Cu multă durere anunțăm că a trecut 1 an de când a plecat la cele veșnice dragul nostru soț, tată și bunic

EMIL BACIU.

Va rămâne mereu în sufletele noastre pentru dragostea cu care ne-a înconjurat. Rugăm pe bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace. Familia îndurerată. (5464)