DECESE

* Cu lacrimi în ochi și durere în suflet ne luăm rămas bun de la dragul nostru tată, socru și bunic,

BUDA-DINDELEGAN VALERIU-NICOLAE,

în vârstă de 77 ani. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 24 august, ora 13.00, de la Capela Hașaș. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Familia îndurerată.

 

* Întristați, anunțăm decesul scumpei noastre verișoare și mătuși

ANTONIA NICOLLE BOCȘE,

născută Quint, în vârstă de 65 de ani. Stâlpul va avea loc vineri, la ora 17.00, iar înmormântarea, sâmbătă, la Capela Frențiu, ora 12.00. Dumnezeu s-o odihnească în pace și să o orânduiască în dreapta Sa. Familia. (5324)

 

* Cu profundă durere în suflet, anunțăm trecerea în neființă a celei care a fost mamă și soție iubitoare,

ELISABETA TODERICI,

în vârstă de 88 de ani. Slujba de înmormântare va avea loc astăzi, 22 august, ora 12.00, la capela cimitirului din Rontău. Ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace și să-i dăruiască lumina veșnică. (5325)

 

* Am aflat cu tristețe de vestea trecerii la cele veșnice a colegului nostru, av. pensionar

BUDA - DINDELEGAN VALERIU.

Transmitem sincere condoleanțe colegei noastre av. Darna Denisa, acum, la despărțirea de tatăl drag și întregii familii îndoliate. Conducerea, membrii și salariații Baroului Bihor și ai Filialei Bihor a CAA. (5326)

 

* O lacrimă din suflet pentru cel care a fost

VASILE P.I. MUȚIU,

frate drag. Sora Mary și familia. (5329)

 

* Cu ochii înlăcrimați și inimile îndurerate anunțăm trecerea în neființă, la capătul unei nemeritate suferințe, după o bătălie cruntă, pentru câte încă o fărâmă de viață, a celui care ne-a fost frate, cumnat și unchi,

ȘTEFAN LAZĂU,

de 69 de ani. Înmormântarea are loc vineri, 23 august 2024, ora 13.00 la capela Hașaș a Cimitirului Municipal Oradea. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Nu te vom uita niciodată! Familia. (5330)

 

* Suntem alături de prietenii noștri Radu, Ioana și Sandu în aceste momente dificile în care se despart de draga lor mamă

CORNELIA BRATA.

Dumnezeu să o odihnească în pace. Sincere condoleanțe, Cosmin Marian și familia. (5333)

 

* Suntem alături de colega noastră prof. Ardelean Camelia, în aceste momente dureroase, la trecerea în neființă a mamei sale dragi. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Colegii și conducerea Colegiului Naițonal „Mihai Eminescu“ Oradea. (5338)

 

* Cu sufletele cernite de durere și ochii înlăcrimați ne luăm rămas bun de la cel mai bun tată, socru și bunic

PETRU-PAVEL TODERAȘ.

Dumnezeu să-i primească sufletul în Împărăția Sa și să-i dea odihnă veșnică. Înmormântarea va avea loc vineri, 23 august, ora 13.00, în satul Bulz. Familia îndoliată. (5334)

 

* Cu adâncă durere în suflet, suntem alături de cumnata noastră Liliana Pășcuț și familia sa la marea durere pricinuită de moartea tatălui drag,

PETRU-PAVEL TODERAȘ.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Fam. Bondor Laviniu și Mihaela și fam. Szekely Andrei și Carina. (5335)

 

* Gânduri de mângâiere și alinare nurorii noastre și familiei sale în aceste momente grele pricinuite de trecerea în veșnicie a tatălui drag,

PETRU-PAVEL TODERAȘ.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Fam. Pășcuț Traian și Eleonora din Tinca. (5336)

 

* În aceste clipe de tristețe suntem alături de nepoata noastră dragă, Angela Pășcuț și familia sa, acum când se despart de cel mai bun tată, socru și bunic,

PETRU-PAVEL TODERAȘ.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Fam. Moise și Silvia Cotuna și fam. Maria și Monica Gale. (5337)

 

* Cu adâncă durere în suflet, anunțăm trecerea în neființă a celei care a fost

d-na ANA POP.

Exemplu de om cu deosebită bunătate, respect, corectitudine și îngăduință pentru strănepoți, nepoți, fiice și gineri. Bunul Dumnezeu să-i vegheze călătoria în tărâmul fără suferință și să mângâie sufletele celor care o plâng! Înmormântarea va avea loc luni, 26 august, la Capela Hașaș. Angelica și Octavian Petrache, respectiv Gabriela și Florin Bârsan, cu familiile îndurerate. (5339)

 

 

COMEMORĂRI

 

* A trecut un an de la dureroasa despărțire de dragul nostru fiu, frate și tată,

MERA DAN-VASILE  (jurnalist)

A fost un om minunat. Va ramâne mereu în sufletele noastre amintirea chipului său blând și dragostea cu care ne-a înconjurat. Parastasul de pomenire va avea loc în Oradea, sâmbătă, 24 august, la Biserica Sfânta Treime, din Parcul Traian, la ora 9.00. Mulțumim celor care ii vor păstra un moment de aducere aminte. Dumnezeu să-l aibă în Paza Sa. Familia îndurerată.