DECESE

 

* Un gând de alinare colegului nostru, Neluțu Doble, la dureroasa despărțire de tatăl său drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe întregii familii! Colectivul PROMARA LUX S.R.L.

 

* Suntem alături de colegul nostru, Ionuț Purza, în aceste momente dureroase pricinuite de trecerea în neființă a mamei sale. Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanțe și întreaga compasiune familiei îndoliate! Colegii de la S.C. GRASS TECH S.R.L.

 

* În aceste momente de mare durere suntem alături de voi, Florinel, Alina și Amalia. Un suflet blând s-a înălțat la ceruri. Rămas bun iubită nașă

FLORICA POP.

Rugăm pe Dumnezeu să-i așeze sufletul în Împărăția Sa spre odihnă și viață veșnică. Cu compasiune, Petrică, Mirela și Petrișor. (540)

 

* Ne îndreptăm gândurile de mângâiere către colega noastră, Tivadar Florica, acum când se desparte de fratele său drag,

PETRU AVRAM.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanţe familiei îndoliate. Colegii din cadrul Băncii Cooperatiste Stejarul Marghita.

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet bun și iubitor s-a ridicat la cer, lăsând în urmă un gol imens și o durere nemărginită. Cu inimile frânte de durere anunțăm trecerea la cele veșnice a scumpei noastre mame și bunici

ILEANA BĂCANU.

Bunul Dumnezeu să îi dea odihnă veșnică. Înmormântarea va avea loc miercuri, 23 februarie, ora 12.00, de la Capela Hașaș. Fiica Victoriţa, ginerele Dan şi nepoata Lorena.

 

* Cu inimile îndurerate, copleşiţi de o nemărginită tristeţe, ne despărţim pentru totdeauna de draga noastră bunică,

ILEANA BĂCANU.

Slujba de înmormântare va avea loc miercuri, 23 februarie 2022, ora 12.00, la Capela Haşaş. Te vom iubi mereu, draga noastră! Nepoata Lorena Lezeu împreuna cu familia.

 

* Suntem alături de colegul nostru Marius Duma în aceste momente grele pricinuite de pierderea tatălui drag,

domnul ANTONIU DUMA.

Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Echipa ebm papst Oradea.

 

*  Suntem alături de colegul nostru, dr. Alexandru Cotrău, în aceste momente de tristețe când se desparte de mama dragă. Dumnezeu să o odihnească în pace. Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate. Colectivul DSVSA Bihor.

 

* Împărtășim sufletește durerea nemărginită a preotului nostru Dorin Rad, cu familia, la trecerea în veșnicie a tatălui, socrului și bunicului drag. Părintele Ceresc să-i vegheze odihna în Împărăția Sa, iar dumneavoastră să vă aline suferința și să vă dea putere să treceți peste această grea încercare. Familia Cheregi Ioan. (544)

 

* Suntem alături de colega noastră Galea Monica, la marea durere pricinuită de dispariția tatălui drag! Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colegii de la Farmacia Catena Morii Oradea.

 

 COMEMORĂRI

 

* Pios omagiu de recunoștință și neuitare la împlinirea a doi ani de la plecarea în eternitate a dragului meu frate

ec. NISTOR HANGA.

Dumnezeu să-i dăruiască odihnă veșnică în Împărăția Sa! Sora Florica. (541)

 

* Azi, 22 februarie 2022, ar fi trebuit să sărbătorim a 75-a zi a ta de naștere, cu bucurie, dar din păcate, așa a fost voia lui Dumnezeu. Îi mulțumim lui Dumnezeu că ai fost lângă noi, luminându-ne viața chiar și pentru puțin timp, dragul nostru soț, tată, socru și bunic,

FLORIAN MATICAȘ.

Vom păstra mereu în suflet chipul tău drag, blând și generos. Rugăciunile noastre să-ți lumineze calea spre odihna veșnică! Nu te vom uita niciodată și te vom iubi mereu! Trăim cu speranța că ne vom revedea în Împărăția lui Dumnezeu. Soția Ana, fiul Florian Cristian, fiica Mihaela Gabriela, nora Amalia Gabriela, ginerele Marius, nepoata Andrada Gabriela, în veci nemângâiați. (527)

 

* Durerea, tristețea și amintirile dragi sunt tot ce ne-au rămas de la plecarea la cele veșnice, în urmă cu 10 ani, a dragului nostru

preot NICOLAE PANTIȘ

care astăzi ar fi împlinit 70 de ani. Dumnezeu să-l odihnească în Împărăția Sa! Nașii Herman Florian și Elena. (543)