DECESE

 

* Cu adâncă tristețe anunțăm trecerea la cele veșnice a iubitei noastre mame și bunici

FLOARE TOMESCU.

Înmormântarea va avea loc luni, 26 august, ora 11.00, la capela Hașaș din incinta cimitirului Municipal. Dumnezeu s-o ducă în lumina Sa și să-i dea odihna veșnică. Fiica ta Carmen și nepotul Roland cu soția Evelyn.

 

* Suntem cu tot sufletul alături de voi dragii noștri fini, Marius, Dali, Andrei și Ianis, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a bunului vostru tată, socru și bunic

ALEXANDRU FARCAȘ.

Ne rugăm bunului Dumnezeu să vă întărească în aceste momente, iar lui

SANDU

să-i dea odihnă și liniște alături de mama voastră. Nașii, familia Berdea Anton și Mariana. (5341)

 

* Vă împărtășim durerea și suntem alături de voi, nepoții noștri Ciprian, Gabriela și Anais, acum când îl conduceți pe ultimul drum pe bunul vostru tată, socru și bunic

ALEXANDRU FARCAȘ.

Sincere condoleanțe familiei și bunul Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace. Familia Berdea Anton și Mariana. (5342)

 

* Suntem alături de buna noastră rudenie, prietenă și colegă ing. Mioara Lazău, consilier parlamentar, vicepreședinte birou executiv județean OPSD Bihor, la decesul celui care a fost bunul ei frate

ȘTEFAN LAZĂU.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sincere condoleanțe întregii familii. Președintele Organizației Județene Bihor a Pensionarilor Social Democrați, ec. Ioan Chivari. (5332)

 

 

* Suntem alături de verișoarele noastre Lazău Mioara, Albuț Sorina și familiile lor, în momentul despărțirii de fratele lor drag

ȘTEFAN LAZĂU.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Ioan Chivari cu familia, Toth Maria cu familia și Vass Leana cu familia.

 

 

* Cu adâncă tristețe ne despărțim de

MAGDALENA TALIAN,

care ne-a părăsit pe 20 august, la vârsta de 87 de ani. Cu lacrimi în ochi ne despărțim de ea, dar va trăi în amintirile noastre pentru totdeauna. Odihneacă-se în pace! Fiica Lidia, ginerele Laci, nepoata Simona și strănepoata Jessica. (5328)

 

* Într-o zi frumoasă de vară ne-am luat rămas bun de la tatăl, socrul, cuscrul, bunicul și străbunicul nostru 

GHIȚĂ ARDELEAN. 

Ne amintim cu drag de tine și-l rugăm pe bunul Dumnezeu să te aibă în pace. Fiica Adriana, ginerele Sandu, cuscra Iuliana și nepoții Bogdan și Raluca, cu familiile. (5340)

 

* Cu adâncă durere în suflet anunțăm trecerea în neființă a celei care a fost doamna

ANA POP,

exemplu de om cu deosebită bunătate, respect, corectitudine și îngăduință pentru strănepoți, nepoți, fiice și gineri. Bunul Dumnezeu să-i vegheze călătoria în tărâmul fără suferință și să mângâie sufletele celor care o plâng! Stâlpul va avea loc duminică, ora 16.30, iar înmormântarea va avea loc luni, 26 august, ora 13.00, de la Capela Hașaș. Angelica și Octavian Petrache, respectiv Gabriela și Florin Bârsan, cu familiile îndurerate. (5339)

 

* Cu adâncă durere în suflet, dar încredințați că bunul Dumnezeu i-a hărăzit un loc luminat, cu pace și liniște, după o lungă și grea suferință, ne despărțim de iubita noastră mamă și bunică

ANA CREȚ,

de 79 ani. Odihnă veşnică şi lumina cea fără de sfârşit să îţi vegheze somnul de veci. Vei fi mereu în inimile noastre și nu te vom uita niciodată. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 24 august 2024, ora 12.00, la Capela din Băile 1 Mai. Fiicele Anca și Laura, ginerii Narcis și Florin şi nepoții Daria și Basti.

 

* În aceste clipe de tristețe, suntem alături de nepoatele noastre, Anca Dodescu și Laura Creț, împreună cu familiile lor, acum când se despart de buna lor mamă

ANA CREȚ,

exemplu de om cu deosebită bunătate și corectitudine pentru fiice, gineri, nepoți și neamuri. Bunul Dumnezeu să-i vegheze călătoria în tărâmul fără suferință și să mângâie sufletele celor care o plâng. Te-ai dus draga mea cumnată la marea ta dragoste, la fratele meu drag

GHIȚĂ.

Îngerii să vegheze drumul tău lin către stele. Stela și Viorel Sabău împreună cu fetele Oana-mică, Oana-mare și Ancuța. (5344)

 

* Consiliul de Administrație al Universității din Oradea își exprimă profundul regret pentru durerea suferită de colega noastră, prorector prof. univ. dr. Habil. Anca Otilia Dodescu, în urma trecerii în neființă a mamei sale. Suntem alături de ea în aceste momente de adâncă tristețe. Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndurerate!

 

* Dragii noștri Anca, Narcis și Daria, nici un cuvânt sau îmbrățișare nu poate ușura suferința voastră în aceste momente în care ați pierdut-o pe cea atât de draga vouă, mama și bunica. Suntem cu tot sufletul alături de voi și ne rugăm ca pe buni s-o așeze Dumnezeu între cei drepti. Sincere condoleanțe! Edi, Karla și Marius.

 

* Suntem alături de colega noastră prof. univ. dr. Anca Dodescu la marea durere pricinuită de trecerea la cele veşnice a mamei dragi. Sincere condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să o odihnească în pace! Fam. Bandici.

 

* Profund îndurerați anunțăm trecerea spre cele eterne a mult iubitei noastre verișoare și mătuși

ANTONIA-NICOLLE BOCȘE,

născută QUINT, de 65 ani. Dumnezeu să o odihnească în pace și s-o așeze în dreapta Lui. Familia. (5346)

 

* Cu inima zdrobită de durere îmi iau rămas bun de la fratele meu

NICOLAE URDEA.

A fost pentru mine și pentru răposatul meu soț un frate și un cumnat adevărat, care ne-a înconjurat cu dragoste, devotament și altruism. Nu te voi uita niciodată, dragul meu frate! Sincere condoleanțe nepoatelor mele dragi Mioara și Nicoleta cu familiile lor. Sora îndurerată Ana Ușvat. (5347)

 

* Ne despărțim de unchiul nostru drag 

NICOLAE URDEA

pe care l-am iubit și respectat enorm. A fost un exemplu de omenie, bunătate și de serenitate. Dumnezeu să te odihnească în liniște și pace. Sincere condoleanțe verișoarelor noastre Mioara și Nicoleta cu familiile. Nepoții Claudia Rus și Laviniu Ușvat cu familiile.  (5348)

 

 

COMEMORĂRI

* Pe 25 august 2024 se împlinesc 23 de ani de când s-a dus dintre noi soțul meu

IONEL TOADER

din Oradea. Soțul meu

IONEL

a fost primul om care a deschis depozit particular de cherestea, după Revoluție, pe strada Abatorului. A lăsat în urma lui o soție Ana și 7 copii. Dumnezeu să-l odihnească! A lui soție Ana Toader, care te va plânge toată viața. (5327)