DECESE

 

* Cu durere în suflet anunț încetarea din viață a soțului meu,

NICOLAE PAT,

în vârstă de 79 de ani, născut în Vărzarii de Jos. Priveghiul are loc azi, 23 septembrie, la ora 18.00, la Capela din Nojorid. Slujba de înmormântare va avea loc vineri, 24 septembrie, la ora 13.00, tot la Capela Cimitirului din Nojorid. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Soția Maria. (3482)

 

* Ne despărțim cu durere în suflete de cel care ne-a fost tată, socru și bunic iubitor,

NICOLAE PAT,

de 79 ani, din Nojorid. Dragostea pe care ne-a oferit-o în timpul vieții va rămâne mereu în sufletele noastre. Dumnezeu să-l odihnească în pace și să-i dea odihnă veșnică! Nu-l vom uita niciodată! Fiica Mirela, ginerele Dănuț, nepoții Iulian și Andrei. (3483)

 

* Gânduri de mângâiere și condoleanțe le transmitem prietenilor noștri, familia Mirela și Dănuț Gligor, la trecerea spre cele veșnice a celui care le-a fost tată, socru și bunic,

NICOLAE PAT.

Dumnezeu să-i așeze sufletul în lumină! Fam. Tripon și Petruș. (3488)

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet bun s-a ridicat la cer, iar eu cu ochii în lacrimi mă despart de tine, dragul meu soț

TIBERIU PERȚE.

Nimic nu este mai dureros în viață ca despărțirea de o ființă dragă, iar acum îl rog pe bunul Dumnezeu să te ierte și să te așeze în lumea celor drepți!  Stâlpul are loc azi, 23 septembrie 2021, ora 17.30, Capela Orăşenească, iar înmormântarea, vineri, 24 septembrie 2021, ora 10.00, din Capela Haşaş. Drum lin spre stele, soțul meu drag! În veci nemăngâiată soția Angela și fiii Călin și Cristian, lângă care a trăit 86 de ani. Nu te vom uita niciodată!   (3491)

 

* Cu nemărginită durere în suflete ne despărţim după o lungă şi grea suferinţă de iubitul nostru tată, socru şi bunic,

TIBERIU PERŢE,

în vârstă de 86 ani. Ne rugăm bunului Dumnezeu să îl primească cu drepţii în Împărăţia Sa. A fost un om bun, iubitor şi cu suflet mare. Stâlpul are loc azi, 23 septembrie 2021, ora 17.30, Capela Orăşenească, iar înmormântarea, vineri, 24 septembrie 2021, ora 10.00, din Capela Haşaş. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Fiul Călin, soţia Mihaela, copiii Cristina şi Cătălin. (3485)

 

*  A plecat dintre noi într-o zi de toamnă, în tăcere, nevrând parcă să supere pe nimeni. Nimeni și nimic nu va putea să șteargă din memoria noastră pe cel mai bun tată, tată-socru și bunic din lume,

TIBERIU PERȚE.

A fost un OM inegalabil, care nu va putea fi înlocuit și uitat niciodată! Îl vom păstra în sufletele noastre așa cum a fost întotdeauna, de o noblețe sufletească deosebită și de o bunătate nemărginită. Dumnezeu să te odihnească în pace! Fiul Cristian cu soția Dana, nepoții Andreea și Bogdan, în veci nemângâiați. (3492)

 

* Împărtășesc durerea mătușii mele Angela și a verișorilir mei, Călin și Cristian Perțe cu familiile lor, acum când se despart de soțul și tatăl lor

TIBERIU PERȚE.

Sincere condoleanțe! Nepoata Elena Viada. (3493)

 

* Cu ochii înlăcrimați și sufletul îndurerat ne luăm rămas bun de la iubitul nostru unchi

TIBERIU PERȚE.

În aceste clipe grele suntem alături de mătușa Angela și verișorii Călin și Cristi cu familiile. Nepoata Liana cu familia și nepotul Aurel. (3490)

 

* Sunt alături de colega şi prietena mea, Dana Perţe şi familia ei, la despărţirea de socrul drag,

TIBERIU PERŢE.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Teodora Raţ. (3487)

 

* Am sperat, ne-am rugat pentru însănătoşirea ta, dar moartea te-a smuls dintre noi lăsând în urmă numai lacrimi şi durere. Te vom păstra în inimile noastre şi în rugăciunile noastre pentru tot restul vieţii. Drum lin spre îngeri, dragul nostru fiu, frate, unchi,

CĂLIN POPOVICIU,

de 39 ani. Înmormântarea va avea loc marţi, 28 septembrie 2021, în Arizona. Mama Florica, sora Angela cu familia, din Spania. (3486)

 

* Suntem alături de colegul nostru, Ioan Guler, la durerea pricinuită de trecerea la cele veşnice a fratelui sau drag

GHEORGHE GULER.

Condoleanţe întregii familii! Colegii din Serviciu Impunere Persoane Juridice din cadrul Primăriei Municipiului Oradea.

 

* Cu tristețe în suflet am aflat vestea trecerii la cele veșnice a celui care a fost mulți ani la rând colegul nostru

NICU PAT,

motiv pentru care simțim nevoia să transmitem pe această cale sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să-i odihnească sufetul! Conducerea și salariații Cooperației de Consum din județul Bihor. (530)

 

* Suntem alături de tine Angela și fii tăi Cristi și Călin cu familiile lor în aceste momente grele când ați pierdut soțul, tatăl și bunicul drag,

TIBERIU PERȚE.

Odihnă veșnică! Familia Anița și Casian Popoviciu.

 

 

COMEMORĂRI

 

* Fiecare floare așternută la mormântul tău poartă lacrimi, rugăciuni, durere și regretul că ai plecat dintre noi, în urmă cu șase săptămâni, draga noastră mamă, soacră și bunică, cea care a fost

FLORICA MUDURA,

din satul Alparea. Îți mulțumim pentru toate clipele fericite ce ni le-ai oferit cât ai fost alături de noi. Dorul de tine ne scaldă obrajii în lacrimi amare. Mămica mea dragă, îmi lipsești enorm de mult! Cât ai trăit te-am iubit, cât voi trăi te voi plânge mereu.

 

Ai plecat din lume cu o durere grea

Și ne-ai lăsat un nume

Ce-i scris pe crucea ta

Și crucea ta stă dreaptă

Cu aripile-n vânt

Și ea cu drag ne-așteaptă

La tristul tău mormînt”.

Dumnezeu să-ți odihnească sufletul în liniște și pace! În veci nemângâiați, fiica Sanda cu soțul Radu și mult iubita ta nepoată, Oana Raluca. (3481) 

 

* În 26 septembrie se împlinește un an de când draga noastră soție, mamă, soacră și bunică,

MARIA FŰRTŐS,

a plecat în Împărăția Cerurilor. Ne este tare dor de tine! Ne este dor de chipul tău frumos și zâmbitor, de sfaturile tale înțelepte și de căldura ta sufletească cu care ne-ai înconjurat. Îți mulțumim în fiecare zi că ai fost în viața noastră și ne-ai purtat de grijă mereu. Am vrea să-ți mai vorbim și să ne vorbești, dar..., răspunsuri găsim doar în inimile noastre, unde trăiești în amintiri pline de lumină și iubire. Dumnezeu să te odihnească în pace, în Împărăția Sa! Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 25 septembrie 2021, ora 9.00, la Biserica Albastră. Recunoștință celor ce-i vor dărui o rugăciune și o clipă de aducere aminte. Te vom iubi mereu! Pe veci îndurerați, soțul Ödön, fiicele Corina și Simona, ginerii Daniel și Claudiu, nepoții Cosmin, Dacian și Amalia. (3480)

 

* La șapte ani de la despărțirea de dragul nostru soț, tată, socru și bunic,

FLORIAN URDEA,

sâmbătă, 25 septembrie, ora 9.00, ne vom ruga pentru odihna sufletului său, la parastasul de pomenire care se va ține la Biserica Ortodoxă din strada Teiului, nr. 67, Oradea. Soția Victoria, copiii Florian și Dorina cu familiile, nepoții Anca, Radu și Ana. (3493)