DECESE

* Cu adâncă durere in inimă și o nespusă tristețe în suflet ne despărtim pentru totdeauna de mult iubita nostră mama, soacră și bunică, cea care a fost
MARIA GALATANU,
de 67 de ani. O vom conduce pe ultimul drum luni, 26 august ora12.00. Slujba de înmormântare va avea loc la Capela din Tărian.

Dumnezeu să te odihnească în pace!
În veci nemângâiați fiica Anca, ginerele Petrică și nepoatele Bianca și Antonia.

 

* Cu durere în suflet şi cu inimile cernite vă anunțăm că neprețuita şi adorata noastră sotie, mamă, soacră şi bunică, 

MARIA GALATANU,

a plecat spre o lume a luminii şi iubirii divine în Împărăția Tatălui Ceresc. Drum lin printre stele şi odihnă veşnică.

Stâlpul se va ține sâmbătă și duminică de la ora 20.00 în Tărian. Soțul Marcel, fiul Andrei, nora Adriana și nepoții Carla și Tudor.

 

* Profund îndurerați vă anunțăm decesul tatălui nostru, la vârsta de 90 de ani,

ing. SORIN NICOLAE BREAZU.

A lucrat la „Alumina”, nebauxitice - cercetare. Înmormântarea va avea loc la Cimitirul Rulikowski, marți, de la ora 12.00, iar priveghiul luni de la ora 18.00. Familia.

 

* Cu adâncă tristețe anunțăm trecerea la cele veșnice a iubitei noastre mame și bunici

FLOARE TOMESCU.

Înmormântarea va avea loc luni, 26 august, ora 11.00, la capela Hașaș din incinta cimitirului Municipal. Dumnezeu s-o ducă în lumina Sa și să-i dea odihna veșnică. Fiica ta Carmen și nepotul Roland cu soția Evelyn.

 

 

* Suntem alături de tine, dragă Anca, și de familia ta, la imensa durere a pierderii scumpei voastre mame și bunici,

ANA CREȚ.

Dumnezeu să îi așeze sufletul în împărăția Sa, iar vouă să vă aducă mângâiere. Alina, Dan și Andrei.

 

* Suntem alături de draga noastră colegă, prorector prof. univ. dr. habil. Anca Dodescu, la nemărginita durere a pierderii scumpei sale mame. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Condoleanțe familiei! Decanatul FSE.

 

* Suntem alături de colega noastră, prof. univ. dr. Anca Dodescu, la marea durere pricinuită de trecerea în nefiinţă a mamei dragi. Sincere condoleanţe familiei îndurerate. Dumnezeu să o odihnească în pace! Fam. dr. Iulius şi Mariana Mureşan.

 

* Suntem cu tot sufletul alături de voi, dragii noștri Anca, Narcis și Daria, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a bunei voastre mame și bunici. Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanțe! Codruța și Gabi.

 

* Fie ca Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă aline durerea sufletească datorată plecării spre cele veșnice a mamei dvs.

ANA CREȚ.

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Din partea noastră sincere condoleanțe! Tavi și Dorin Bâc. (5351)

 

* Sincere condoleanțe și un gând de mângâiere colegei noastre prof. univ. dr. Anca Dodescu, la despărțirea de mama sa dragă,

ANA CREȚ.

Dumnezeu să o odihnească în pace, iar celor rămași să le dea putere să treacă peste aceste momente grele. Colegii din Departamentul de Economie și Business. (5352)

 

* Transmitem sincere condoleanțe fostei noastre colege Aurica, la pierderea celui care i-a fost soț drag,

PAVEL MOCIOIU.

Gândurile și rugăciunile noastre se duc către familia îndoliată, Dumnezeu să-i mângâie în aceste momente dureroase. Colectivul Plastor Trading SRL.

 

* Suntem alături de Carmen și Roland în aceste momente grele prin pierderea mamei și bunicii dragi 

FLOARE TOMESCU.

Dumnezeu s-o odihnească. Fam. Angela și Gigi Diaconu. (5350)

 

COMEMORĂRI

 

* Amintiri dragi, multă durere și dor nestins este tot ce ne-a rămas de când în urmă cu 4 ani dragul nostru

col. (r.) FLORIAN ALB

a trecut la cele veșnice. Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică, între aleșii Săi. Nu te vom uita niciodată. Veșnic îndurerate, soția Monica, fiicele Diana, Bianca și Florina împreună cu familiile. (5349)