DECESE

 

* Ne luăm rămas bun de la cea mai bună mamă, soacră și bunică 

MARIA SĂLĂJAN.

A luptat din răsputeri cu suferința, a luptat și a pierdut. A lăsat în urma ei un gol imens. Singurul loc de unde nu o poate lua nimeni, este inima noastră, unde va rămâne veșnic. Dumnezeu să o odihnească în pace! Înmormântarea are loc azi, 24 mai, ora 14.00, de la Capela Hașaș. Fiica Lenuța, ginerele Liviu și nepotul Luca. (5025)

 

* Suntem alături de voi Lenuța, Liviu și Luca în aceste clipe pline de durere când vă luați rămas bun de la cea care v-a fost mamă, soacră și bunică, iar pentru noi,

mami MARIA.

Îți mulțumim mami MARIA pentru ceea ce ai reprezentat pentru noi, pentru bunătatea cu care, alături de bunu Fănică, ai avut grijă de Daiana și pentru sfaturile pline de înțelepciune pe care ni le-ai dat. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică, iar vouă mângâiere! Cu profund respect Daiana, Crina și Irina Miclău.

 

* Suntem alături de familia Găzdac în aceste momente grele pricinuite de decesul celei care a fost vecina noastră

MARIA SĂLĂJAN.

Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Vecinii din bl. F4, sc. D.

 

* Cu nespusă durere în suflet anunțăm trecerea la cele veșnice a iubitei noastre mame și bunici

MARIOARA HAMZA (OARA).

Amintirea ei va rămâne neștearsă din memoria noastră. Drum bun suflet drag și ales. Dumnezeu să te aibă în paza Lui. Ceremonia și slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, 25 mai, ora 13.00, în satul Totoreni, comuna Tărcaia. Fiul Nelu cu nepoții Sara și David. (5023)

 

* Suntem alături de nepotul nostru Nelu Abrudan în durerea pricinuită de trecerea la cele veșnice a mamei sale și verișoarei noastre dragi 

OARA.

Odihnește-te în pace suflet drag și ales, amintirea ta ne va rămâne neștearsă din memorie. Sincere condoleanțe. Jeni, Moni, Ghiță Hamza. (5024)

 

* Cu mare durere în suflet mă despart de cel care a fost iubitul meu soț

IOAN BUIBAȘ,

în vârstă de 85 de ani. Dragostea și bunătatea lui nu o voi uita niciodată. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa. Slujba de priveghi are loc azi, 24 mai 2024, ora 18.00, la Capela Municipală și cea de înmormântare la Capela Hașaș, sâmbătă 25 mai 2024, orele 12.00. Soția Florica. 95026)

 

* Cu adâncă tristețe anunțăm trecerea în neființă a celui care a fost tată, socru și bunic

IOAN BUIBAȘ.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Fiica Lia Milaș cu soțul Gavril și Mihai, cu nepoatele. (5027) 

 

* Cu sufletele îndurerate ne luăm rămas bun de la tatăl, socrul și bunicul nostru 

IOAN BUIBAȘ.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Fiul Călin Buibaș cu soția Carmen și fiica lor Crina. (5028)

 

* Regretăm trecerea în neființă a vecinei noastre, doamna

BORUSZ EMMA.

Condoleanțe familiei. Membrii Asociației de Propietari nr. 18, str. Roman Ciorogariu nr. 1 Oradea.

 

COMEMORĂRI

 

* Au trecut 2 ani de durere, lacrimi, regrete de când ne-a părăsit draga noastră soție, mamă, soacră, bunică și străbunică,

VERONICA BOT.

Dumnezeu să-ți vegheze pacea veșnică. Noi îți vom purta mereu vie amintirea. Soțul Teodor, fiii Ionică și Nicu, cu familiile lor.

 

 

* Pios omagiu de recunoștință și dragoste, iubitei noastre mame și soții

prof. LILIANA LUCACIU

la împlinirea, în data de 25 mai, a 7 ani de la plecarea ei în eternitate. Amintirea ei este și va rămâne veșnic vie în sufletele noastre. Dumnezeu să o odihnească în pace. Mulțumim celor care îi vor dărui o clipă de aducere aminte. Alexandru și Doru Lucaciu. (5020)

 

* Tristă și dureroasă este despărțirea de voi dragii mei fiu și soț

DAN (DUȚU)

și

AUREL.

Voi ați fost sufletul meu, raza mea de soare. Voi m-ați îmbrățișat cu dragoste în fiecare zi. Despărțirea a fost foarte grea și este și acum, când se împlinesc 2 ani, de când fiul meu

DAN

și tatăl lui și soțul meu

AUREL

19 ani, au plecat la cele veșnice. Pentru sufletul vostru bun și dragostea cu care m-ați înconjurat vă datorez neuitarea. Bunul Dumnezeu să vă așeze unde nu este durere, nici suspinare ci viață fără de moarte. Mama și soția îndurerată, Cuc Maria. (5021)