DECESE

 

* Suntem alături de buna noastră vecină Ecaterina și familia ei, la durerea pricinuită de trecerea la cele veșnice a celui care a fost

NICOLAE TRÎNC,

un om deosebit, harnic și săritor, din Talpoș. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Familia Petru Bălaj. (1337)

 

* În aceste clipe grele, suntem alături de vecina noastră Ecaterina și familia sa, la despărțirea de cel care a fost un soț bun, un tată și bunic iubitor, dar și un vecin deosebit

NICOLAE TRÎNC,

din Talpoș. Părintele Ceresc să-i dea odihnă veșnică, iar pe voi să vă mângâie și să vă întărească. Fam. Sorin, Jeni și Dacian Soreață. (1338)

 

* Cu profundă durere în suflet ne despărțim de mama, bunica și străbunica noastră,

FLOARE VUȘCAN,

de 83 ani. Dumnezeu să o odihnească în pace! Fiica Maia, nepoata Corina cu soțul Răzvan și strănepoții Ingrid și Mihai, nepotul Radu cu soția Amalia. (1329)

 

* Împărtășim durerea colegei noastre Cociuba Cornelia și ne exprimăm profunda compasiune în aceste momente grele, la despărțirea de iubitul său socru. Colectivul A.P.M. Bihor. (1335)

 

* În aceste clipe de grea încercare pentru colegul nostru șef lucrări dr. ing. Marin Tomșe, îi suntem alături cu sinceră compasiune și regret, la despărțirea de iubita lui mamă,

ANA TOMȘE.

Bunul Dumnezeu să o odihnească în pace și să o pomenească printre aleșii Săi! Colectivul Departamentului de Electronică și Telecomunicații, Universitatea Oradea. (1339)

 

* Suntem alături de prietenele noastre, Mihaela și Andreea, în aceste momente grele pricinuite de trecerea la cele veșnice a mamei și bunicii dragi,

FLORICA MANGRA.

Bunătatea și blândețea cu care ne-ai înconjurat MAMI dragă, vor rămâne mereu în inimile noastre. Dumnezeu să o odihnească în pace! Cristina, Bianca, Diana, Șoru, Radu și George. (1340)

 

* Un gând de alinare pentru Mihaela și Andreea, acum când își conduc pe ultimul drum MAMA și BUNICA, model de iubire, de sacrificiu, o ființă exemplară care și-a dedicat întreaga existență familiei.

FLORICA MANGRA

și-a întins aripile spre cer unde o așteaptă soțul ei drag

MIHAI,

și împreună vor alina durerea celor rămași pe pământ. Dumnezeu să-ți așeze sufletul printre aleșii Săi, iar familiei sincere condoleanțe. Varvara Păcurar. (1341)

 

COMEMORĂRI

 

* Au trecut 2 ani de când a plecat din această lume, în cele veșnice, mama noastră

ANA NICULICĂ.

Cu toate că timpul a trecut, în ochi avem lacrimi și tristețe și un mare dor. Dumnezeu s-o odihnească veșnic în liniște și pace! Familia. (1317)

 

* Pois omagiu de recunoștință și dragoste iubitei noastre mame și soții

prof. LILIANA LUCACIU

azi, la împlinirea a 5 ani de la plecarea ei în eternitate. Amintirea ei este și va rămâne veșnic vie în sufletele noastre. Dumnezeu să o odihnească în pace! Mulțumim celor care îi vor dărui o clipă de aducere aminte. Alexandru și Doru Lucaciu. (1330)