DECESE  

 

* S-a stins o viață de om, am pierdut un prieten al familiei noastre, acesta a fost o perioadă de timp și colegul meu de serviciu,

ION CÂRLOGEA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace, alături de soția lui! Vouă, Monica și Claudiu, Dumnezeu să vă dea putere alături de familiile voastre, să treceți cu bine peste această încercare. Sincere condoleanțe! Familia Ias Traian. (6250)

 

* După o lungă suferință a plecat la ceruri dragul nostru tată, frate, socru și bunic

MIRCEA-IOAN VALOCIC,

în vârstă de 83 de ani. Mulțumim celor care au fost alături de noi, în aceste vremuri de restriște, precum și celor care-i vor acorda o clipă de aducere aminte. Dumnezeu să-l odihnească! Familia îndoliată! (6252)

 

* Cu inimile îndurerate anunțăm trecerea la cele veșnice a unchiului, nașului nostru drag,

FLORIAN PANTEA.

Bunul Dumnezeu să-l odihnească în liniște și pace în Împărăția Sa! Nepotul Mircea cu soția Rodica, nepoata Monica cu familia, nepotul Șerban cu familia. (6253)

 

* Împărtășim durerea voastră dragii noștri Florica, Dana, Marcel și Horea, la dureroasa despărțire de cel care v-a fost soț, tată, socru și bunic iubitor

FLORIAN PANTEA.

Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică, iar vouă mângâiere și liniște sufletească. Sincere condoleanțe. Văd. Ana Căuș și Relu. (6255)

 

* Cu durere în suflete anunțăm trecerea în neființă a vecinului

IOAN NICA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe din partea locatarilor din B-dul Dacia, nr. 39, bl. A5. (6249)

 

* Aducem un ultim omagiu  celui care a fost vecinul nostru,

GHEORGHE COŞUŢIU.

Dumnezeu să-l odihnească în pace şi linişte! Sincere condoleanţe familiei îndurerate! Asociaţia de Proprietari M. Antonescu, din str. Primăriei, nr. 4. (6261)

 

* Un gând de alinare, mângâiere şi sincere condoleanţe familiei îndoliate la despărţirea de dragul lor soţ, tată şi bunic,

GHEORGHE COŞUŢIU.

Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică! Familia Popa. (6262)

 

* Regretăm plecarea la cele veșnice a verișoarei noastre

ARMANCA SFERLE.

Transmitem copiilor ei, Dorina, Adrian și Adriana cu familiile lor un gând de alinare și mângâiere. Vei rămâne în sufletele noastre. Dormi în pace! Catița și Vasile cu familia. (6251)

 

* De azi vei cânta cu îngerii, dragul nostru soț, tată, socru și bunic

TEODOR BODEA.

Dumnezeu să-ţi dea odihnă veşnică în Împărăţia Sa. Te vom iubi mereu şi te rugăm să veghezi asupra noastră. Familia îndurerată.

 

* Regretăm trecerea în neființă a celui care ne-a fost cuscru

PETRU ONICA.

Condoleanțe familiei îndurerate. Să-i fie țărâna ușoară! Cuscrii Elvira și Liviu Blaj. (6254)

 

* Cu tristețe și durere în suflet, anunțăm încetarea din viață a scumpei noastre mame, bunică și soacră

AURELIA TUDORAN,

în vârstă de 80 ani. Dumnezeu să-i vegheze odihna veșnică. Înmormântarea va avea loc în data de 2 decembrie 2020, ora 13.00, de la Capela Hașaș din Cimitirul Rulikowski, Oradea. Familia îndurerată. 

 

* Cu adâncă durere în suflet ne despărțim de draga noastră

MARGARETA.

Mereu vom păstra pentru ea un loc special în inimile noastre. Prin căldura și felul ei de-a fi ne-a făcut viața mai frumoasă. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace. Cumnata Măriuca, nepoții Mihnea, George, Larisa, Ilinca și Maria. (6260)

 

* O inimă a încetat să mai bată, un suflet minunat, plin de dragoste și bunătate, s-a ridicat la cer. Cu profundă durere în suflete ne luăm rămas bun de la cea mai iubită soție, mamă, soacră și bunică,

MARIA CREȚU.

Dumnezeu s-o aibă în paza Sa, s-o aşeze în lumea celor drepţi şi să-i dea odihnă veşnică. Înmormântarea va avea loc vineri, 27 noiembrie, ora 12.00, la mormântul din Cimitirul Municipal Rulikowski. Nu te vom uita niciodată! Soțul Traian, fii Sorin cu soția Liliana, Ionel cu soția Maria și nepoții Alexandra, Anamaria și Andrei.

 

*  O vioară cu goarnă a încetat să mai cânte pământenilor, de acum va cânta doar îngerilor. Cu nemărginită durere ne despărțim de cel mai bun tată și socru,

GHEORGHE RADA

de 87 ani. Dumnezeu să-l ierte și să-l așeze în sălașele celor drepți. Fiica-Cornelia cu soțul pr. Ovidiu Botez.

 

* Bunicule și străbunicule

GHEORGHE RADA

îți mulțumim pentru tot ce ne-ai învățat în această viață, pentru iubirea, protecția și îndrumarea ta. Te iubim și te vom iubi în veșnicie. Dumnzeu să te ierte și ne rugăm să îți primească sufletul în grădina Raiului. Strănepoții: Georgedi și Zian, nepoata Georgiana cu soțul Edy Petre Botez.

 

* Acum când dumneata, bunic și străbunic drag,

GHEORGHE RADA, 

ai plecat spre cer, în sufletele noastre îndurerate, lăsa-ta-i un mare gol... O dragă amintire a ta, păstra-vom în suflete mereu, suflet bun, cald și iubitor ce ai fost! Nu te vom uita niciodată! Dumnezeu să te odihnească și locușor în Rai să-ți dăruiască! Nepoata Dora cu soțul Gheorghe Oneț și strănepoatele Maria, Xenia-Eleonora și Filofteia.

 

* Când tatăl și bunicul nostru drag pleacă pentru totdeauna,

GHEORGHE RADA

știm că îl găsim în inimile noastre, singurul loc de unde nu va pleca niciodată. Dumnezeu să-i odihnească sufletul. Fam. Gheorghe Rada jr. și fiul George cu familia.

 

* Cu deosebita tristețe, vă anunțăm plecarea la cele veșnice a scumpului nostru tată, socru și bunic,

OCTAVIAN BALIBAN.

Dumnezeu să-i vegheze odihna veșnică! Înmormântarea va avea loc joi, 26 noiembrie 2020, ora 14.00, la mormântul din Cimitirul Rulikowski – Oradea. Familia îndurerată.

 

* Suntem alături de nașa noastră Lenuța Buda în grelele momente de încercare la trecerea la Domnul a fiicei

farm. FELICIA TOMA,

un suflet altruist, blând și empatic. Drum lin spre stele, draga noastră Cici. Finii Florica și Ioan Gavriș cu familia.

 

COMEMORĂRI

 

* Azi se împlinesc 15 ani de când a plecat dintre noi, pe drumul fără întoarcere

judecător DUMITRU MARC,

lăsând în urmă o infinită durere și singurătate. Bunătatea și dragostea lui vor rămâne veșnic în sufletele noastre. Bunul Dumnezeu să-i vegheze odihna veșnică în lumea celor drepți. În veci nemângâiați, Elvira și Bogdan. (6259)