DECESE

* Trecerea în veşnicie, după o grea suferinţă, a eminentului om de fotbal,

antrenorul IONUŢ POPA,

ne-a îndurerat profund. Transmitem familiei greu încercate sincerele noastre condoleanţe şi o asigurăm de toată compasiunea. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească! Deputat Găvrilă Ghilea.

 

* Suntem alături de colegul nostru, Florian Pașc, la marea durere pricinuită de trecerea în neființă a mamei sale dragi,

MARIA.

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Colectivul Direcției Regionale Vamale. (4107)

 

* Un gând de mângâiere și alinare pentru colegul nostru, Cornel Pașc, la despărțirea de mama dragă. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Colegii din Direcția Tehnică a Primăriei Munipiului Oradea. (4109)

 

* Cu nețărmurită durere ne despărțim de cea care a fost

MĂRIOARA LUCACIU,

pe care Domnul a chemat-o la El să-i curme suferința. Regretăm nespus că nu putem fi fizic alături de familia îndoliată, dar sufletele noastre sunt acolo. Ne rugăm pentru odihna veșnică a adormitei întru Domnul și pentru mângâierea suferinței celor rămași. Cumnații Lenuța și Aron Lucaci, nepoții Dorina și Eugen Popa. (4110)

 

* Rugăm pe bunul Dumnezeu să-l primească în Împărăția Sa pe verișorul nostru,

IOAN BULZAN.

Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar celor rămași să le dea alinare. Fam. Sotoc Margareta, Dărăban Olguța. (4111)

 

COMEMORĂRI

 

* Durere și tristețe, amintiri dragi și un dor imens este tot ce ne-a rămas de când ai plecat într-o lume mai bună, în urmă cu 15 ani dragul nostru

ADRIAN SARAZ.

Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace suflet bun. Vei rămâne veșnic în inimile noastre. Familia îndoliată.

 

* S-au scurs 16 ani de la trecerea la cele veșnice a dragului meu soț

plt. adj. IOAN RAD.

Bunătatea și blândețea lui vor dăinui veșnic în inima mea. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Soția Florica Rad. (4092) 

 

* A trecut un an de când ai plecat dintre noi iubitul nostru fiu, tată, frate, cumnat și unchi,

GEORGE-MARIN TABĂRĂ (GELU).

Parastasul de pomenire va avea loc în data de 5 iulie, la ora 11.00, la Biserica Ortodoxă din Tărian. Nu te vom uita niciodată! Mama Maria, fiica Marinela cu logodnicul Sorin, fratele Lucian, cumnata Monica și nepoții Ionuț, Andrei și Alex. (4093) 

 

* Amintiri dureroase, gânduri dragi și un dor imens este tot ce ne-a rămas la împlinirea a doi ani de când ai plecat dintre noi dragul nostru soț și tată, 

AUREL CĂUȘ. 

Este nespus de greu fără tine pe zi ce trece. Ne rugăm bunului Dumnezeu necontenic pentru liniștea sufletului tău. Tot ce-ți putem oferi de acum și pentru totdeauna sunt rugăciuni, flori și candele la mormântul tău. Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 27 iunie 2020, orele 9.00, la Biserica ”Sfinții Trei Ierarhi”, din Rogerius, str. Șelimbărului. Pentru tot ce ne-ai dăruit în viață ”ÎȚI MULȚUMIM!”. Profund îndurerați, soția Ana și fiul Relu. (4100)

 

* Păstrăm neștearsă amintirea, aducem un pios omagiu de prețuire, dragoste și recunoștință veșnică, la împlinirea a doi ani de la dureroasa despărțire de cel care a fost

AUREL CĂUȘ, 

fratele, cumnatul și unchiul nostru drag. Dumnezeu să te odihnească și să te așeze de-a dreapta Sa! Îndurerați, sora Cornelia, cumnatul Constantin și nepotul Daniel cu familia. (4101) 

 

* Au trecut doi ani de când a plecat spre o lume mai bună, dragul nostru cumnat 

AUREL CĂUȘ. 

Retrăim cu aceeași durere și tristețe ziua despărțirii și-L rugăm pe bunul Dumnezeu să-i vegheze somnul lin, iar sufletul să-i fie purtat de îngeri. Cumnatele Maria și Viorica, cu familiile lor. (4102)

 

* Astăzi se împlinesc trei ani de la trecerea în neființă a mamei și bunicii noastre,

FLOARE TANCA.

Dumnezeu să te odihnească în pace! Parastasul de pomenire se ține sâmbătă la bisericuță. Fam. Tanca.