DECESE 

 

 * Suntem alături de ing. Bogdan Gheorghe și familia sa în aceste clipe triste când mama, soacra și bunica a părăsit această lume. Aprind o lumânare și înalț o rugăciune pentru sufletul ei bun. Ana și Nicu Vesa. (106)

 

* S-a stins puțin câte puțin, plecând pentru totdeauna la cele veșnice, dragul nostru soț, tată, socru și bunic

maistru militar (r.) AUREL IGNA.

Bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul blând printre cei aleși. Slujba de priveghere are loc azi, 26 mai, ora 17.30, la Capela Orășenească, iar slujba de înmormântare va avea loc miercuri, 27 mai, ora 14.00, la Capela Hașaș. Soția Rodica, fiul Dan cu nora Monica și nepoții Dragoș și Maria. (3763)

 

* Suntem alături de prietenul nostru, Mateoc Nicolae, la dureroasa despărțire de fratele drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Fam. Tătar Gheorghe. (3754)

 

* Suntem alături de colegul nostru, domnul consilier Popa Ionel Florin, la durerea pricinuită de despărțirea de scumpul lui tată. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Din partea colegilor din cadrul Primăriei și a Consiliului Local Pocola.

 

* Sincere condoleanțe domnului Gheorghe Bogdan și familiei, la dureroasa pierdere a mamei dragi. Dumnezeu să o odihnească în pace! Erzsike Stark și familia Hering. (3757)

 

* Suntem alături de familia Gheorghe și Dana Bogdan, în durerea pricinuită de trecerea în neființă a mamei și soacrei dragi. Dumnezeu să o așeze în rândul celor drepți! Fam. Ghiță Bejan. (3759)

 

* Suntem alături de colega noastră, doamna Daniela Bogdan, în aceste momente de grea cumpănă când se desparte de iubita ei mamă soacră,

SILVIE BOGDAN,

care a trecut în veșnicie, după o lungă suferință. Dumnezeu să o odihnească în pace, iar familiei să îi aline suferința! Colegele de la Serviciul Contabilitate Publică. (3764)

 

* Suntem alături de colega noastră, doamna Daniela Bogdan, la dureroasa pierdere a soacrei dragi,

SILVIE BOGDAN.

Dumnezeu să mângâie întreaga familie îndoliată! Colegii de la Serviciul Buget-Ordonanţări, PMO. (3765)

 

* Cu gânduri de alinare și mângâiere ne alăturăm durerii doamnei Daniela Bogdan, la pierderea iubitei sale soacre,

SILVIE BOGDAN.

Sincere condoleanțe! Băican Emilia și Bughiu Georgeta. (3766)

 

* Familia noastră mulțumește tuturor celor care au fost alături de noi, prin prezență, încurajări, flori și sprijin în aceste momente cumplite prin care trecem. Fără voi ar fi fost și mai greu și ne bucurăm dacă îl veți păstra în amintire, pe dragul nostru

dr. ADRIAN BONDICI,

așa cum a fost: blând, jovial, modest, manierat și întotdeauna la datorie față de pacienți. Rodica și copiii, Mircea și Simona, soacra Elena și bunica Zina. (3762)

 

* Sincere condoleanțe prietenei mele dr. Pop Elena și fiicei, dr. Bondici Rodica, în aceste momente de mare durere pricinuite de pierderea ginerelui, soțului, tatălui, socrului și bunicului drag,

dr. ADRIAN BONDICI.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Popp Matilda Ildiko cu familia, din Germania. (3758)

 

* Regret nespus de mult ridicarea la ceruri a fostului meu elev și apoi prieten,

dr. ADRIAN BONDICI,

o ființă blândă, un suflet bun, un medic dăruit pacienților săi față de care avea înțelegere și răbdare. Drum lin spre Ierusalimul ceresc,

ADI dragă!

Prof. Corneliu Sfârlea și familia. (3760)

 

COMEMORĂRI

 

* Timpul nu poate șterge dorul, amintirile, lacrimile, durerea și tristețea ce s-au așternut în sufletele noastre, în urmă cu 6 ani, când nemiloasa soartă ne-a despărțit pentru totdeauna de iubitul nostru tată, socru, bunic și străbunic,

IOAN PETROI,

din Mierlău. Odihnă veșnică în Împărăția Cerească! Copiii cu familiile. (3755)