DECESE

 

* Ne este greu să găsim cuvintele potrivite acum când am aflat că vărul nostru

FLORIN COCIUBA

a plecat prea devreme dintre noi. Fie ca bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace. O îmbrățișare de departe și gândurile noastre sunt alături de întreaga familie. Florica Merce cu familia, din Spania. (5370)

 

* Cu nemărginită durere în suflete anunțăm trecerea în neființă, după o grea suferință, a mamei noastre dragi

ANGELA PERȚE,

în vârstă de 79 ani. Înmormântarea are loc azi, 28 august, ora 13.00, de la Capela Orășenească, din Cimitirul Rulikowski. Dumnezeu să o odihnească în pace. Fiii Călin și Cristian cu familiile. (5366)

 

* Cu durere în suflet mă despart, pentru o vreme, de mătușa mea 

ANGELA PERȚE.

Dumnezeu să o odihnească în pace. Nepoata Elena Vaida. (5367)

 

* ANCA LUPŞE (CORDEA)

Ai plecat prea repede, lăsând un gol imens. Vom păstra mereu amintirea ta! Sincere condoleanţe familiei îndoliate. Colectivul clasei a XII-a C 2003, Colegiul Economic „Partenie Cosma”.

 

* După o viață frumoasă și o scurtă suferință a trecut la cele veșnice cea care a fost

IRINA MEȘTER.

Bunul Dumnezeu să o odihnească în pace. Înmormântarea are loc azi, 28 august 2024, ora 12.00, de la Capela Hașaș. Fiul Mircea și nepoții Bogdan și Adrian. (5371)

 

* Sunt alături de Mircea, Bogdan și Adrian acum când mama și bunica lor, cea care a fost

IRINA MEȘTER,

a trecut la cele veșnice. Bunul Dumnezeu să o odihnească în pace. Cornelia Precup. (5372)

 

* Cu profundă durere în suflet, anunţăm trecerea în nefiinţă a celei care a fost bunica,

IRINA MEŞTER

în vârstă de 93 ani. Slujba de înmormântare va avea loc azi, 28 august, ora 12.00 la Capela Haşaş a Cimitirului Municipal Rulikowski. Nu te vom uita niciodată, te vom iubi veşnic şi îţi vom mulţumi pentru iubirea şi căldura cu care ne-ai înconjurat mereu. Nepotul Bogdan cu Anca Meşter.

 

* Suntem alături de voi Mircea, Bogdan şi Adi la pierderea celei ce a fost

IRINA MEŞTER,

mamă şi bunică. Odihnă veşnică! Fam. Meşter Dan şi soţia Mihaela.

 

* Un gând de mângâiere sufletească pentru domnul Meșter Mircea, în aceste momente grele de pierdere a mamei sale dragi. Sincere condoleanțe, Camelia Borlean.

 

* Un ultim omagiu din partea colectivului secției Pneumologie II SCJUBH, domnului

dr. AUREL SIMION.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndoliate! (5369)

 

* Soarele vieții a apus pentru o ființă atât de dragă nouă

doctor AUREL SIMION.

medic și om de înaltă valoare umană. În acest univers al tristeții ne rămân stelele amintirilor, care ne alină durerea. Am fost onorați de prezența lui în mijlocul nostru. Va rămâne veșnic în inimile noastre. Colectivul Secției de Recuperare Neurologică - SCJUB.

 

* Suntem cu tot sufletul alături de voi, dragii noștri Maria și Marius cu familia, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a bunului vostru soț, tată, socru și bunic

GHIȚĂ SAS,

din Apateu. Ne rugăm bunului Dumnezeu să vă întărească, iar lui să-i dea odihnă veșnică. Verișoarele Argentina și Angelica, cu familiile lor. (5373)

 

* Suntem alături de colega noastră dr. ing. Sanda Bogdan, în aceste momente grele când o conduce pe ultimul drum pe iubita ei mamă. Sincere condoleanțe! Colegii din Departamentul de Inginerie Mecanică și Autovehicule din cadrul Universității Oradea. (5374)

 

* Sunt alături de colega și prietena mea Sanda Bogdan și familia sa, la marea durere pricinuită de pierderea dragei voastre mame și bunici. Dumnezeu să o odihnească în pace! Mariana Prichici. (5375)

 

COMEMORĂRI

 

* Pios omagiu de dragoste și recunoștință la împlinirea a 20 de ani de la trecerea în neființă a celei mai bune și iubitoare mame

FLOAREA MESAROȘ.

Dumnezeu s-o odihnească în pace, alături de bunul meu tată

PAVEL MESAROȘ.

Pentru tot ce ați făcut pentru mine, vă datorez neuitarea. Fiica Geta. (5355)