DECESE

 

* Fără cuvinte și cu sufletul plin de durere m-a lăsat plecarea bruscă din această lume a soțului meu,

CHEREȘI ALEXANDRU.

Fără tine nu va mai fi nimic la fel, iar frumusețea vieții trăite alături de tine nu o voi mai regăsi niciodată. Te-am iubit din toată inima mea și tocmai de aceea nu te voi uita niciodată! Ceremonia înmormântării se va desfășura duminică, 31 decembrie, de la ora 13.00, la Capela Hașaș, iar stâlpul va avea loc sâmbătă, de la ora 17.00, la Capela Orășenească. Dumnezeu să îți dea odihnă veșnică! Soția Chereși Maria.

 

* Umbra rece a morții și-a întins aripa asupra familiei surorii mele, Chereși Maria, acum, în perioada sărbătorilor, când Dumnezeu a decis ca al său soț,

CHEREȘI ALEXANDRU,

cumnatul nostru, să își încheie drumul pe această lume. Vom prețui întotdeauna fiecare dintre acele clipe pe care le-am petrecut împreună. Odihnească-se în pace! Cumnatul Ilisie Pavel, împreună cu familia.

 

* Cu sufletele îndurerate ne luăm rămas bun de la cel care a fost

CHEREȘI ALEXANDRU,

cumnatul nostru. Vestea morții sale fulgerătoare ne-a îndurerat profund. Timpul ne fură oamenii dragi, dar niciodată amintirea lor. Îngerii să-ți vegheze drumul lin către Dumnezeu! O îmbrățișăm cu inimile sfâșiate de durere pe Maria, soția lui. Ilisie Ioan împreună cu familia.

 

* Cu durere în suflet suntem alături de nepoții noștri, Sorina și Bogdan și familiile lor, la despărțirea de mama lor, sora și cumnata noastră,   

TEREZIA BEALCOVSCHI.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Fratele Doru și cumnata Viorica. (4430)

 

* În aceste momente de tristețe, suntem alături de verișorii Sorina și Bogdan cu familiile lor, la despărțirea de mama lor dragă și mătușa noastră 

TEREZIA BEALCOVSCHI.

Dumnezeu să o ierte. Nepoții Adrian și Claudia cu familiile. (4431)

 

* Sincere condoleanțe și multă mângâiere Sorina dragă, la despărțirea de mama ta iubită  

TEREZIA BEALCOVSCHI.

Dumnezeu s-o odihnească. Paula Țărău.

 

* Cu adâncă durere în suflet transmitem sincere condoleanțe întregii familii la trecerea la cele veșnice a lui  

DACIAN DEMIAN. 

Colectivul clasei a VII-a A Școala Oltea Doamna. (4423)

 

* Un suflet bun, plin de dragoste și bunătate, un OM de MARE OMENIE, în ajun de mare praznic, s-a ridicat la cer, ca să-L colinde pe Pruncul Iisus, împreună cu cetele îngerești. Cu adâncă durere în suflete, cu profunde regrete și cu ochii plini de lacrimi, ne luăm rămas bun, noi, preoții, consilierii și credincioșii Bisericii cu Lună, de la cel care a fost consilier al bisericii noastre, un bun sfătuitor și îndrumător al nostru:

domnul GHEORGHE TĂUTU.

Veți rămâne mereu în inimile noastre. Bunul Dumnezeu să vă răsplătească pentru toate faptele bune pe care le-ați săvârșit și ne vom ruga neîncetat ca ”pe ctitorii, binefăcătorii și ostenitorii sfintei noastre biserici, să-i pomenească Domnul Dumnezeu întru Împărăția Sa”. Veșnica lui pomenire, vrednică de amintire, în veci să fie pomenirea lui. Dumnezeu să-l ierte și sincere condoleanțe familiei îndurerate.         Preoții, consilierii și credincioșii Bisericii cu Lună.

 

* Împărtășim durerea colegei noastre Carmen Polman, în aceste clipe de grea încercare pricinuite de plecarea spre cele veșnice a tatălui său drag. Bunul Dumnezeu să-i primească sufletul, iar familiei îndurerate să-i dea alinare. Colectivul Casei Județene de Pensii Bihor. (4427)

 

* Membri Biroului Executiv Județean Bihor al Organizației Județene a Pensionarilor Social-Democrați sunt alături de distinsa doamnă colaboratoare de excepție a organizației noastre, director Carmen Polman și de familia dânsei, în aceste momente copleșitoare, pricinuite de moartea tatălui ei drag

dr. ec. GHEORGHE TĂUTU. 

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sincere condoleanțe. Președinte, ec. Ioan Chivari. (4429)

 

* Suntem alături de familiile Tăutu și Polman în marea durere pricinuită de trecerea în neființă a mult iubitului lor soț, tată și bunic, mult stimatul

GHIȚĂ TĂUTU.

Regretam profund pierderea unui OM adevarat! Familia Oșvat (Dina, Mihai, Flavia și Darius).

 

* Cu nemărginită durere anunțăm decesul scumpului soț, tată, bunic și străbunic

IOAN GHIȚ,

la 85 ani. Înmormântarea are loc azi, 28 decembrie 2023, ora 14.00, de la Capela Hașaș, Cimitirul Rulikowski. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Soția Maria, copiii Ioan și Marinela cu familia. (4424)

 

* Cu adâncă durere în suflet anunțăm trecerea la cele veșnice a dragului nostru

profesor SEVER HADADEA,

în vârstă de 94 ani. Înmormântarea va avea loc vineri, 29 decembrie 2023, ora 11.00, de la Capela Orășenească. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Nepoata Alzaid Claudia cu familia.

 

* În toiul sărbătorilor de Crăciun, aducem un pios omagiu celui care a fost colegul și prietenul nostru, distinsul profesor  

SEVER HADADEA,

care și-a dedicat întreaga viață profesiei de dascăl. Dumnezeu să-l primească între aleșii Săi. Familiile Tudor și Hanga. (4428)

 

* Un ultim omagiu, vecinului,

SILVIU BARA.

Odihna veșnică! Vecinii din bl. A4, B-dul Dacia, nr. 41 din A.P. AMBIANȚA 41.

 

*  Cu durere în inimă anunțăm trecerea în eternitate a dragului nostru tată, bunic, străbunic și socru,

DUMITRU POPA,

din Hotar. Dumnezeu să te odihnească în pace! Te vom păstra în sufletele noastre, fiii Florian cu familia și Viorel cu familia.

 

* Suntem alături de colegul nostru dr. Babeș Vlad la durerea pricinuită de trecerea în neființă a mamei sale dragi

VEKONY JULIANNA.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Colectivul secției de Cardiologie 1, SCJUB ORADEA.

 

 

* Un gând de alinare pentru Anais Demian și familia greu încercată la trecerea la cele veșnice a tatălui drag,

DACIAN DEMIAN.

Dumnezeu să-l odihnească în pace și să mângâie familia îndurerată. Sincere condoleanțe din partea colegilor de la Școala Gimnazială Oltea Doamna.

 

* Întreaga noastră compasiune și doamnei director de la Școala Gimnazială Oltea Doamna, Nina Musca, în aceste momente triste prilejuite de dispariția fratelui drag,

DACIAN DEMIAN.

Dumnezeu să-i așeze sufletul de-a Dreapta Sa! Colectivul de elevi și de părinți de la Școala Gimnazială Oltea Doamna.

 

* În aceste momente de tristețe, împărtășim suferința familiei Edina Demian la despărțirea de cel care a fost soțul,

DACIAN DEMIAN.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică și să ocrotească pe cei rămași. Sincere condoleanțe din partea Comitetului de părinți de la Școala Gimnazială Oltea Doamna.

 

 

 

COMEMORĂRI

 

* Timpul nu așterne uitarea, ci adâncește durerea și dorul lăsat în urma plecării în veșnicie, acum un an, a dragii mele surori

ILEANA BUCIUMAN.

Odihnește-te în pace suflet bun. Sora Mariana și cumnatul Ștefan. (4414)

 

* Au trecut 3 ani de suferință și dor de când iubita mea fiică 

DELIA RODICA VLAD

se odihnește în raiul îngerilor. Nu te vom uita niciodată. Mama Livia, soțul Patrick, Ady, Anca și Dănuț, familia ta. (4402)

 

* Au trecut 18 ani, respectiv 16 ani de când au plecat de lângă noi dragii noștri părinți

ANA CIORBA

și

EMERIC CIORBA

din Ciumeghiu. Odihnă veșnică. Fiul Traian, nepoții Laura, Adrian, Răzvan și Kristina.