DECESE

 

* Suntem alături de familia Rogojan, la dispariția fulgerătoare a celei care a fost un om de o aleasă omenie

MARIOARA ROGOJAN.

Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Familia Petrila Viorel, din Ceica. (499)

 

* Cu tristețe ne luăm rămas bun de la draga noastră nașă,

înv. ANA CRIȘAN.

Rugăm pe bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul între aleșii Săi, iar frumoasei sale familii să-i aline suferința. Florica și Nicolaie Betea cu familia. (495)

 

* Cu durere în suflete ne luăm rămas bun de la cumnata și mătușa noastră,

CORNELIA MIHALACHE.

Suntem alături de Dan și Gabi, în această mare durere. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Mătușa Florica Achim și verișoarele Daniela, Adriana și Monica, cu familiile. (490)

 

* Suntem alături de doamna prof. Zeina Belejan și familia ei, acum când se desparte de iubitul ei fiu,

MARIUS BELEJAN.

Condoleanțe familiei! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Familia Tiponuț. (491)

 

* Cu gânduri de alinare și mângâiere ne alăturăm dragei noastre verișoare Zeina, Camelia și Darius, acum când pleacă dintre noi, dragul și unicul lor fiu, soț și tată,

MARIUS BELEJAN.

Lumina veșnică să-i însoțească sufletul bun al nepotului nostru

MARIUS,

iar bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace! Verișoarele Viorica, cu familia, din București și Mariana cu soțul Virgil. (502) 

 

* Împărtășim durerea nepoților și verișorilor noștri Alin și Ninel la despărțirea vremelnică de mama lor dragă

LUCREȚIA IANCU.

Familiile Mistor și Nicoara din Oradea și Ucuriș.

 

* Mulțumim celor care prin prezență, mesaje și gânduri de mângâiere au fost alături de noi la despărțirea de dragul nostru

GHEORGHE-FLORIN BORA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Familiile îndoliate Bora și Cheșeli. (498)

 

* Ne este greu să găsim cuvinte de consolare pentru voi dragii noștri Gelu și Maricica, acum când vă despărțiți pentru o vreme de iubita voastră mamă, soacră, bunică și străbunică

învățătoarea ANA CRIȘAN,

o ființă blândă, bună, plină de dragoste și dăruire. Ne rugăm ca Dumnezeu să vă umple golul din inimă rămas. Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Diana și Crina Mateaș. (497)

 

* S-a stins o ființă atât de dragă, lăsând în urmă durere și tristețe. În aceste clipe atât de grele pentru dumneavoastră vă suntem alături domnule dr. Szylaghi Gheorghe. Sincere condoleanțe. Secția Ortopedie I SCJU Oradea. (500)

 

* Cu profund regret am aflat de trecerea la cele veșnice a domnului avocat pensionar

TIBERIU MENESI,

un adevărat profesionist al domeniului, cu o remarcabilă și longevivă carieră, care și-a dedicat peste 50 de ani din viață practicării cu demnitate și devotament a acestei profesii, contribuind la formarea și îndrumarea a numeroși tineri aflați la începutul carierei. Aducem un ultim omagiu memoriei distinsului nostru coleg și transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Consiliul, Decanul, membrii și salariații Baroului Bihor. (504)

 

* Suntem alături de familia Banu Livia în aceste momente grele pricinuite de pierderea tatălui

LIVIU PAȘCA.

Dumnezeu să-l odihnească. Familia Lup Vasile. (503)

 

COMEMORĂRI 

 

* Îi mulțumim Bunului Dumnezeu că a rânduit ca viețile noastre să fie amprentate de iubirea celui mai bun și drag fiu, soț, tată și bunic

IOAN-CONSTANTIN RADA 

care și-a dedicat întreaga sa existență în schimbarea destinelor semenilor în bine. Slujba religioasă pentru pomenirea la 40 de zile va avea loc la Biserica Albă "Înălțarea Domnului", str. Izvorului nr. 12A, sâmbătă, 30 ianuarie 2021, ora 12.30. Mulțumim tuturor celor care veți fi alături de noi, împreună să înălțăm rugăciunile noastre către Tatăl Ceresc, pentru odihna sufletului său și pentru a-i face parte cu Drepții în Împărăția Sa! Cu dragoste nemărginită, prețuire și reverență vom păstra viu în sufletele noastre chipul său luminos și blând și sufletul său deosebit. Soția Florica, mama Catița, copiii Ioana, Elena, Sorin, Radu și nepoatele Oana și Ștefania. (494)

 

* Cu durere în suflete amintim împlinirea a 40 de zile de la plecarea în lumea îngerilor a scumpei noastre mame, surori și mătuși,

DOINA BOTA.

O pomenim cu smerenie și îl rugăm pe bunul Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească în pace! Parastasul va avea loc la Biserica ”Izvorul Tămăduirii”, sâmbătă, 30 ianuarie, ora 9.00. Familia. (486)

 

* Comemorăm cu aceeași durere 2 ani de când a trecut în neființă tatăl, bunicul și străbunicul,

col. (r.) COSTICĂ POLIACOF.

Dumnezeu să-l odihnească! Fiica Dana cu întreaga familie. (492)