DECESE

 

* A venit vremea de care ne-am temut… ai suferit foarte mult; o suferință care ți-a secat trupul și ne-a măcinat sufletele… Ai plecat, scumpa noastra mamă, soacră, bunică și străbunica

învățătoare FLORICA MORTAN

de 79 de ani, din Lelești. Rămânem îngenunchiați de durere…ne-am străduit cât am putut… Îl rugăm pe bunul Dumnezeu să-ți primească sufletul în Împărăția Sa. Înmormântarea va avea loc joi, 29 iunie, ora 13.00, în sat Lelești de la nr. 114. Îți sărutăm mâinile, scumpa noastra mamă! Fiica Rodica, ginerele Eugen Boc și copiii Ramona, Jeanina și Eugen cu familiile lor. (3693) 

 

* Cu lacrimi fierbinți, cu inima zdrobită ne despărțim de mult iubita noastră mamă, soacră și bunică

învatatoare  FLORICA MORTAN

de 79 de ani, din Lelești. După o suferință grea ai plecat pe drumul fără întoarcere. Îl rugăm pe bunul Dumnezeu să te primească în Împărăția Sa. Înmormântarea va avea loc joi 29 iunie 2023, ora 13.00 în Lelești de la nr 114. Sărutmâna, mama mea! Fiul Liviu Mortan, cu soția Romina, fiica Maria și fiul George cu Maria. (3694)

 

* Cu adâncă durere în suflet ne despărțim de cel care a fost tată, socru și bunic

VIOREL GHITEA,

în vârstă de 74 ani. Slujba de înmormântare are loc azi, 28 iunie 2023, ora 13.00, la cimitirul din localitatea Toboliu. Te vom păstra veșnic în inimile noastre! Fiul Viorel cu familia, fiicele Mariana și Lenuța cu familiile. (3690)

 

* Un gând de alinare și compasiune familiei Cormoș Ioan și Rodica, la despărțirea de fratele drag

IOAN ARDELEAN.

Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace. Familiile Ințe Liviu și Româneac Iosif. (3692)

 

* Cu sufletul îndurerat ne luăm rămas bun de la unchiul nostru drag

DUMITRU MAGHIAR

Bunul Dumnezeu să-i dea odihna veșnică, iar celor rămăși mângaiere. Nepoata Liana cu familia.

 

COMEMORĂRI

 

* Azi, 28 iunie 2023, se împlinesc doi ani de suferință și singurătate de când a plecat de lângă noi la cele veșnice cea care a fost mamă, mamă-soacră, bunică și soție iubită

SILVIA SĂLĂGEAN.

Te plâng copiii tăi dragi, Marius și Doru cu familiile, dar cel mai mult te plânge și îți simte lipsa în singurătatea lui soțul tău drag Anton. Vei rămâne cât vom trăi în sufletele noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace suflet bun și drag. (3686)