DECESE

 

*  „Să-i dăm lui Dumnezeu de bună voie, ceea ce oricum trebuie sa-i dăm.”

TEREZIA LABONCZ,

ARON RICHARD KOVACS,

ILONA ERCSE,

GHEORGHE ARON,

EUGENIA PUȘCAȘ.

Sincere condoleanţe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop „La Capătul Drumului” S.R.L.

 

* Cu durere în suflete anunțăm trecerea în eternitate a celui care a fost soț, tată, socru, bunic, străbunic și cuscru,

PETRU INDRIE,

în vârstă de 87 de ani. Bunul Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace și liniște! Stâlpul are loc azi, 28 noiembrie, ora 18.00, la Capela Orășenească, iar înmormântarea va avea loc vineri, 29 noiembrie, ora 12.00, din Capela Frențiu. Familia îndurerată. (1351)

 

* Întreaga noastră compasiune și sincere condoleanțe familiei Indrie Dan, la despărțirea de tatăl drag. Colectivul Poliției Stațiune Băile Felix. (1339)

 

* După o scurtă și grea suferință a plecat la ceruri scumpa noastră mamă,

MARIA CRIȘAN,

cea care ne-a fost mult sprijin în viață. Stâlpul are loc azi, 28 noiembrie, de la ora 17.30, la Capela Orășenească, iar slujba de înmormântare va avea loc vineri, 29 noiembrie, ora 13.00, din Capela Hașaș. Îți vom păstra mereu o vie amintire. Bunul Dumnezeu să te așeze în ceata drepților! Fiica Mariana cu ginerele Petrișor Creț. (1362)

 

* A plecat dintre noi pe drumul fără întoarcere, scumpa mea bunică,

MARIA CRIȘAN,

care mi-a ocrotit copilăria, m-a educat și m-a format ca om. Mă rog bunului Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică! În veci nemângâiat, nepotul Cosmin Creț. (1363)

 

* Suntem alături de voi, Mariana și Petrișor, în aceste momente de grea cumpănă când vă despărțiți pentru totdeauna de cea care a fost

MARIA CRIȘAN,

o mamă și bunică iubitoare, un suflet nobil de mare omenie. Sincere condoleanțe dragilor noștri! Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Fam. Vasile, Maria, Anca, Rareș, Matei Creț. (1364)

 

* Ne luăm rămas bun de la vecinul nostru drag,

dr. ALEXANDRU DOGARU,

(ȘANDU), din Valea Drăganului. Sincere condoleanțe! Vecinii din Valea Drăganului. (1341)

 

* Suntem alături de vecinul nostru, Gal Liviu, la marea durere pricinuită de decesul mamei sale dragi. Sincere condoleanțe! Fam. Tătar. (1342)

 

* Suntem alături de tine, Mariana dragă, acum când o conduci pe ultimul drum pe mama ta dragă. Colectivul Laboratorului de analize medicale, Spitalul Județean Oradea. (1344)

 

* Suntem alături de finii noștri, Viorica, Dinu și Andrei, în aceste momente dureroase în care se despart de tatăl, socrul și bunicul drag

PETRU MIHEȘ.

Sincere condoleanțe! Fam. Ferician Teodor. (1347)

 

* Ceasul despărțirii a sosit lăsând în urmă un gol imens și lacrimi de durere fără margini. Îngerii să vegheze drumul tău către Dumnezeu, scumpa noastră mamă și soacră,

CRISTINA BLAGA.

Dumnezeu să te odihnească în pace! Stâlpul are loc azi, 28 noiembrie, la ora 18.30 la Capela Orășenească. Înmormântarea va avea loc vineri, 29 noiembrie, de la ora 14.00, la Capela Hașaș. Fiul Traian cu soția Livia. (1353)

 

* Când o ființă dragă nouă,

CRISTINA BLAGA,

care ne-a fost bunică și strrăbunică, pleacă pentru totdeauna abia atunci ne dăm seama cu durere în suflete că suntem niște bieți muritori. Dumnezeu să îți dea odihnă veșnică. Nepotul Ionuț cu soția Ana și strănepotul Oliver. (1354)

 

* Cu durere în suflete anunțăm trecerea la cele veșnice a celei care a fost

CRISTINA BLAGA.

O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer lăsând în urmă o nemărginită durere și un gol imens. Dumnezeu să te aibă în paza Sa, bunică dragă! Nepoata Anca cu soțul Nicolas. (1355)

 

* Te-ai stins precum o lumânare, după o scurtă, dar grea suferință. Pentru dragostea și grija cu care ne-ai înconjurat îți vom păstra veșnică recunoștință. Dumnezeu să-ți dăruiască pace, liniște și odihnă veșnică în Împărăția Sa, draga noastră bunică și străbunică,

CRISTINA BLAGA.

Nepotul Doru cu soția Cristina și iubita ta strănepoată, Irina. (1356)

 

* Un ultim omagiu aducem bunului nostru vecin,

SANDOR SZEGEDI,

la trecerea prematură spre cele veșnice. Dumnezeu să îl odihnească în pace și să mângâie familia îndurerată. Florica și Ghiță Vereș. (1359)

 

* Suntem alături de familia Gherdan Marius și Daniela, la pierderea mamei și bunicii lor dragi. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Sincere condoleanțe! Familia Tomescu.

 

COMEMORĂRI

 

* Cu mult regret și durere ne amintim de trecerea la cele veșnice, în urmă cu șapte ani a celei care a fost o mamă și soție iubitoare și bună

ANA SERBEZAN.

Bunul Dumnezeu să te aibă în grija Lui. Nu te vom uita niciodată, ai dumneatale fiii Olimpiu și Tiberiu, soțul Serbezan Tiberiu, în veci nemângâiați. (1345)