DECESE 

 

* Redacția Ziarului Crișana își ia rămas bun de la cel care a fost un bun colaborator  

GHEORGHE DUNCA

și transmite familiei îndoliate sincere condoleanțe. Dumnezeu să-l odihnească în pace și liniște. 

 

* Ne este foarte greu să găsim cuvintele potrivite, acum, la atât de neașteptata despărțire pentru totdeauna de iubitul nostru frate și unchi,

GHEORGHE DUNCA (GHIȚĂ).

Amintirea lui va rămâne mereu vie în sufletele noastre. Odihnește-te în pace, dragă GHIȚĂ!

Condoleanțe dragă Corina și Soso! Angi, Dorina și Mirela.

 

* Suntem alături de fiica și sora noastră Corina la trecerea în veșnicie a celui drag al ei și al nostru

GHEORGHE DUNCA,

un om de o bunătate rară, iubitor de cultură și frumos. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Mama Anna, Dumitru și Mariana, Florin și Sanda.

 

* Cu o mângâiere pentru mătușa noastră dragă Cora, aducem un ultim omagiu celui care-a fost

GHEORGHE DUNCA,

un unchi iubitor, mentor, și profesor, pasionat de istorie, cultură și sport. Nu te vom uita niciodată! Nepoții Ioana, Dani, Alex, Cristi, Casi și Sergiu.

 

* Sincere condoleanțe transmitem nepoatei Corina Torje la despărțirea de prietenul drag și devotat

GHEORGHE DUNCA.

Tușica Mimi și tanti Luci din Sîntandrei. (4208)

 

* Suntem alături de verișoara Corina Torje la pierderea grea suferită prin moartea prietenului său drag

GHEORGHE DUNCA.

Odihnă veșnică. Fam. Oswald Ioan și Irina, din Sîntandrei. (4209)

 

* Suntem alături de tine, dragă Corina, în această grea încercare prin care treci și-i aducem un ultim omagiu celui care a fost

GHEORGHE DUNCA,

un suflet bun și un om minunat. Dumnezeu să-i dea odihna binemeritată în Împărăția Sa, iar ție să-ți mângâie sufletul întristat. Erzsi și Petrică.

 

* Întreaga noastră compasiune pentru Radu și Cristina, la despărțirea de mama lor dragă,

dr. MAGDA NEGRU.

Bunul Dumnezeu să o odihnească în pace, alături de soțul ei

SANDU.

Nașii: Cornel și Viorica Mut.

 

* Exprimăm condoleanţe fiicei Cristina și fiului Radu, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a mamei lor

MAGDA NEGRU.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Vecinul din blocul Cicero, fam. Rada Teodor.

 

* Suntem alături de colega noastră Tulvan Adina, la marea durere pricinuită de pierderea tatălui drag,

TOMA GHEORGHE.

Condoleanțe familiei. Colegii de la ANIF Bihor. (4200)

 

* Noi, cei din familie rămânem cu amintiri dragi, dar și cu tristețe în suflete acum când ne despărțim de    

IOAN BUTCA,

(a Probi), în vârstă de 82 de ani.  Înmormântarea are loc de la Capela Cimitirului Sânnicolau Român, azi, 3 iulie, de la ora 13.00. (4191)

 

* Cu durere în suflete suntem alături de voi, Ana, Marcel și Dan Butca, în momentele grele la despărțirea de soțul și tatăl vostru,

IOAN BUTCA.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică și binecuvântată! Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Familia Rotar. (4201)

 

* Suntem alături de colegul nostru Butca Marcel, la greaua încercare a decesului tatălui său. Colectivul Serviciului Proiectare din cadrul SDEE Oradea. (4202)

 

* Noi, cei din familie, rămânem cu amintiri dragi, dar și cu tristețe în suflete acum, când ne despărțim de scumpul nostru soț, tată, socru, bunic și străbunic

CARMAN TRAIAN (a Ratiș), din Felcheriu.

A trăit 93 de ani. Înmormântarea are loc sâmbătă, 4 iulie, la ora 13.00. Te vom păstra mereu în sufletele noastre. Dumnezeu să-ți așeze sufletul de-a Dreapta Sa. Familia îndurerată.

 

 

 

COMEMORĂRI

* Ne este greu să credem, să acceptăm că în urmă cu 7 ani s-a rupt firul vieții celui care a fost TĂTICUL și BUNICUL nostru atât de drag,

FLORIAN BALA.

Dumnezeu te-a luat la El, însă nimeni nu te poate lua din inimile și sufletele noastre. Tristețea și suferința sunt o cruce greu de dus, dar știm că din înaltul cerului chipul tău blând și iubitor, cu ochi senini, zâmbetul etern, ne alină durerea, ne dă putere și mângâiere. Te visăm mereu și așa știm că ne veghezi, că sufletul tău trăiește în noi, este râu cu apă lină, o stea aprinsă peste zarea-naltă, un curcubeu pe bolta cea senină. Iubirea noastră pentru tine va dăinui dincolo de stele, de soare, de cer, dincolo de veșnicie! Ai plecat lăsându-ne cu lacrimi și dor. Un dor ce doare... doare atât de tare, dar te regăsim în fiecare lacrimă, în fiecare vis și fiecare bătaie a inimii. Pentru noi vei trăi de-a pururi, nimeni și nimic nu va stinge din inimile noastre inegalabila ta iubire, dragoste și bunătate. Îți presărăm mormântul cu florile neuitării, udate cu lacrimile recunoștinței și-L rugăm pe Bunul Dumnezeu să te așeze de-a dreapta Sa, în Raiul cel luminos. Mulțumiri celor care, fie și pentru o clipă, îți vor cinsti memoria. Parastasul de pomenire va avea loc duminică, 5 iulie, la Biserica din Ioșia Nord (lângă Sala Sporturilor). Unica ta fiică VALENTINA și mult adoratul tău nepot SERGIU-FLORIN. 

 

 

* Timpul se scurge în ritm constant, anotimpurile se succed spre infinit și generațiile marchează inevitabil trecerea lui. A venit vremea să ne amintim împreună cu toții cei dragi, să rostim rugăciuni cu lumânări aprinse în mână pentru

ing. DUMITRU și STELA BALA

părinți de neînlocuit, bunici blânzi și afectuoși, străbunici de poveste de la a căror trecere în eternitate am numărat deja 6 luni și 3 luni. S-au reunit în Ceruri după 60 de ani petrecuți împreună pe pământ. Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 4 iulie, orele 10.30, la Biserica „Sf. Mare Mucenic Gheorghe”, din Parcul Traian nr. 2. Fiica Dana cu soțul Doru, nepoții Vlad-Dumitru cu soția Bianca și fiica Laura-Delia cu soțul Alex și gemenii Gloria și Victor. (4206)

 

* În data de 5 iulie se împlinesc 10 ani de la despărţirea de draga noastră mamă,

MARIA BORTOŞ.

Ne rămâne doar amintirea şi un dor nestins în inimă a dragii noastre mame şi bunici,

MARIA BORTOŞ.

Nimic nu este mai dureros în viaţă ca despărţirea de cea mai dragă fiinţă: MAMA. Veşnic nemângâiaţi: Nichi Bortoş, Geta Muşet şi Horică Bortoş cu familiile lor. (4207) 

 

* Se împlinește un an de când a plecat dintre noi,

col. (r.) ZOLTAN TĂTAR,

(89 de ani), tată, bunic, străbunic de excepție prin dragoste și bunătate, corectitudine și respect. Slujba de pomenire va avea loc sâmbătă, 4 iulie 2020, ora 10.00, la Biserica Militară a Garnizoanei Oradea. Dormi în pace, tatăl meu drag! Doina Tătar. 

 

* Acum 6 ani inima scumpului nostru soț, tată, socru și bunic,

ALEXANDRU MOCA,

din Hidișelu de Jos, a încetat să mai bată, lăsând în urmă durere și multe lacrimi. Din tot ce a fost odată atât de frumos au mai rămas acum doar neprețuite amintiri și un dor imens în sufletele noastre. Odihnește-te în pace, suflet bun! Soția Elisabeta, fiicele Gabriela și Sanda, ginerii Constantin și Ioan, nepoții Cristian cu soția Georgiana, Alexandru și Adrian. (4143)

 

* Un om cu inima curată, iubit de toți și respectat, un mare iubitor de viață, acum 6 luni viața te-a trădat, dragul nostru tată, socru și bunic,

AUREL TURCUȚ.

Timpul nu va șterge niciodată dorul și tristețea din inimile noastre. Bunul Dumnezeu să-ți dea odihnească veșnică. Parastasul va avea loc sâmbătă, 04 iulie 2020, de la ora 10.00, la Biserica "Sfântul Nicolae" din Parcul Ghioceilor. Familia îndurerată. (4197) 

 

* Cu aceeași durere în suflete amintim comemorarea dragei noastre mame,

ANA NICULICĂ,

de la a cărei trecere în neființă se împlinesc 40 de zile. Vă aducem un pios omagiu de dragoste și neuitare, rugându-ne pentru odihna sufletului. Veșnică amintire! Família îndurerată. (4204)

 

* Timpul nu poate șterge dorul, lacrimile, durerea și tristețea ce s-au așțternut în sufletele noastre, la împlinirea a 40 de zile, de când nemiloasa soartă ne-a despărțit pentru totdeauna de dragul nostru soț, tată, socru și bunic drag

IOAN TIRLA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Familia. (4205) 

 

* La începutul lunii iulie, an de an, retrăim durerea despărțirii de soția, mama, mama-soacră, bunica și străbunica,

VERONICA DAN,

din Mihai Bravu. Dumnezeu să aibă în pază sufletul ei bun! Va rămâne nemuritoare în inimile noastre îndurerate și-i vom cinsti memoria, de-a pururi. Familia. (4207)                                  

 

* Sâmbătă 4 iulie, se împlinesc 40 de zile de când a plecat dintre noi cel mai scump soț, tată și bunic,

ANDREI PUȘKOV.

Dumnezeu să-l așeze de-a dreapta Sa și să-l odihnească în pace. Soția, fiicele și nepoții. (4211)