DECESE

 

* Suntem cu tot sufletul alături de familia îndoliată la trecerea în neființă a celui care a fost

GAVRIL MORAR.

Sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune. Familia Tiba.

 

* Suntem alături de doamna procuror Tiba-Morar Anca, acum când se desparte de cel care a fost tatăl său, 

GAVRIL MORAR.

Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar familiei sincere condoleanțe. Secția penală a Curții de Apel Oradea. (5152)

 

* Suntem alături de mătușa noastră, Monica Morar și verișoarele noastre Alina Bunoiu și Anca Tiba Morar, în cea mai grea încercare, pierderea soțului și a tatălui lor,

GAVRIL-MIHAI MORAR.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică, iar pe cei rămași să-i mângâie. Verișorii Cristina și Mihai Dan.

 

* ” Mamă, dulce mama mea,

Domnul, Harul lui să-ți dea,

Eu în veci voi mulțumi

Că mult m-ai putut iubi

Mamă, dulce mama mea”,

Durerea a copleșit sufletul nostru, la despărțirea de iubita noastră soție, mamă și bunică

CATI PANTEA.

Ne-ai lipsit ieri, ne lipsești azi, ne vei lipsi și mâine. Ne va fi dor de tine tot restul vieții. Dragostea și bunătatea cu care ne-ai înconjurat nu le vom uita niciodată. Stâlpul are loc azi, 3 iulie, ora 19.00, iar înmormântarea va avea loc joi, 4 iulie, ora 13.00, la Biserica Albă ”Înălțarea Domnului”, str. Izvorului (vizavi de Spitalul TBC). Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa cerească. Soțul Nelu împreună cu fiica Adina și ginerele Adi, nepoții Rareș și Catinca. (5162)

 

* Suntem alături de familia îndoliată la pierderea celei care a fost soție, mamă și bunică

CATI PANTEA.

Sincere condoleanțe. Dumnezeu să o odihnească în pace. Fam. Toșe Ioan și Maria. (5163)

 

* Cu profundă durere am aflat de trecerea în neființă a dragei noastre

CATI PANTEA.

A plecat prea devreme, lăsând în urmă numai durere și tristețe. Fie ca bunul Dumnezeu să îi odihnească sufletul. Sincere condoleanțe. Cuscra Madar Ana și fam. Cipleu Leontin și Anca. (5464)

 

* Cu ochii înlăcrimați și sufletul îndurerat ne luăm rămas bun de la cumnata noastră

ECATERINA PANTEA.

Să-ți fie țărâna ușoară! Cumnații Viorica și Vasile Podilă. (5165)

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere și un gol imens în sufletele noastre

ECATERINA (CATI) PANTEA.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Nepoții Teodora, Tudor, Liana și Marinel Man. (5166)

 

* Cutremurați de durere ne luăm rămas bun de la mătușa noastră

ECATERINA PANTEA.

Dumnezeu să te odihnească în pace suflet blând. Nepoții Mircea, Adina, Rebeca și Mircea Podilă. (5167)

 

* Gânduri de compasiune și sincere condoleanțe colegei noastre, Adina Madar, în aceste momente grele pricinuite de trecerea în neființă a mamei dragi,

ECATERINA PANTEA.

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Colectivul Camerei de Conturi Bihor. (5151)

 

* Dumnezeu în iubirea Sa nemărginită a chemat-o la El, mult prea devreme pe draga noastră prietenă

ECATERINA PANTEA.

Dumnezeu să-i lumineze calea spre viața veșnică și să-i așeze sufletul bun și blând în rândul celor drepți, iar ție Nelu, iubitul ei soț, să-ți dea ocrotirea meritată și puterea de a învinge durerea. Vouă, iubiții ei copii și dragii noștri fini Adina, Adi, Rareș și Catinca să vă dea mângâiere sufletească, stăruința neuitării și pomenirii. Suntem alături de voi cu inimile zdrobite de durere. Florica, Ioana și Elena Rada cu familiile. (5154)

 

* Un gând de mângâiere și alinare lui Nelu Pantea, Adinei și lui Adrian, la dureroasa despărțire de cea care a fost

ECATERINA PANTEA,

soție de un nemărginit devotament și mamă fără seamăn al cărei suflet s-a înălțat la cer după o viață trăită în demnitate și iubire față de cei dragi și apropiați. Rămânem cu amintirea unui om plin de bunătate, pătruns de lumina credinței străbune. Părintele Ceresc să-i rânduiască odihna veșnică între aleșii Săi. Fam. Doina și Horică Stanciu.

 

* Împărtășim durerea care a copleșit sufletul prietenilor noștri dragi, Adina și Adrian, precum și al tatălui lor, Ioan Pantea, la trecerea la cele veșnice a dragei lor 

ECATERINA PANTEA,

mamă și soție iubitoare, reazem neprețuit în încercările și bucuriile vieții. Bunul Dumnezeu să așeze sufletul său între cei bine plăcuți Lui, iar asupra familiei îndurerate să reverse mângâiere și alinare. Fam. Simona și Horia Stanciu.  

 

* Suntem alături și împărtășim durerea familiei Madar Adina, Adrian, Rareș și Catinca la despărțirea de iubita lor mamă, soacră și bunică. Fam. Liviu și Daniela Simuț.

 

* Sincere condoleanţe domnului Pantea Ioan la pierderea soției dragi! Recunoaștere, respect și amintire eternă! Fam. Simuț.

 

* Cu multă durere și profundă tristețe ne despărțim de prietena și vecina noastră

CATI PANTEA.

Drum lin spre Împărăția lui Dumnezeu! Condoleanțe familiei. Mariana și Cosmin Creț.

 

* În aceste momente de durere, ne exprimăm întreaga compasiune și suntem alături de nașii noștri, Adina și Adrian Madar cu familia, acum când se despart de mama și bunica dragă,

ECATERINA PANTEA.

Sincere condoleanțe! Dumnezeu să îi dea odihnă veșnică! Adrian și Monica Sav cu familia.

 

* Suntem alături de colegul nostru, Ioan Pantea, în marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a scumpei sale soții

CATI PANTEA.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Colegii din Biroul Județean al Partidului Pensionarilor Uniți-Filiala Bihor. (5168)

 

* Iubita mea mamă,

ADRIANA IVAN

te-ai dus să te întâlneaști cu tata! Mama mea dragă, acum nu te mai doare nimic. Și e liniște. Însă în Sufletul meu e atât de multă tristețe și durere și gol. Ai plecat și ne-ai lăsat pustiiți și nemângâiați. Mulțumesc mamă pentru tot: viață, iubire confort și zâmbete pe care mi le-ai dat necondiționat. De acum avem doi îngeri în Ceruri care vor veghea asupra noastră, a fiului Sebastian, norei Roxana și iubitului nepot Milan. Doamne, fii bun te rog! Iartă-o și o odihneste în Împărăția Ta! Înmormântarea are loc azi, 3 iulie, ora 15.00, de la Capela Orășenească.

 

* Draga mea sora,

ADRIANA!

Ai luptat mult și crunt cu o boală care nu alege! Te-ai stins încetișor ca o lumânare și m-ai lăsat trist și nemângâiat. Te-am vegheat până ai crescut, te-am ocrotit când ai avut nevoie. Te voi iubi și dincolo de viață și lume. În veci nemângâiat, fratele Octavian și Dana Bara cu nepotul Andrei, soția Claudia și nepoții Rania și Noah.

 

* Suntem alături de domnul director general, Octavian Bara acum când se desparte de iubita soră

ADRIANA IVAN.

Dumnezeu să o ierte și să îi dea odihnă veșnică, iar familiei să îi dea alinare și mângâiere. Colectivul Auto Bara.

 

* Ne luăm rămas bun de la colega noastră

ADRIANA IVAN.

După o lungă și grea suferință,

DANA

și-a sfârșit călătoria pe acest pământ. Vei rămâne veșnic în amintirea și sufletele noastre! Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace. Conducerea Auto Bara și direcția economică.

 

* S-a stins din viaţă după o grea suferinţă, o verişoară minunată, o prietenă plină de iubire

DANA IVAN.

Ne vom gândi mereu la tine cu drag şi dor şi-l rugăm pe bunul Dumnezeu, să aline durerea familiei. Îngerii să vegheze drumul tău lin către stele, OM drag! Stela şi Viorel Sabău.

 

* Un gând de mângâiere și sincere condoleanțe pentru voi dragii noștri Petre, Cristina, Petrişor la dureroasa despărțire de soția și mama voastră dragă

FLORICA MIHANCEA.

Dumnezeu să o odihnească în pace. Fam. Țepelea.

 

* Suntem alături de dragii noștri dr. Cristina și dr. Ciprian Brisc, la dureroasa despărțire de scumpa și iubita lor mamă,

FLORICA MIHANCEA,

al cărei suflet ales, de o rară bunătate s-a înălțat la cer. Aminirea ei luminoasă să le mângâie și să le întărească sufletul. Bunul Dumnezeu să o odihnească în Împărăția Sa! Întregii familii greu încercate, sincere condoleanțe. Fam. Doina și Horică Stanciu.

 

* La trecerea în eternitate a dragei și iubitei sale soții colegii de liceu promoția 1962-1963 transmit sincere condoleanțe dragului nostru coleg dr. Mihancea Petru, profesor universitar doctor în științe medicale.

 

* Cu inimle cernite de durere ne despărțim de iubita noastră verișoară

ANA DRAGOȘ

care s-a ridicat la cer mult prea devreme. Părintele Ceresc să-i odihnească sufletul în Împărăția Sa. Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Emil, Camelia și George Tripon. (5159)

 

* Cu mult regret anunțăm trecerea în neființă a dragei noastre verișoare 

ANA DRAGOȘ,

suflet minunat, plin de căldură. Dragă

ANI,

vei rămâne veșnic în inimile noastre. Dragii noștri, Valer, Alina, Marcela, vă suntem alături și îl rugăm pe Dumnezeu să vă întărească în aceste clipe grele. Gabi și Dana Tripon. (5158)

 

 

* Suntem alături de fostul nostru coleg de clasă și prieten drag, profesor doctor Petrică Mihancea, acum când se desparte de iubita sa soție,

FLORICA.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanțe întregii familii din partea familiei prof. Bozga Gavril.

 

* Cu profundă durere în suflet, anunțăm trecerea în neființă a iubitei noastre mame,

FLORICA MIHANCEA.

 Înmormântarea va avea loc joi, 4 iulie 2024, la ora 13.00, la Capela Hașaș.Vă mulțumim tuturor pentru sprijin și gândurile bune în aceste momente dificile. Edit și Petru Mihancea.

 

* Dumnezeu cel bun și blând să-ți vegheze calea, iubita mea soție

MIHANCEA FLORICA

și îngerii să te ocrotească în drumul tău lin, spre cer! Nu te voi uita niciodată! Soțul prof. dr. Petru Mihancea, în veci nemângâiat!

 

 

 

 

* Cu sufletul plin de dor, ne luăm azi rămas bun de la iubita și blândă noastră mamă, soacră și bunică,

FLORICA MIHANCEA

 și îl rugăm pe bunul Dumnezeu să îi dea toată odihna, pacea și liniștea sufletului! Dormi în pace, dragă MAMA!  Fiica Cristina Brisc, ginerele Ciprian Brisc și nepotul Ciprian Mihai.

 

.