DECESE

 

* Care-i ascunzătoarea în care să nu ne fie frică de moarte?” (SENECA)

IMRE-ISTVAN JAKAB,

IOAN-VIOREL PRADA,

TRAIAN BODOG,

SILVIA PUSTAN,

KAROLY REDL. 

Sincere condoleanţe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop „La Capătul Drumului” S.R.L.

 

 

* Cu inimile frânte de durere şi cu amar în suflete anunţăm trecerea la cele veşnice a scumpei noastre soţii, mame şi bunici

SILVIA PUSTAN,

la vârsta de 79 ani, după o lungă şi grea suferinţă. A lăsat un gol imens în inimile noastre şi nu o vom uita niciodată. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 4 mai 2019, ora 14.00, de la Capela Haşaş. Dormi în pace suflet blând! Soţul Ioan, copiii Mirel şi Corina, nepoţii Sergiu şi Şerban. (9924) 

 

* Împărtăşim durerea verişorilor noştri, Pustan Mirel şi Corina şi a unchiului Ioan Pustan, la trecerea în lumea celor drepţi a mamei şi soţiei lor dragi,

SILVIA PUSTAN.

Bunul Dumnezeu s-o ierte şi să-i dea odihnă veşnică. Familia Micula Viorel, Doina, Victor şi Alin. (9927)

 

* Suntem alături de familia Pustan Ioan şi copiii Mirel şi Corina cu familiile lor, la trecerea în nefiinţă a soţiei şi mamei lor dragi

SILVIA PUSTAN.

Dumnezeu s-o odihnească în pace şi să aline durerea familiei. Fam. Pustan Florian şi Ecaterina. (9926)

 

* Suntem alături de colegul nostru, Mirel Pustan şi întreaga familiei, în aceste momente grele, la trecerea la cele veşnice a mamei dragi,

SILVIA PUSTAN. 

Sincere condoleanţe. Colectivul de firme European Drinks, Rieni Drinks. (9925)

 

 

* Colegiul Medicilor Bihor exprimă regretul profund la trecerea în nefiinţă a distinsului

dr. IOAN VIOREL PRADA,

medic primar obstetrică și ginecologie, personalitate marcantă în viaţa medicală a municipiului Oradea şi a judeţului Bihor, medic cu o ţinută morală şi profesională impecabilă. Născut în 19 septembrie 1932, în comuna Cociuba Mare, fostă Plasa Tinca, din părinţii Gheorghe şi Elisabeta, a crescut în satul Ursad, comuna Şoimi, jud. Bihor. După terminarea şcolii primare, a urmat cursurile Liceului Samuil Vulcan din Beiuş, pe care l-a absolvit în 1951. Între anii 1951 şi 1957, a urmat şi a absolvit Facultatea de Medicină din Timişoara.

Între anii 1957 şi 1961, a profesat ca medic de medicină generală la Remetea, din fostul Raion Beiuş. Din 1961 până în 1964, a venit, prin concurs, la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie Oradea. Din 1965 până în 1977 a lucrat ca medic specialist de obstetrică şi ginecologie la Spitalul Teritorial din Salonta. În 1978 a fost numit director al Liceului Sanitar Oradea, unde a funcţionat până în 1986, după care a lucrat la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie Oradea până la pensionare. În perioada 1988 până în 10 februarie 1992 a fost director al Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie Oradea, iar în 1994 s-a pensionat, la cerere. În perioada în care a lucrat, s-a străduit să-şi îndeplinească cu cinste obligaţiile ca medic, cât şi în calitate de conducător, atât la Liceul Sanitar, cât şi la Maternitate. A fost o inteligență sclipitoare, un bun coleg, angajat cu multă dăruire nu numai în alinarea suferințelor bolnavilor, dar și în problematica socială a pacienților săi. Transmitem întreaga noastră compasiune familiei îndurerate, căreia i-a oferit, de-a lungul vieții, o dragoste și un atașament exemplare. Dr. Carmen Pantiș, președintele Colegiului Medicilor Bihor. (2253) 

 

* Suntem alături de colegul nostru, domnul dr. Prada Gheorghe, medic primar ATI, în aceste momente de tristețe şi suferinţă, în care se desparte de iubitul său tată,

dr. IOAN VIOREL PRADA,

medic primar obstetrică și ginecologie, profesor și director la Liceul Sanitar.

Dumnezeu să-l ierte și să-i dea odihnă veșnică, iar familiei îndurerate sincere condoleanțe! Dr. Marcel Negrău şi colectivul Clinicii ATI I S.C.J.U. Oradea. (2254)

 

* Suntem alături de prietenii noștri Titi și Marcela Prada și întreaga familie în aceste momente triste, pricinuite de pierderea tatălui, socrului și bunicului iubit. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Mirela, Sorin și Bogdan Pater.

 

 

* Suntem alături de voi Titi, Marcela, Francesca, Alexa şi Constantin acum când vă despărţiţi de tatăl, socrul şi bunicul 

dr. IOAN PRADA. 

Sincere condoleanţe. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Familiile Pescaru Dan şi Adrian. (9906)

 

* Suntem alături de verişorul nostru, dr. Titi Prada şi familia acestuia, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veşnice a tatălui, socrului şi bunicului drag

dr. IOAN PRADA. 

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Traian, Dorina şi Simona Buidoş. (9928)

 

* Cu tristeţe în suflet îmi iau la revedere de la bunul şi deosebitul meu prieten 

dr. IOAN PRADA. 

Rămân cu amintirile frumoase. Dumnezeu să-l odihnească. Sincere condoleanţe familiei. Lenuţa Copil. (9912)

 

* Suntem alături de prietenii noştri acum când se despart de dragul lor tată şi bunic,

dr. IOAN PRADA. 

Sincere condoleanţe şi încredere că Dumnezeu l-a iubit chemându-l la dreapta Sa în Săptămâna Luminată. Fam. Ovidiu Copil. (9913)

 

* Suntem alături de familia dr. Prada Gheorghe acum când se despart de cel care a fost tată, socru şi bunic,

dr. IOAN PRADA. 

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sincere condoleanţe familiei îndurerate. Fam. Hanga Gheorghe. (9917)

 

* Cu adâncă tristeţe şi durere ne despărţim de

dr. IOAN PRADA. 

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanţe întregii familii îndoliate, din partea vecinilor din str. Feleacului – Şipoş Elena şi Bonta Elvira. (9920)

 

* Sincere condoleanţe şi întreaga noastră compasiune distinsei familii dr. Prada Gheorghe, la despărţirea de tatăl

dr. IOAN PRADA.

Colectivul de asistente şi infirmiere, Spitalul Clinic Judeţean – A.T.I. 1. (9928)

 

* Sincere condoleanțe familiei greu încercate prin pierderea neașteptată a bunului nostru vecin,

IOAN POP, 

om de aleasă omenie. Dumnezeu să-l odihnească în pace și pe cei rămași să-i întărească! Vecinii din blocul C 22, Decebal.

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet bun s-a ridicat la cer, aproape de  Dumnezeu. Cu durere în suflete ne despărţim de iubita noastră mamă şi soacră,

SABINA BIRĂU.

Pentru bunătatea şi iubirea cu care ne-a înconjurat va rămâne veşnic în sufletele noastre. Dormi în pace, suflet bun! Slujba înmormântării are loc azi, 3 mai 2019, la ora 13.00, în localitatea Alparea. Fiica Viorica şi ginerele Florian. (9885)

 

* O fiinţă dragă nouă a luat drumul spre cer. Cuvintele şi lacrimile nu pot exprima durerea din sufletele noastre pricinuite de moartea dragii noastre bunici,

SABINA BIRĂU.

Vei rămâne veşnic în sufletele noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace! Nepoţii Crina şi Alexandru. (9886)

 

* Azi am pierdut ce am avut mai scump, MAMA! Mama noastră specială, minunată, bună, frumoasă, modestă, plăcută, veselă, simpatică, mândră de copiii ei, a plecat la ceruri. Scumpa noastră mamă,

FLOARE KALMAN,

să ai drumul lin şi somnul uşor! Îngerii să te iubească! Dumnezeu să te aibă în pază! Înmormântarea are loc azi, ora 15.00, de la Capela Haşaş. Copiii Ionică, Petrică, Florin, Florica, cu familiile. (9908)

 

* Cu ochii în lacrimi şi mare durere în suflet mă despart azi de scumpa mea soră,

FLOARE KALMAN,

din Borş. Nu te voi uita niciodată, vei rămâne în inima mea. Sora Lenuţa Paşca. (9909)

 

* Regretăm din tot sufletul plecarea dintre noi a bunei noastre verişoare,

FLOARE KALMAN,

din Borş şi suntem alături de copiii ei, Florica, Ionică, Petrică şi Florin şi de familiile lor. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Cati, Traian, Ani şi Ionică, cu familiile lor. (9887)

 

* Sincere condoleanţe şi întreaga noastră compasiune colegului nostru Gomboș Alexandru în aceste triste împrejurări legate de dispariţia fratelui drag

VICTOR GOMBOȘ

Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică, iar familiei mângâiere. Familia Adriana și Dumitru Baba. (9889)

 

* În aceste clipe de tristeţe şi durere suntem alături de familia Gomboș Alexandru, la marea durere pricinuită de trecerea în nefiinţă a celui care a fost dragul lor frate. Sincere condoleanţe familiei greu încercate. Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică. Familia Cozub Mircea şi Mirela. (9890)

 

* Suntem alături de colegul nostru Gomboș Alexandru în aceste momente grele când se desparte pentru totdeauna de iubitul lui frate. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sorin Ilea. (9891)

 

* Cu gânduri de alinare şi mângâiere ne alăturăm familiei Gomboș Alexandru, la ceas de grea încercare la pierderea fratelui drag,

VICTOR GOMBOȘ

Dumnezeu să îi dea odihnă veşnică, iar vouă să vă dea mângâiere. Familia Blaj Nicolae şi Nicoleta. (9892)

 

* Suntem alături de familia Gomboș Alexandru, la marea durere pe care o trăiește în aceste clipe pricinuite de moartea scumpului frate. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sincere condoleanţe. Familia Palcu Mihai și Dana. (9893)

 

* Sincere condoleanţe familiei Gomboș Aexandru, în aceste momente de grea încercare, când se despart de cel care le-a fost frate drag. Gândurile noatre se îndreaptă spre familia îndoliată, rugând pe bunul Dumnezeu s-o mângâie, iar sufletul chemat să-l odihnească în pace. Familia Cheșeli Filip și Cornelia. (9894)

 

* Sincere condoleanţe şi un gând de mângâiere familiei ing. Alexandru Gomboş pentru pierderea fratelui. Ing. Iuliana Romocian. (9847)

 

* Împărtăşesc durerea familiei ing. Alexandru Gomboş la despărţirea de fratele său drag. Ing. Sanda Bogdan. (9898)

 

* Cu durere în suflet ne luăm rămas bun de la cea care a fost o bună vecină

ANA BOBAR.

Dumnezeu s-o odihnească în pace, iar familiei multă mângâiere. Din partea vecinilor din str. Bârsei nr. 4, bl. PB 39. (9899)

 

* Cu durere în suflete anunţăm trecerea la cele veşnice a dragei şi scumpei noastre

SILVIA PUIA,

soţie, mamă şi bunică, profesoară. A trăit 78 de ani. Dumnezeu s-o ierte şi s-o odihnească în pacea Sa. Înmormântarea va avea loc de la Capela Frenţiu Greco-Catolică, din Cimitirul Municipal, azi, 3 mai 2019, orele 13.00. Mulţumiri tuturor celor ce i-au fost alături. Familia îndurerată. (9902)

 

* Vestea încetării din viaţă a colegului nostru,

TRAIAN BODOG

ne-a întristat profund. În aceste momente grele, suntem alături de familia greu încercată. Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică. Colectivul CSEI Orizont Oradea. (9904)

 

* Suntem alături din tot sufletul de colegul nostru Vasile Vişoiu şi de familia sa, la tragicul eveniment pricinuit de pierderea fulgerătoare a fiului drag,

CRISTIAN VASILE.

Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică iar familiei îndurerate mângâiere în aceste clipe grele! Colegii de la Plastor S.A. Oradea.  (9930)

 

* Un gând de mângâiere şi sincere condoleanţe colegului nostru Vasile Vişoiu la marea durere pricinuită de trecerea neaşteptată la cele veşnice, a fiului drag,

CRISTIAN VASILE.

Bunul Dumnezeu să-i aşeze sufletul între aleşii Săi! Conducerea Plastor S.A. Oradea. (9931)

 

* Cu sufletul şi inima plină de durere îmi iau rămas bun de la draga mea vecină şi prietenă

MARIA ARDELEAN

şi sunt alături de familia ei greu încercată. Dumnezeu s-o odihnească în pace şi linişte. Barbara Pascu. (9921)

 

* Locatarii blocului 15 Piaţa 1 Decembrie îşi iau rămas bun de la vecina lor

MARIA ARDELEAN.

Dumnezeu s-o odihnească în pace. (9922)

 

* Transmit pe această cale nepoților mei, Gheorghe cu familia, Florica, cu familia și Dorina cu familia, sincere condoleanţe la decesului mamei lor și surorii mele dragi,

MARIA ȚIȚ,

născută Goina, din Budureasa. Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească în pace și liniște. Fam. Teodor Goina din Salonta.

 

COMEMORĂRI

 

* Păstrăm dragi amintiri împletite cu dor nemărginit. Lacrimile de durere ne ard obrajii, la fel ca în urmă cu un un, când, într-o dimineaţă tristă de mai, ai plecat de lângă noi scumpa noastră fiică, mamă, soţie, soră, cumnată şi mătuşă

prof. GEORGETA-MONICA DĂRĂBAN,

la doar 44 de ani. Ştim că drumul pe care ai plecat este fără întoarcere, însă bunătatea şi dragostea cu care ne-ai înconjurat fac să simţim tot mai mult lipsa ta din mijlocul nostru. Timpul nu va putea şterge din inimile noastre durerea şi tristeţea, care devin tot mai profunde, lacrimile fiind prezente în ochii noştri de fiecare dată când aducem în discuţie chipul tău gingaş, draga noastră

MONI.

Dumnezeu să-ţi aşeze sufletul tău nobil şi generos în Împărăţia Sa, iar rugăciunile noastre să-ţi fie covor de flori în drumul tău! Vei rămâne veşnic nemuritoare în sufletele noastre. Celor care îţi vor dărui o clipă de aducere aminte în aceste momente multe mulţumiri. Parastasul de pomenire va avea loc duminică 5 mai, ora 12.00, la Biserica Ortodoxă „Buna Vestire”, din Sînmartin. Veşnic îndureraţi: mama Maria, copiii: Florin-Cătălin şi Ionuţ, soţul Florian şi fraţii: Lenuţa, Nelu şi Mioara cu familiile. (9933) 

 

* Păstrându-i neştearsă amintirea, aducem un pios omagiu de preţuire, dragoste şi recunoştinţă veşnică, la împlinirea, pe 7 mai, a unui an de la dureroasa despărţire de cea care ne-a fost o foarte bună noră, cumnată şi mătuşă

prof. GEORGETA-MONICA DĂRĂBAN,

la doar 44 de ani. Amintirea chipului blând şi vesel, dragostea şi grija cu care ne-a înconjurat vor rămâne veşnic în sufletele noastre. La ceas de pomenire şi reculegere, rugăm pe bunul Dumnezeu să-i odihnească în pace sufletul bun şi nobil pe care l-a avut. Nu te vom uita niciodată. Veşnic îndureraţi: soacra Maria, cumnatele Florica, Veta, Lenuţa şi Alina cu familiile. (9934)

 

* Durere şi tristeţe, amintiri dragi şi un dor imens este tot ce ne-a rămas de când în urmă cu 7 ani, a plecat la cele veşnice scumpa noastră mamă, mamă-soacră, sora şi mătuşa,

doctor MARIA COROIU,

medic primar de obstretică-ginecologie. Bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în linişte şi pace! Să-i fie somnul lin şi îngerii aproape. Recunoştinţă celor care îi vor păstra o clipă de aducere aminte. Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 4 mai 2019, ora 12.00, la Biserica din strada Loius Pasteur. Familia. (9895)

 

* Au trecut şase săptămâni de la dispariţia fulgerătoare a celui ce a fost soţ şi tată,

COSTEL BELENEŞI,

fost plutonier adjutant şef  în rezervă. Timpul nu a vindecat rana sufletelor noastre, ci a adâncit-o şi mai tare. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace. Familia. (9848)

 

* În data de 5 mai se vor împlini 12 ani de tristeţe şi durere de la trecerea la cele veşnice a iubitei noastre soţii, mame şi fiice,

dr. LIDIA CERĂCEANU

lăsând în urmă un gol imens şi un dor nestins. Recunoştinţă celor care îi vor dărui o clipă de aducere aminte. Dumnezeu să o odihnească în pace. Soţul Marian, fiica Cici şi mama Irina. (9865)

 

* Duminică, 5 mai, se împlinesc 7 ani de la trecerea la cele veşnice a celei care a fost

ZORICA BORZA,

sora, cumnata şi mătuşa noastră. Dumnezeu să o odihnească în pace. Fratele Iovan Ioan cu familia. (9896)

 

* Amintiri dragi împletite cu durere, tristeţe, lacrimi şi dor, la împlinirea a 6 săptămâni de când nu mai eşti printre noi, iubitul nostru soţ, tată, socru şi bunic,

EMERIC RUSZ.

Din tot ce a fost frumos a rămas doar un vis. Chipul tău blând şi senin, iubirea şi dăruirea pe care ne-ai acordat-o vor rămâne vii în sufletele noastre. Nu te vom uita niciodată. Soţia Viorica, fiul Petrică, nora On, nepoţii Marcus, Julian şi Eros. (9900)

 

* Astăzi, 3 mai 2019, se împlinesc 50 de ani de la trecerea la cele veşnice a tatălui nostru drag, socru şi bunic,

IOAN ILYES,

din Tinca. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Familia îndoliată. (9929)

 

* Timpul se scurge, dar durerea rămâne în suflet pentru tot restul vieţii. Se împlinesc 5 ani de când iubitul nostru soţ, tată, socru şi bunic,

 ALEXANDRU MOLDOVAN,

ne-a părăsit pentru totdeauna, lăsând un gol imens în sufletele noastre. Odihnească-se în pace! Familia.