DECESE

 

* Acum când pleacă la cele veșnice, aducem un ultim omagiu bunului nostru fin

DAN CZAHOLI.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Transmitem un gând de mângâiere finei noastre Claudia și finuțelor noastre, Cristina cu soțul Paul și Ioana. Silvia și Daniela. (1198)

 

* Suntem alături de voi, Claudia, Cristina și Ioana, în aceste momente când vă despărțiți pentru totdeauna de soțul și tatăl,

DAN CZAHOLI.

Odihnă veșnică! Fam. Emil Baciu. (1188)

 

* Gândurile noastre se îndreaptă către fostul nostru coleg,

DAN-NICOLAE CZAHOLI,

trecut la cele veşnice mult prea repede. Mulţumim pentru prietenia, colegialitatea şi sufletul bun pe care ni le-ai  oferit. Ne rugăm bunului Dumnezeu să-ţi aşeze sufletul în rândul Drepţilor. Dumnezeu să te odihnească în pace! Director General Auto Bara, Octavian Bara.

 

* Vestea morţii colegului nostru

 DAN-NICOLAE CZAHOLI,

 ne-a şocat şi întristat. Îl rugăm pe bunul Dumnezeu să te ierte şi să te aşeze de-a dreapta Tatălui.  Dumnezeu să te odihnească în pace! Colectivul Auto Bara & Co.

 

* Cu sufletele împovărate de o adâncă durere anunţăm încetarea din viaţă a scumpului nostru soţ, tată, socru şi bunic

IOAN MĂRINCAŞ.

Nu vom uita bunătatea şi grija cu care ne-a înconjurat, îmbrăţişarea lui caldă şi ocrotitoare. Dumnezeu să te aşeze de-a dreapta Sa, de unde să ne poţi veghea pe noi, cei pe care ne-ai iubit atât de mult. Înmormântarea are loc azi, 3 mai 2022, ora 13.00, de la Capela Hașaș. Soţia Valeria, fiica Dana, ginerele Silviu şi nepotul Alexandru. (1201)

 

* Împărtăşesc durerea dragei mele cuscre Valeria, Danielei fiică, acum când se despart de soţul, tatăl, bunicul şi tatăl socru, mult iubit

IOAN MĂRINCAŞ.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Cuscra Silvia. (1202)

 

* Cu tristețe în suflet ne luăm rămas bun de la vecinul nostru,

NELU MARINCAȘ,

om bun și de aleasă omenie, gospodar și iubitor de verdele naturii. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Un ultim omagiu din partea locatarilor Asociației din str. Primăriei. (1193)

 

* Este dureros să pierzi o ființă dragă, care ne-a fost mamă, bunică, mamă-soacră

FLOARE MIHEȘ,

o vom păstra în inimile noastre tot restul vieții. Dumnezeu să o ierte și să-i primească sufletul în Grădina Sa! Înmormântarea va avea loc în data de 4 mai, ora 13.00, la Capela Hașaș. Fiicele Dorina și Viorica cu familiile lor. (1194)

 

* Un gând de alinare pentru finii noștri dragi, Viorica, Dinu și Andrei Buzaș, în aceste momente triste, pricinuite de trecerea în neființă a celei care a fost mamă, soacră și bunică

FLOARE MIHEȘ.

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Familia Ferician: Viorica, Dragoș, Georgiana, Amelie și Natalie. (1200)

 

* Cu adâncă durere în suflet anunțăm trecerea la cele veșnice a iubitei noastre mame, bunici și străbunici

dr. TORDAY LUNCAN CORNELIA

în vârstă de 84 de ani. Înmormântarea va avea loc în data de 4 mai, ora 14.00, de la Capela Hașaș. Dumnezeu să o odihnească în pace! Vei rămâne veșnic în inimile noastre. Familia îndoliată.

 

* Suntem alături de voi, Valeria și Dana, în aceste momente grele când vă despărțiți de soțul și tatăl vostru drag,

IOAN MARINCAȘ,

trecut în veșnicie. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Fratele Marincaș Gheorghe, cu familia. (94)