DECESE

 

* Cu mare tristețe anunțăm trecerea la cele veșnice a iubitei noastre soții, mame și bunici, 

MINERVA  ȘANTA.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Înmormântarea va avea loc azi, 30 iunie, la ora 15.00, în Marghita. Soțul Ionel, fiul Călin și nepotul Marc.

 

* Suntem alături de voi, Ionel, Călin și Marc, în aceste clipe dureroase, când vă despărțiți de draga voastră 

MINERVA.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Fam. Nemeș Ioan, fam. Gilla Nicolae, fam. Martin Ioan.

 

COMEMORĂRI

 

* Amintiri dragi și un dor imens sunt tot ce ne-au rămas de când, în urmă cu 11 ani, soția, mama și bunica noastră dragă,

CATIȚA BUZ,

a plecat în veșnicie. Pentru toată dragostea cu care ne-ai îngrijit, pentru tot ceea ce ai însemnat pentru noi, îți vom purta veșnică recunoștință. Vei rămâne pentru totdeauna în inimile noastre. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică! Soțul Ghiță, fiul Horia cu soția Loredana și nepotul Patric-George, fiica Anda cu soțul Nicu.

 

* Nu pot uita niciodată ziua când soțul meu drag și tatăl copilului nostru 

IOAN VESA,

din Urviș, ne-a părăsit pentru totdeauna. Iată că azi, 30 iunie, se împlinesc 20 de ani. Timpul a trecut ca o clipă, dar dorul de el nu a încetat și nu va înceta până suntem în viață. Ne gândim mereu la amintirile și momentele frumoase pe care le-am petrecut împreună. Îți dorim un somn lin și liniștit în lumea cea fără dor și durere. Ai tăi cei dragi, cu lacrimi în ochi, soția Ana, fiul Nicu, nora Adela și nepoții Victor și Ionuț pe care nu i-ai cunoscut. Mulțumim celor care își mai aduc aminte de el și păstrează un moment de reculegere. Dormi în pace, dragul nostru. (3689)

 

* De 8 ani ați plecat într-o lungă călătorie la capătul căreia ne vom regăsi, dar până atunci vă ducem dorul și ne dorim să vă găsiți pacea în lumea fără dor în care v-ați mutat,

IOAN PĂCURAR

soț și bunic de neuitat,

FLORINA ENE

a lasăt în urmă viața și copiii,

CĂTĂLINA MATEIAȘ

sora și mătușa cu suflet mare. Prezența în gândurile noastre va fi mereu până în ziua revederii, pentru că amintirile anilor frumoși nu pot fi uitate. Memoria să vă fie binecuvântată. Familia.

 

* Cu adâncă durere în suflet, tristețe și dor, comemorăm împlinirea a șase luni de la plecarea la cele veșnice a scumpei noastre soții, mame, soacre și bunici  

EVA BAR -VUȚA.

Amintirea ta va rămâne mereu vie în inimile noastre până la sfârșitul vieții. Dumnezeu să-ți odihnească sufletul tău bun în liniște și pace în Împărăția Sa Cerească. Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, la ora 9.00, la Biserica Sf. Mc. Gheorghe, din str. Parcul Traian colț cu Gen. Magheru. Familia îndurerată. (3699)