DECESE

 

* „Dincolo de viaţă, de zbucium şi de chin

Să dormiţi în pace somnul vostru lin!”

ELISABETA MEŞTER,

MARIOARA VUŞCAN,

FLOAREA VUŞCAN,

GABRIELLA SUTO,

JOZSEF MAGYARI,

VIORICA CADIS,

LAZĂR MARIAN,

LASZLO ECSEDI,

FLOAREA FURTOS,

IONEL HERLAŞ,

ELISAVETA LINBANT,

IOAN BALAJ,

IREN-MARIA TOTOS,

MARTA NAGY,

DAN-AUREL CUC,

FLORIAN GUG,

VIORICA BLAGA.

Sincere condoleanțe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop „La Capătul Drumului” SRL.

 

* Ne luăm rămas bun de la nașul nostru,

IONEL HERLAŞ

și suntem alături de nașa Vetuța. Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică şi drum lin spre ceruri! Finul Teodor Hava cu familia. 

 

 * Cu adâncă durere în suflet anunţ trecerea la cele veşnice a dragei şi bunei mele soţii,

RODICA AVRAM.

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Înmormântarea a avut loc duminică, 29 mai, ora 14.00, în localitatea Hidişelul de Jos. Soţul Traian. (1360)

 

* Cu ochii înlăcrimaţi şi inimile zdrobite de durere ne despărţim de buna şi draga noastră mamă, soacră şi mult iubită bunică,

RODICA AVRAM,

care a fost alături de noi, în toată viaţa, în momentele grele sau uşoare. Bunul Dumnezeu s-o odihnească în pace! Fiica Adela cu soţul Dan, nepoatele Ana şi Gloria. (1361)

 

* Cu adâncă durere în suflet mă despart pentru totdeauna de buna şi draga mea nepoată, cea care a fost

RODICA AVRAM.

Dumnezeu s-o odihnească în pace, iar celor rămaşi, Traian, Adela şi Dan, să le uşureze suferinţa. Măriuca Cornea. (1362)

 

* În aceste momente grele suntem alături de unchiul Traian, de Adela şi Dan, acum când se despart pentru totdeauna de draga lor

RODICA AVRAM,

mătuşa noastră. Rugăm pe bunul Dumnezeu să aibă grijă se sufletul său bun şi s-o odihnească în pace! Andra, Raluca şi Adrian. (1363)

 

* Ne este greu să găsim cuvintele potrivite acum, când ai pierdut ființa cea mai dragă ție,

RODICA AVRAM.

În aceste clipe grele să nu uiți că suntem alături de tine, dragă Adela Lupașcu și de minunata ta familie. Sincere condoleanțe! Colegii din cadrul Complexului PRESIDENT Băile Felix. (1365)

 

* Cu sufletele îndurerate deplângem decesul fostei noastre colege, șefa Bazei de Tratament,

RODICA  AVRAM.

Dumnezeu să mângâie sufletele îndoliate ale membrilor familiei, în aceste momente de grea încercare. Colegii Complexului Hotelier POIENIȚA. (1367)

 

* M-a întristat profund să aflu dispariţia prematură a distinsei asistenta şefă

RODICA  AVRAM,

mamă şi bunică iubitoare, soţie devotată, profesionist de excepţie, prietenă minunată, alături de care am parcurs cei mai frumoşi ani de început de carieră profesională. Dumnezeu să o aşeze la dreapta Sa, iar familiei greu încercate, sincere condoleanţe. Dr. Marilena Popa. (1369)

 

* Suntem alături de nașa noastră, Viorica, în aceste momente când se desparte de soțul

ing. DUMITRU TIMOTIN.

Sincere condoleanțe! Finii Șușman Ioan, Dacian și Sebastian cu familiile. (1366)

 

* Cu profundă durere am luat la cunoştinţă de trecerea în nefiinţă a prietenului nostru,

ing. DUMITRU TIMOTIN.

Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică! Aurica şi Victor Bărui şi copiii Adrian şi Gabriel cu familiile. (1370)

 

* Un suflet bun s-a ridicat către ceruri lăsând în urmă tristeţe şi suferinţă. Bunul Dumnezeu să-i dea putere colegului nostru Paul, în această perioadă îndurerată când, împreună cu familia conduce pe ultimul drum pe tatăl său drag,

AUREL PRADA.

Dumnezeu să-i odihnească sufletul! Membrii UNPIR Filiala Bihor. (1359)

 

* Tristă și dureroasa este despărțirea de tine, dragul meu fiu

DAN (DUȚU).

Tu ai fost sufletul meu, raza ce mi-a luminat calea în zilele întunecate, tu m-ai îmbrăţişat cu dragostea ta în fiecare zi. Te voi conduce pe ultimul drum cu inima frântă de durere, însa amintirea și dragostea ta nemărginită mă va însoţi mereu.

Dumnezeu să te așeze într-un loc special, de unde să mă veghezi. Cea care te-a iubit şi preţuit, mama, Cuc Maria. (1364) 

 

* S-a stins o viaţă de om, nepotul meu,

DUȚU CUC.

Ai pierdut o fiinţă dragă, scumpa mea cumnată, Maria Cuc, iar pierderea este aproape imposibil de realizat. În aceste clipe grele prin care treci, să nu uiţi că îți sunt alături. Sincere condoleanţe! Cumnatul Ioan Mărginean.

 

* Am sperat și ne-am rugat pentru însănătoşirea lui. A luptat din răsputeri cu suferința, a luptat şi a pierdut. S-a stins verișorul nostru,

DUŢU CUC,

cu ochii înlăcrimați și privirea plină de deznădejde și durere. Lasă în urma lui un gol imens. Singurul loc, de unde nu îl poate lua nimeni, este inima noastră, unde va rămâne veșnic. Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar pe tine, tușa Mia, să te mângâie și să-ți aline durerea. Verișoara Lia Marin cu familia.

 

* Suntem alături de cumnata și mătușa noastră, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a fiului său drag, verișorul nostru

DAN AUREL CUC.

Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace și să-l așeze printre aleșii Săi! Doina Cuc, Ramona, Mirela și Alexandra.

 

* Cu nemărginită tristețe și durere ne luăm rămas bun de la cel mai iubit tată, socru, bunic și străbunic, model de dăruire, bunătate și înțelepciune,

NICOLAE COSTINAȘ.

Îți vom purta veșnică amintire! Dumnezeu să te odihnească în pace! Slujba religioasă de înmormântare va avea loc marți, 31 mai 2022, ora 15.00, la Capela Hașaș din Cimitirul Municipal. Fiica Doina, ginerele Mircea și nepoții Raul și Răzvan cu familiile lor. (1372)

 

* Ne despărțim cu adâncă tristețe și regrete de iubitul nostru tată, socru și bunic,

NICOLAE COSTINAȘ.

Nu vom uita niciodată bunătatea, dragostea și ajutorul pe care ni le-a dăruit mereu. Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace! Fiul Viorel, soția Ildiko și nepotul Sergiu. (1373)

 

* Cu mare durere în suflet ne luăm rămas bun de la iubitul nostru bunic și străbunic,

NICOLAE COSTINAȘ.

Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace! Vom purta mereu în inima noastră amintirea ta vie și dragostea nemărginită. Nepotul Raul cu familia. (1374)

 

* Întristați ne despărțim de scumpul nostru bunic și străbunic,

NICOLAE COSTINAȘ.

Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică! Îți mulțumim pentru toată dragostea și modelul de înțelegere, bunătate și recunoștință oferit. Drum lin printre stele! Nepotul Răzvan cu familia. (1375)

 

* În aceste clipe de grea încercare, suntem alături de cumnata Doina și familia îndoliată, acum la despărţirea de scumpul său tată, socru, bunic și străbunic drag,

NICOLAE COSTINAȘ.

Sincere condoleanţe! Dumnezeu să îl odihnească în pace! Familia Ille Vasile cu soția Argentina și fiul Dragoș. (1376)

 

* Împărtăşesc durerea fiicei Doina, la despărţirea de dragul tată,

NICOLAE COSTINAŞ.

Dumnezeu să îl odihnească în pace! Felicia Sime. (1371)

 

* Cu adâncă durere în suflet, iubitorii fotbalului beiușean se despart de

MARIAN BORHA,

om de mare omenie și fost jucător de fotbal. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei! Nelu și Liviu Bondor.

 

* Un gând de mângâiere, compasiune și sincere condoleanțe transmitem verișorilor noștri, Rodica, Ica și Viorel, la despărțirea de mama lor,

VIORICA BLAGA,

în vârstă de 73 ani. Bunul Dumnezeu să vă mângâie sufletele îndurerate, iar pe mătușa să o odihnească în liniște și pace. Nepoatele Bianca și Circe cu familiile lor și cumnata Meri. (1377)

 

 

COMEMORĂRI

 

* Norii tristeții picură mereu lacrimi pe obrajii noștri, de 11 ani, de când pe neașteptate a plecat din mijlocul nostru iubitul nostru fiu, frate, cumnat, unchi

DORIN BERDIE.

Chipul lui blând și căldura sufletească cu care a fost prezent în viața noastră ne va însoți mereu. Dumnezeu să-ți odihnească sufletul în Împărăția Sa! Mama Lucica, sora Luminița cu soțul Viorel și dragul lui nepot Andrei, mătușile Lenuța, Florica și Nelia cu familiile lor. (1368)