DECESE  

 

* Un gând de compasiune pentru colegul și prietenul nostru Peti Boros în momentele dificile pricinuite de trecerea la cele veșnice a mamei sale dragi. Dumnezeu să o odihnească în pace, iar familiei îndoliate transmitem sincere condoleanțe. Colegii de la AJF Bihor.

 

*  Cu adâncă durere în suflete ne luăm rămas bun de la scumpa noastră mamă soacră, bunică, străbunică și mătușă

CAROLINA BRANDABUR,

în vârstă de 83 ani. Înmormântarea are loc azi, 30 martie 2020, ora 15.00, de la Capela Frențiu, Oradea. Amintirea ei va rămâne mereu în inimile noastre. Dumnezeu să o odihnească în pace! Familia îndurerată.

 

 

* Cu tristeţe am aflat de trecerea la cele veşnice a fostei noastre colaboratoare, fost contabil al C.A.R. Spital Marghita,

doamna EVA PERNEA,

în memoria căreia păstrăm un moment de reculegere şi evocăm un remember încărcat de amintiri frumoase. Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanţe familiei! Colectivul U.J.C.A.R. Bihor. (3250)

 

* FLORICA MOLDOVAN

S-a stins la vârsta de 68 de ani, un suflet bun și încercat de durere. Vei rămâne mereu în amintirea noastră ca cea mai bună soție, mamă și bunică. Ne pare rău că a trebuit să pleci atât de repede, dar știm că în sfârșit ți-ai găsit liniștea. Te iubim mult!

 

* Ne alăturăm durerii colegului, prietenului și camaradului meu col. (r.) Felea, acum când se desparte de soția lui dragă și adorată, cea care a fost soție, mamă devotată și bunică iubitoare,

AURORA FELEA.

Regretăm mult că nu putem participa la înmormântarea ta, și să îți aducem o floare pe sicriul tău. Dumnezeu să te odihnească în pace suflet bun, iar pe cei rămași să-i mângâie. Fam. col. (r.) Petre și Nelica Șovre. (3251)

 

COMEMORĂRI

 

* Azi se împlinesc 10 ani de dor și suferință fără margini de când ai plecat, prea devreme dintre noi, draga noastră soție, mamă și bunică

FLORICA LOBONȚ.

Te-ai stins puțin câte puțin, nu mai ești unde erai draga noastră. Nu te vom putea uita niciodată! Soțul Bujor, fiicele Dana și Ica și nepoțica Iulia. (3249)