DECESE

 

* Suntem alături și de colega noastră asistenta ATI, Matiuț Emilia, în grelele momente de despărțire de mama ei dragă. Odihnă veșnică și sincere condoleanțe familiei îndurerate!  Colectivul Clinicii ATI I SCJU BIHOR.

 

* Sincere condoleanțe familiei Gilău și odihnă veșnică celei care a fost

dr. RODICA GILĂU!

Colectivul secției Chirurgie 1 din cadrul Spitalului Județean este alături de familia îndurerată.

 

* Suntem cu sufletul şi gândul alături de familia colegei noastre

RODICA GILĂU

în aceste momente de adâncă suferinţă şi tristeţe pricinuite de trecerea ei în nefiinţă. Dumnezeu să te primească în Împărăţia Lui şi să aline familia îndurerată. Nu te vom uita niciodată, OM frumos! Promoţia 2003 Medicină Generală, U.M.F Cluj-Napoca.

 

* Acum, când un suflet atât de mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere și un gol imens, gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de vecinii noștrii fam. Gilău. Odihnă veșnică

RODICA.

Nu te vom uita niciodată! Vecinii din scară.

 

* Suntem alături de familia domnului profesor Gilău Ludovic la marea durere pricinuită de pierderea fiicei dragi,

dr. RODICA GILĂU.

Sincere condoleanțe. Fam. Antonescu Angela și Petru. (3850)

 

* Sincere condoleanțe familiei domnului profesor Gilău Ludovic în aceste momente grele când se desparte de fiica dragă

dr. RODICA GILĂU.

Dumnezeu să o odihnească în pace. Fam. dr. Mureșan Mariana și Iulius. (3851)

 

* Împărtășim durerea familiei profesorului universitar Gilău Ludovic la trecerea la cele veșnice a iubitei lor fiice 

RODICA,

medic minunat înzestrat cu iubire pentru oameni. A plecat mult prea devreme de lângă noi. Dumnezeu să o odihnească în lumina Împărăției Sale. Fam. dr. Ardelean Horia. (3855)

 

* Suntem alături de familia domnului profesor Ludovic Gilău acum când trece prin cea mai grea încercare a vieții, la pierderea iubitei sale fiice

RODICA.

Sincere condoleanțe familiei. Fam. prof. Florian Cărbunaru. (3857)

 

* Sincere condoleanțe familiei îndurerate, la trecerea în neființă a celei care a fost

conf. univ. dr. LIANA-EUGENIA MEȘTER,

un profesor desăvârșit, un om de o noblețe rară și un model demn de urmat. Dumnezeu să o odihnească! Horia-Rareș Crișan, fost student la Afaceri Internaționale, promoția 2016.

 

* Ceasul despărțirii lasă un gol în sufletele noastre dragul nostru frate

FLORIAN COSTEA.

Dumnezeu să te aibă în paza Sa. Fratele Viorel și soția Dana. (3852)

 

* Sincere condoleanțe familiei Matiuț Emma în aceste momente grele la despărțirea de mama minunată și bunica devotată

VERA.

Dumnezeu să o odihnească în pace. Marian Viorica cu fiul Aurel, nora Florina, nepoatele Iasmina și Sonia.

 

* O inimă mare a încetat să mai bată. Un suflet nobil s-a ridicat la cer. Deplângem plecarea timpurie a celui care ne-a fost soț, tată, frate și bunic

ing. IOAN (PUIU) CRISTEA.

Îl vom purta veșnic în suflet. Slujba de înmormântare va avea loc la Capela (Radio Maria) din Oradea, str. Bârsei, nr. 18, în data de 5 august, ora 12.00. Dumnezeu să-l odihnească în pace și să-l călăuzească în lumea celor fără durere, fără întristare și fără suspinare. Familia îndoliată.

 

* Cu durere în suflet anunțăm trecerea la cele veșnice a celui care a fost și rămâne soț, tată și bunic devotat,

ing. CONSTANTIN PONESCU.

În aceste momente de grea încercare îi suntem alături d-nei prof. Maria Ponescu. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 5 august 2023, ora 13.00 la Capela Cimitirului din Cihei. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

 

COMEMORĂRI

 

* Familia îndurerată transmite că sâmbătă, 5 august 2023, de la ora 10.00, la Biserica Sfântul Gheorghe din Parcul Traian nr. 8, Oradea, va avea loc parastasul de 40 zile de la trecerea la cele veșnice a prețuitei noastre

DANIELA CIOPLEALĂ.

Toți cei care doresc să ia parte la slujbă sunt așteptați.

 

* Se împlinesc 36 de zile de când a plecat la cele veșnice iubita noastră fiică,

RODICA DANIELA CIOPLEALĂ,

care a lăsat în urma ei multe suflete îndurerate. Nu te vom uita niciodată, suflet bun. Dumnezeu să te aibă în paza Lui. Părinții îndurerați Coriolan și Silvia Mihuțiu.

 

 * Draga mea soră,

DANA CIOPLEALĂ,

astăzi se împlinesc cinci săptămâni de când ai plecat de lângă noi, lăsând un gol imens. Tu vei rămâne mereu în inimile noastre și te vom iubi mereu. Sora Lavi cu soțul Puiu Câmpeanu.

 

* Timpul trece, dar amintirile rămân, durerile în sufletul meu și acum de când ați plecat într-o lume mai bună, mămica mea

AURELIA HĂLMĂGEAN,

de 50 de ani și tăticul meu

MIHAI HĂLMĂGEAN

de 31 de ani. Dumnezeu să vă dea odihnă veșnică în cel mai frumos loc din Împărăția Sa. Veșnic îndurerata voastră fiică.

 

* Dor nestins, multe lacrimi și durere, la împlinirea a 2 ani de la plecarea fulgerătoare la cele veșnice, a celui mai bun soț, tată, fiu, frate, cumnat și unchi

ing. MARIUS ȘTEFAN FAUR.

Ne rugăm bunului Dumnezeu să te odihnească în Împărăția Sa, iar îngerii să-ți poarte sufletul bun, către lumină, unde vei fi mereu îmbrățișat de amintirile și dragostea noastră, împletită cu lacrimi și mult dor. Noi cât vom trăi te vom plânge, prezența ta ca un înger păzitor dându-ne puterea să mergem mai departe. Recunoștință celor care îi vor dărui o clipă de aducere aminte. Slujba de pomenire va avea loc sâmbătă, 5 august, ora 8.45 după Sfânta Liturghie la Biserica „Sfântul Apostol Andrei”. Familia. (3854)

 

* Cu aceiași durere în suflet și dor nemărginit, retrăim despărțirea în urmă cu 12 ani de când dragul nostru tată, fiu și frate

DAN CĂOJDAN

a plecat la cele veșnice în Împărăția Tatălui Ceresc la doar 52 de ani. Din tot ce a fost frumos a rămas doar amintirea unui vis presărat cu flori și lacrimi. Copiii Răzvan și Cristi, Delia și mama. (3849)