DECESE

 

* Altădată cu „Un surâs în plină vară” după „Vânătoarea regală”, un „Leu albastru” ne-a părăsit la 87 de ani alăturându-se „Acestor îngeri triști” al nostru verișor 

scriitorul DUMITRU RADU POPESCU. 

Distinsei sale familii îi suntem alături și în aceste momente triste. Odihnească-se în pace! Familia profesor Florian Bențe. (2786)

 

* Începutul noului an, 2023, ne-a adus vestea încetării din viață a

academicianului DUMITRU POPESCU,

anul în care am fi sărbătorit împreună 70 de ani de la absolvirea Liceului „Em. Gojdu” din Oradea așa cum l-a denumit el „Liceul fermecat”. A lăsat în urmă un univers de amintiri care ne-au orânduit destinul și ne-a umplut viața de bucurii prin scrierile sale. Suntem alături de familia sa, exprimându-ne sincere condoleanțe în aceste momente de durere. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colegii promoției 1953 a Liceului „Em. Gojdu”. (2785)

 

* Odihnă veșnică colegului și prietenului meu 

HORIA MARIUS MOLDOVAN

om de înaltă cinste și omenie. Transmit de asemenea profundele regrete și condoleanțe familiei îndoliate, din partea prietenilor din Israel și SUA, colegi la Școala Medie 4, promoția 1964.

HORIA,

vei rămâne în amintirea noastră cu zâmbetul tău blând și iubitor. Fie-ți țărâna ușoară! Doina Vușcan. (2787)

 

* Suntem alături de colega noastră, Monica Bondar și întreaga familie în aceste momente grele pricinuite de trecerea la cele veșnice a celui care le-a fost tată, socru și bunic. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace. Colectivul Punctului de Contact Oradea. (2789)

 

* Suntem alături de vecina noastră Maria și de fiica Dorina cu familia din SUA, acum când se despart de soțul, tatăl și bunicul lor

AUREL POP.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sincere condoleanțe întregii familii. Vecinii, familia Gavriș. (2788)

 

* Grele sunt momentele când îți pierzi un părinte. Suntem alături de tine, Eugen cu soția Carmen și fiica Oana, cu familia ei. Și am vrea să-ți putem ușura suferința sufletească, acum când te desparți de mama ta, 

MARIA ANTAL. 

Dumnezeu să o odihnească în pace! Fam. Jarca Horia Augustin. (2790)

 

* Sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune pentru familia șefului Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea, Marin Bondar, la aceste clipe de grea încercare și durere, pricinuite de plecarea spre cele veșnice a tatălui său. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Personalul din cadrul Inspectoratului Poliției de Frontieră Oradea.

 

* Aducem un ultim omagiu iubitei noastre mame, soacre şi bunici,

POP MARIA de 85 ani,

care a plecat dintre noi în 29 decembrie 2022. Mulțumim întregii familii, prietenilor, colegilor şi vecinilor care au condus-o pe ultimul drum în ultima zi a anului 2022, 31 decembrie! Dumnezeu să o ierte şi să o odihnească în lumină! Carmen, Amiza, Thommy şi Aurel Pantiş.