DECESE 

 

Cu imensă tristețe și durere în suflete anunțăm faptul că iubita noastră mamă și bunică

ELENA-DOINA BINȘELEAN 

a luat calea spre cer.

Suflet nobil de o rară finețe și aleasă sensibilitate ne-a mângâiat o viață întreagă cu delicatețea și blândețea ei.

Pentru noi, ea trăiește în sufletele noastre împreuna cu noi, în fiecare clipă, acum și întotdeauna.

Dumnezeu să-i odihnească în pace sufletul său blând !

Înmormântarea va avea loc vineri, 5 iunie 2020, ora 11, la Capela Hașaș.

Copiii Liana, Daniela, Mihai Binșelan și nepotul Mihăiță.

 

* Cu adâncă durere în suflet mă despart de dragul meu soț

ALEXANDRU ALBUȚIU,

care a plecat mult prea devreme dintre noi. Dumnezeu să-ți așeze sufletul bun în Împărăția Cerurilor! Înmormântarea are loc azi, 4 iunie, ora 12.00, Capela Hașaș. Soția Rodica. (3882)

 

* Sfâșiați de durere ne luăm rămas bun de la cel mai scump tată, socru și bunic,

ALEXANDRU ALBUȚIU.

Amintirea lui va dăinui pentru totdeauna în inimile noastre. Bunul Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău! Fiul Cristian cu soția Monica și nepoata Ana Maria. (3883)

 

* O rugăciune, flori și gânduri de alinare sunt tot ce mai putem oferi acum familiei îndoliate, la despărțirea de cel care le-a fost soț, tată și bunic,

ALEXANDRU ALBUȚIU.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Cuscrii Gheorghe și Lucia. (3884)

 

* Suntem alături de Rodica și Cristian Albuțiu, la durerea pricinuită de pierderea dragului lor

ALEXANDRU ALBUȚIU.

Puiu, Marina, Vlad. (3885)

 

* Suntem alături de familia prietenei noastre, Rodica Albuțiu, la marea durere pricinuită de trecerea, mult prea devreme, la cele veșnice a dragului lor soț, tată și bunic,

ALEXANDRU ALBUȚIU.

Rugăm pe bunul Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Colegii de la Poliția de Frontieră Oradea.

 

* Împărtășim durerea verișoarei noastre Rodica Albuțiu, în aceste momente de cumpănă când sufletul ei pereche, soțul drag,

ALEXANDRU ALBUȚIU

pleacă din această lume spre Împărăția Cerurilor. Sincere condoleanțe întregii familii! Corneliu Sfârlea și familia. (3873) 

 

* Cu gândul și cu sufletul mărturisim compasiune pentru verișoara noastră Rodica Albuțiu, în momentul greu al despărțirii de soțul ei iubit

ALEXANDRU ALBUȚIU.

Condoleanțe familiei îndurerate! Sorin și Marius Sfârlea. (3874)

 

* Împărtășim durerea colegei noastre, Sânziana, la pierderea mamei sale,

prof. VOCHIȚA ARDELEAN.

Dumnezeu s-o odihnească în pace. Dr. Liana Micle și familia. (3876)

 

* Suntem alături de colegul nostru, prof. univ. dr. Ioan Simuț, în aceste momente de tristețe, pricinuite de pierderea mamei dragi,

FLOARE SIMUȚ.

Aneta Micle și familia. (3877)

 

*  Sincere condoleanțe și alinare domnului Horia Balint, la durerea pricinuită de moartea mamei sale. Dumnezeu s-o aibă în paza Sa! Dr. Emilia Moț. (3875)

 

* După o lungă și grea suferință s-a stins din viață draga noastră mamă, soacră, bunică și străbunică,

preoteasa văd. ANA RAȚIU,

la venerabilă vârstă de 97 de ani. Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Va rămâne veșnic vie în inimile noastre! Familia, profund îndurerată. (3887)

 

* Porțile Raiului s-au deschis și Dumnezeu a chemat la El un suflet minunat, o mamă și o bunică deosebită, un dascăl bun și inimos,

VIORICA TOBESCU.

Slujba înmormântării va avea loc vineri, 5 iunie 2020, ora 14.00, la Capela Cimitirului din Tileagd. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică!

”Mama mea, icoană sfântă

Acum la cer te-ai înălțat

Și ne-ai lăsat cu inimi frânte

Cu suflet trist, îndoliat”.

Fiica Luci, ginerele Valerian și nepoții Roxana și Alex cu soția Flavia. (3890)

 

* O ființă atât de dragă nouă a luat calea spre Cer. Îndoliați în suflete, cu lacrimi în ochi ne despărțim pentru totdeauna de scumpa noastră mamă, bunică și străbunică,

VIORICA TOBESCU.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa! Fiica Maria, nepoții Sonja și Philippe cu familiile. (3891)

 

* Cu profundă durere în suflete ne luăm rămas bun de la scumpa noastră mamă, soacră, bunică și străbunică

VIORICA TOBESCU.

Te vom păstra mereu în sufletele noastre și îl rugăm pe Dumnezeu să-ți așeze sufletul de-a dreapta Sa! Fiul Octavian, nora Liza și nepoatele Cristina și Bianca cu familia. (3892)

 

* Un gând de mângâiere pentru familia cuscrilor noștri, Lucia și Valerian Pavel, la dureroasa despărțire de cea care a fost

 buna VIORICA.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică și drum lin spre îngeri! Fam. Flaviu și Diana Bonțe. (3902)

 

* Suntem alături de Elena Pavel și familia, în aceste momente grele pricinuite de trecerea la cele veșnice a celei care a fost o bună mamă, soacră și bunică,

VIORICA TOBESCU.

Dumnezeu să o odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Fam. Aurel și Veturia Bonțe. (3901)

 

* Suntem alături de dragii noștri nași și prieteni, Luci și Vali Pavel, în aceste momente grele când se despart de iubita lor mamă, soacră și bunică,

VIORICA TOBESCU.

Dumnezeu s-o odihnească în pace, în Împărăția Sa! Sincere condoleanțe! Finii Marius, Luci și Diana Liber.

 

* Suntem alături de voi, Luci, Mia și Tavi cu familiile voastre, la despărțirea de draga voastră mamă, soacră, bunică și străbunică,

înv. VIORICA TOBESCU.

Amintirea ei să vă mângâie și să vă întărească. Bunul Dumnezeu să o odihnească în pace! Nelu, Simona și Andrei Molnar. (3888)

 

* Un gând de alinare pentru Luci, Mia și Tavi cu familiile lor, acum când se despart de iubita lor mamă, soacră, bunică și străbunică,

înv. VIORICA TOBESCU.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică, iar pe cei rămași să-i mângâie! Sandu, Ioana, Dana și Sebi Molnar. (3889)

 

* Împărtășim durerea pe care doamna învățătoare Lucia Elena Pavel o încearcă la despărțirea de buna și draga sa mamă, trecută la cele veșnice, după o viață trăită în demnitate și iubire față de familie și semeni. Bunul Dumnezeu să o odihnească între cei bine plăcuți Lui. Familiei îndoliate, sinceră compasiune! Colectivul de elevi ai clasei a III-a C, de la Școala Generală ”Oltea Doamna”, împreună cu părinții lor.

 

* Un gând de alinare și mângâiere doamnei învățătoare Lucia Elena Pavel, la dureroasa despărțire de iubita sa mamă, care i-a fost reazem în încercările și bucuriile vieții. Părintele Ceresc să-i rânduiască odihna veșnică cu aleșii Săi! Doina și Horia Stanciu.

 

* Suntem alături de doamna învățătoare Lucia Elena Pavel, la despărțirea de mama sa dragă, al cărei suflet s-a ridicat la cer. Amintirea ei luminoasă să îi mângâie și să-i întărească sufletul. Dumnezeu să o odihnească în Împărăția Sa, iar asupra familiei greu încercate să reverse mângâiere și alinare. Ioana și Bogdan Stanciu.

 

* Suntem alături de prietenii și vecinii noștri, familia Pavel, în aceste momente grele, la despărțirea de mama, soacra și bunica lor dragă. Odihnească-se în pace! Familia David. (3879)

 

 

* Un gând de mângâiere și o lacrimă alături de ale tale, dragă Luci Pavel, în ceasul dureros al despărțirii de cea căreia-i datorezi propria ta viață și împlinire pe acest pământ. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Condoleanțe familiei! Ana Iosa și Luci Babău. (3880)

 

* În aceste momente de grea încercare suntem alături cu un gând de mângâiere și alinare de prietena noastră, Luci Pavel, la dureroasa despărțire de mama dragă. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Felicia și Liviu Ianța. (3895)

 

* S-a stins din viață un om minunat, o mamă deosebită. Ai pierdut o ființă dragă, iar pierderea este aproape imposibil de acceptat. În aceste clipe grele prin care treci, dragă Luci, suntem alături de tine și de familia ta. Sincere condoleanțe! Fam. Bunica. (3893)

 

* Un gând de alinare și compasiune pentru colega noastră, Luci Pavel, acum când se desparte de scumpa ei mamă. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Din partea corpului de metodiști pentru învățământul primar al Inspectoratului Școlar Județean Bihor. (3894)

 

* Sunt alături de familia Pavel, la durerea pricinuită de despărțirea de draga lor mamă și bunică,

VIORICA TOBESCU.

Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Angela cu familia. (3896)

 

* Un gând de alinare și mângâiere pentru prietena mea, Luci Pavel, acum când se desparte de mama dragă. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Maria Duma. (3897)

 

* Suntem alături de prietenii noștri, Luci și Vali Pavel, acum când se despart de iubita lor mamă. Sincere condoleanțe! Familia Taichiș Marin și Violeta. (3898)

 

* Împărtășim durerea prietenilor noștri, Luci și Vali Pavel, acum când se despart de iubita lor mamă. Sincere condoleanțe! Familia Niulaș Florin, Ramona, Raul, Larisa și Mara. (3899)

 

* Dumnezeu să-l odihnească în pace, pe nepotul și verișorul nostru,

RADU BELENEȘI,

de 53 ani. Condoleanțe fiului David și întregii familii! Mătușa Nușica, verișoarele Sanda și Alina, cu familiile lor.

 

* Ne despărțim cu durere și lacrimi de fratele, cumnatul și unchiul nostru drag,

SĂNDEL.

Dumnezeu să-i dea liniște și pace sufletească. Fie-i țărâna ușoară! Mariana, Liviu, Alexandra și Mihai. (3886)

 

* Suntem alături de familia Binşelan, în aceste clipe deosebit de grele pricinuite de decesul mamei, soacrei şi bunicii dragi. Dumnezeu s-o odihnească în pace!Sincere condoleante! Colectivul ISROM IMPEX S.R.L.

 

* Suntem alături de colegii noștri Rodica și Cristian Albuțiu, precum și de întreaga familie, acum în momentele grele ale despărțirii de soțul, tatăl, socrul și bunicul drag. Sincere condoleanțe. Colegii de la Punctul de Contact Oradea.

 

* Un gând de alinare și mângâiere familiei Rusu la despărțirea de tatăl drag,

ILIE PETRU.

Sincere condoleanțe. Maria Bulea și Irina Porumb. (115)

 

* Suntem alături de Liviu și Viorica la despărțirea de tatăl drag,

ILIE PETRU.

Sincere condoleanțe familiei. Teodora și Nelu Porumb. (116)

 

* Suntem alături de familia Binșelan în aceste clipe deosebit de grele pricinuite de decesul mamei, soacrei și bunicii dragi. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Sincere condoleanțe. Colectivul ISROM Impex S.R.L. (117)

 

COMEMORĂRI

 

 * Păstrându-i neștearsă amintirea retrăiesc cu durere ziua despărțirii, în urmă cu 7 ani, de când dragul meu soț

TEODOR CAZAN

își doarme somnul liniștit al veșniciei.

Curgeți lacrimi, curgeți,

Doar atât mi-a mai rămas,

Dorul și durerea-n suflet,

Lacrimile pe obraz.

Să-i fie locul de veci veșnic luminat și pacea divină să-l aibă în pace. Recunoștință celor care l-au cunoscut și păstrează o clipă de aducere aminte. Dumnezeu să-l odihnească în liniște și pace! Soția Aurica. (3761)

 

* Au trecut 3 ani de când ființa minunată și dragă nouă

IULIANA TANC,

(Băbuca) a trecut la cele veșnice. Îi vom păstra mereu amintirea în sufletele noastre. Dumnezeu să-i dea odihna binemeritată! Familia.