* Cu mare durere ne despărţim de un suflet blând, cea care a fost mama noastră dragă şi cea pentru care noi am fost Totul,

ANA LOLA,

pe care Dumnezeu a hotărât să o primească la El. Înmormântarea va avea loc în comuna Sâncraiu, sat Băişor, judeţul Cluj, în data de 4 mai 2019, ora 13.00. Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească! Fiica Florica împreună cu soţul Radu Bodea. (9951)

 

* Cu tristeţe şi lacrimi în ochi o conducem pe ultimul drum pe bunica noastră dragă

ANA LOLA,

căreia îi datorez neuitarea pentru dragostea şi ocrotirea cu care mi-a vegheat copilăria. Dumnezeu să îţi primească sufletul mare în Împărăţia Sa şi să îţi dea binemeritata odihnă! Nepotul drag Bogdan Bodea împreună cu soţia Raluca şi fiicele Mara şi Iulia. (9955)

 

* Cu lacrimi în ochi mă despart de bunica mea dragă care m-a crescut cu toată dragostea şi dăruirea

ANA LOLA,

pe care o voi păstra mereu în suflet, o voi pomeni în rugăciuni şi îl rog pe Dumnezeu să îi dea odihnă veşnică. Nepoata Corina Bodea. (9956)

 

* Suntem alături de colega noastră, Prorector prof. univ. dr. Marcela Prada și familia acesteia, în marea durere pricinuită de pierderea socrului, tatălui și bunicului drag,

dr. IOAN VIOREL PRADA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Consiliul de Administrație al Universității din Oradea

 

- Ne exprimăm profundul regret și suntem alături de voi, Titi și Marcela, în marea durere pricinuită de pierderea tatălui și socrului drag, dr. Ioan Viorel Prada. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Carmen Tocuț și Eugen Macocian