DECESE

 

* Cu mare tristețe în suflet anunțăm plecarea fulgerătoare a dragului nostru soț, tată, socru și bunic

prof. dr. ing. CĂTĂLIN ȘUȘU,

la vârsta de 70 ani. Stâlpul are loc azi, 4 martie, ora 17.00, la Capela Orășenească, iar înmormântarea va avea loc sâmbătă, 5 martie, ora 13.00, de la Capela Hașaș. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Soția Maria, fiii Bogdan și Gabriel cu familiile lor. (650)

 

* Un suflet mare s-a ridicat la cer lăsând în urmă o nemărginită durere

prof. dr. ing. CĂTĂLIN ȘUȘU.

Suntem alături de familia îndurerată. Bunul Dumnezeu să-l așeze în Lumina și Împărăția Cerului. Cumnata Terezia cu familia. (651)

 

* Cu ochii înlăcrimați și inimile zdrobite de durere ne despărțim pentru totdeauna de scumpul nostru tată, socru și bunic

CĂTĂLIN ȘUȘU.

Odihnește-te în pace. Fiul Bogdan, nora Alina și nepoatele Cezara și Georgia, din Franța. (646)

 

* Ieri 3 martie, bunul Dumnezeu l-a chemat la Dânsul pe iubitul frate, cumnat și unchi

ing. CĂTĂLIN-GABRIEL ȘUȘU.

Despărțirea de el ne lasă sufletele pline de tristețe și durere. Dumnezeu să-l odihnească în pace în lumea celor drepți. Familia dr. Carmen și Vasile Matiz, familia dr. Daiana și Vasile Matiz, nepoata Carmen Matiz. (647)

 

* Cu inimile îndurerate ne despărțim de cuscrul nostru

CĂTĂLIN ȘUȘU.

Îngerii să-ți poarte sufletul spre Raiul Ceresc, iar bunul Dumnezeu să te odihnească în pace. Cuscrii Turcuț Tudorel și Viorica. (645)

 

* Pios omagiu de prețuire acum, la trecerea la cele veșnice a bunului nostru prieten

CĂTĂLIN ȘUȘU,

un OM de mare omenie. Sincere condoleanțe soției Mona și copiilor Bogdan și Gabriel cu familiile lor. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Ruxanda și Traian Lazău. (636)

 

* Suntem alături de voi, Mona, Bogdan cu familia și Gabriel cu familia, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a celui care v-a fost soț, tată și bunic

CĂTĂLIN ȘUȘU.

Dumnezeu sa-l odihnească în pace! Adi, Andrei, Viorica si Adrian Purcărin.

 

* Gânduri de mângâiere și alinare pentru Mona, Bogdan cu familia și Gabriel cu familia, la despărțirea de cel care v-a fost soț, tată și bunic

CĂTĂLIN ȘUȘU.

Odihnească-se în pace! Nașii Doina și Sabin Por, din Satu Mare.

 

* Suntem alături de familia îndoliată, în marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a fostului nostru coleg

prof. ing. CĂTĂLIN ȘUȘU.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colectivul Liceului Tehnologic „Constantin Brâncuși” Oradea. (639)

 

* Împărtășim marea durere a dragei noastre prietene Mona Șușu și a întregii ei familii, acum la despărțirea neașteptată de soțul său drag și bunul nostru prieten

CĂTĂLIN ȘUȘU.

Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa, iar pe cei rămași să-i mângâie. Sincere condoleanțe întregii familii! Văd. Avram Zoița cu fiica Ioana. (640)

 

* Gânduri de mângâiere și alinare pentru familia ginerelui și cumnatului nostru, la trecerea la cele veșnice a iubitului lor soț, tată și frate

CĂTĂLIN ȘUȘU.

Odihnă veșnică! Adriana, Cristiana, familia Aurora și Ovidiu Țărău. (649)

 

 

* În aceste zile triste de durere, ne alăturăm familiei Baciu din Geneva, prin trecerea în neființă a celui care a fost un OM BUN, cu inima mare, drag nouă tuturor, domnul

NELU BACIU,

născut în 1944, în Tilecuș. Toți care te-am cunoscut nu te vom uita niciodată. Odihnește-te în pace. Fam. Cosma Fl., din Tileagd.

 

* Cu multă tristețe în suflete ne luăm rămas bun de la dragul nostru tată și bunic,

IOAN ILIE ILLE.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Din partea fiicei Ana, fiului Mihai, a nepoților Mihai și Daria. (637)

 

* Cu tristețe în suflet sunt alături de Ana și Mihai, la despărțirea de tatăl lor

prof.  IOAN ILLE,

un profesor dedicat meseriei, un profesionist desărvâșit, un mentor, un adevărat părinte spiritual. Drum lin spre stele, alături de ceilalți dascăli vulcaniști care întregesc „Catedra cimitirului din deal”. Prof. Ciprian Sirca. (641)

 

* Cu tristețe în suflet mă despart de cel cu care am copilărit pe aceeași stradă, Pătareasca Mică în Beiuș, care mi-a fost fin și prieten de o viață, om de o aleasă omenie și modestie, 

profesor ILE IOAN.

Îmi voi aduce aminte cu drag de tine. Dumnezeu să te odinească în pace. Ghiță Roman cu familia.

 

* Fie-vă drumul lin printre astre, domnule profesor

ILLE IOAN ILIE!

Colectivul Colegiului Național „Samuil Vulcan”, Beiuș.

 

* FLOARE TĂUT

ne va fi dor de bunătatea și dragostea cu care ne-ai înconjurat mereu, amintirea sufletului tău bun va rămâne veșnic în inimile noastre. Îl rugăm pe Bunul Dumnezeu să îți dea odihnă veșnică în Împărăția Sa! Nepotul Ghiță cu soția Florentina și fiul David.

 

* Suntem alături de tine, Viorica dragă, în aceste clipe grele în urma pierderii lui

VIOREL.

Din partea noastră, Miana Bochiş și copiii. 

 

* Un gând de mângâiere și sincere condoleanțe transmit întregii familii Florea, acum când se despart de cel care a fost soț, tată, socru și bunic

NICOLAE FLOREA.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Fleschin Vasile. (643)

 

* Un ultim rămas bun, la despărțirea de cel care a fost cumnatul și unchiul nostru

NICOLAE FLOREA.

Un gând de mângâiere pentru sora mea Viorica și nepoatele Alina și Dora cu familiile. Îi vom păstra mereu vie amintirea în inimile noastre. Dumnezeu să-l odihnească și să-l aibă în paza Sa. Cumnații Angela și Ladislau, nepoții Marcel și Angelica, cu familiile. (644)

 

* Cu durere în suflet ne despărţim de scumpul nostru cumnat şi unchi

NICOLAE-VIOREL FLOREA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar celor rămaşi să le dea putere să treacă de această grea încercare. Nu te vom uita niciodată. Cumnata Iuliana Flore, nepoţii Sebastian şi Simona cu familiile lor.

 

 COMEMORĂRI 

 

* Au trecut  3 ani de lacrimi şi durere de la plecarea unui suflet bun şi drag,

FLORIAN BODOG.

În fiecare zi eşti în rugăciunile mele. În veci pomenirea lui! Soţia. (630)

 

* Au trecut 10 ani de când ai plecat în veșnicie, dragul nostru soț, tată, socru și bunic,

TEODOR CRĂCIUN (UCU).

Anii trec, dar durerea, neuitarea, tristețea și amintirea rămân pentru totdeauna în sufletele, inimile și rugăciunile noastre. Odihnă veșnică! Soția Doina, copiii: Florin cu familia și Mihaela cu familia. Parastasul va avea loc la Biserica “Sfânta Vineri” din Parcul Țăranilor pe data de 5 martie 2022, ora 10.00.  

 

* Se împlinesc 3 ani de când bunul nostru soț, tată și bunic,

DORU DĂNEL NEGREANU

a trecut la cele veșnice. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace de-a dreapta Sa. Parastasul va avea loc sâmbătă, 5 martie, ora 8.30, la Biserica „Sf. Apostol Andrei”. Familia îndurerată: Angela, Corina, Monica cu familia.

 

* Cu tristețe și durere în suflet comemorăm un an de la plecarea la cele veșnice a iubitei noastre soții, mame și bunici iubitoare

MĂRIUȚA ARDELEAN.

Nu te vom uita niciodată și te vom iubi mereu. Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 5 martie, ora 9.30, la Biserica „Sf. Nicolae”, Ioșia. Soțul Dumitru, fiul Ciprian, nora Dana și nepoțelul Marco-Andrei. (638)