DECESE

 

* Cu adâncă durere în suflet anunț despărțirea de dragul meu soț

TOADER TIVADAR

pe care Dumnezeu l-a chemat la cer. Înmormântarea va avea loc la Capela Hașaș, azi, 5 iulie, ora 12.00. Dumnezeu să-l odihnească în pace, liniște și lumină. Veșnic nemângâiată soția Lucreția Tivadar (Rodica). (3713)

 

* Împărtășim durerea surorii Rodica la despărțirea de iubitul soț,

TOADER TIVADAR

și transmitem sincere condoleanțe. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Fratele Gavril cu familia.

 

* Un ultim omagiu la despărțirea de unchiul nostru drag 

TOADER TIVADAR.

Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar soției sale, Rodica, să-i dea mângâiere și alinare. Mimi, Alexandra, Viorica și Călin Neag. (3714)

 

* Acum când pleacă la cele veșnice aducem un ultim omagiu bunului nostru vecin

TOADER TIVADAR.

Dumnezeu să așeze sufletul lui bun întru Împărăția Sa. Transmitem un gând de mângâiere și alinare soției sale Rodica. Silvia și Daniela Săvan. (3716)

 

* Cu cea mai profundă îndurerare suntem nevoiți să o conducem pe ultimul drum pe scumpa noastră 

DANIELA CIOPLEALĂ.

Înmormântarea va avea loc în Oradea, la Cimitirul Rulikowski azi, 5 iulie 2023, ora 13.00, de la Capela Hașaș. Te vom iubi mereu! Fiul tău Vlad și Victor. (3707)

 

* Suntem copleșiți de durere la plecarea în veșnicie a fiicei noastre mult iubite

DANIELA CIOPLEALĂ.

Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace. Părinții Mihuțiu Coriolan și Silvia.

 

 

* Cu adâncă durere în suflet anunț trecerea la cele veșnice a iubitei mele soții

FLOARE  BOLDEA,

în vârstă de 69 ani. Înmormântarea va avea loc joi, 06 iulie 2023, ora 13.00, de la Capela Hașaș. Dumnezeu să-i dăruiască pace, liniște și odihnă veșnică în Împărăția Sa Cerească. Nu te voi uita niciodată! Soțul Victor, fiii Cosmin și Sergiu.

 

* O inimă mare a încetat să mai bată, un suflet bun s-a ridicat la cer. Cu inima plină de durere ne luăm rămas bun de la cea care a fost cea mai bună mamă, soacră și bunică

FLOARE  BOLDEA,

în vârstă de 69 ani. Ne rugăm la bunul Dumnezeu să-i dăruiască odihnă veșnică! Te vom purta mereu în suflet. Fiul Cosmin, nora Rodica și nepotul Gabriel, și fiul Sergiu, nora Ramona și nepotul David.

 

* Împărtășim durerea copiilor noștri, Sergiu și Ramona Boldea, acum când se despart de ființa dragă, mama  

FLORICA.

Ai fost un om cald și liniștit, mereu zâmbitor și primitor fără a supăra niciodată pe nimeni și ai plecat cu demnitate luptând până la sfârșit. Îl rugăm pe bunul Dumnezeu să-ți așeze sufletul în Raiul Sfânt printre aleșii Săi. Nu te vom uita niciodată și vei fi în rugăciunile noastre. Părinții Cornel și Doina Hulea. (3710)

 

* Familia Bozga, cu inimi cernite de durere anunțăm pierderea celei mai dragi ființe,

profesoara ROMANȚA  BOZGA „MINA”

răsfățata noastră. A fost soție dragă, mamă și bunică ocrotitoare și iubitoare. Chipul ei frumos se va așeza în sufletul soțului Ioan, fiicelor sale Lelia și Lavinia, a nepoților Daria, Dana și Vlad ca o pată de neșters. Dumnezeu s-o ia sub aripa Sa ocrotitoare! Înmormântarea va avea loc joi, 6 iulie, ora 14.00, de la Capela Hașaș. (3715)

 

* Sunt sfâşietoare clipele ce poartă în ele "neîntorsul". Sufletul surorii mele gemene,

ROMANŢA,

a pornit pe drumul veşniciei. Jumătate din fiinţa mea lăuntrică s-a frânt. Restul cuvintelor sunt neînstare să-mi mărturisească durerea. Odihnă lină şi ocrotire blândă, sus în cer, suflete "ales". Doina Beleanu.

 

* Transmitem sincere condoleanțe și un gând de mângâiere colegului nostru av. Ioan Bozga și întregii familii, acum, la trista despărțire de soția, mama și bunica dragă,

ROMANȚA BOZGA.

Dumnezeu s-o odihnească în pace ! Conducerea, membrii și salariații Baroului Bihor și ai Filialei Bihor a CAA. (3712)

 

* Suntem alături de colega noastră av. Alina Leucea, în aceste momente grele ale despărţirii de tatăl drag,

VIOREL FILIP.

Dumnezeu să-l primească în Împărăţia Sa, iar pe cei rămaşi să-i mângâie! Conducerea, membrii şi salariaţii Baroului Bihor şi ai Filialei Bihor a CAA. (3711)

 

* A plecat dintre noi, pe drumul fără întoarcere, lăsând în urmă durere și regrete un distins camarad de-al nostru, un ofițer de excepție, cel care a fost 

col. (rtg.) VIOREL FILIP,

care cu onestitate, modestie, sobrietate și competență a contribuit prin funcțiile îndeplinite la ridicarea prestigiului cadrelor militare avute în subordine. Conducerea asociației transmite familiei îndurerate întreaga noastră compasiune și sincere condoleanțe. Președinte A.N.C.M.R.R. col. (rtg.) Anghel Ursu. (3717)

 

COMEMORĂRI

 

* Azi se împlinesc 13 ani de la despărţirea de draga noastră mamă,

MARIA BORTOŞ.

Ne rămâne doar amintirea şi un dor nestins în inimă a dragii noastre mame şi bunici,

MARIA BORTOŞ.

Nimic nu este mai dureros în viaţă ca despărţirea de cea mai dragă fiinţă: MAMA. Timpul trece, dar durerea din sufletele noastre şi lacrimile din ochii noştri au rămas aceleaşi ca în urmă cu 13 ani. Veşnic nemângâiaţi Nichi Bortoş, Geta Muşet şi Horică Bortoş cu familiile lor. (3704)