DECESE

 

* Cu inimile îndurerate ne despărțim de cel care a fost unchiul nostru  

GHEORGHE CARABIBER.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sincere condoleanțe. Roxana, Victor, Vlad și Ovidiu. 

 

* Suntem alături de colega noastră conf. dr. Simona Castrase în marea durere pricinuită de decesul tatălui drag. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească. Decanatul și secretariatul Facultății IETI. (5198)

 

* Ne despărțim cu tristețe de dragul și bunul nostru prieten

GHEORGHE CARABIBER,

care a plecat să o întâlnească și să-i fie alături iubitei sale soții

MELINDA,

ca de acolo să-i îndrume și ocrotească pe minunații lor copii și nepoți, așa cum au făcut toată viața! Sincerele noastre condoleanțe copiilor și nepoților nemângâiați!

Zorina și Nelu Puris.

 

* Am aflat cu tristețe despre încetarea prematură din viață a colegului universar și de idei politice,

prof. univ. dr. ing. MIȘU JEAN MANOLESCU,

unul dintre primii întemeietori ai Universității din Oradea, rector al Universității „Agora”. Dumnezeu să te odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Prof. univ. Mihai D. Drecin.

 

* Un gând de alinare și mângâiere pentru familia distinsei doamne prof. univ. dr. Adriana Manolescu în aceste momente de grea cumpănă când se desparte de cel care a fost

prof. univ. dr. ing. MIȘU JEAN MANOLESCU,

fondatorul și rectorul Universității Agora, un universitar de înaltă calitate, de aleasă omenie și noblețe, un familist de excepție. Pronia divină să-i ierte păcatele și că-i așeze sufletul în rândul drepților, iar familiei îi transmitem sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune. Fam. Gl. bg. (rtr.) conf. univ. dr. Vasile Creț.