DECESE

„Ți-aș scrie, Doamne, o scrisoare

Pe-o lacrimă sau pe-un suspin

Să-ți spun a inimii durere

În ceas de taină când mă-nchin..."

 

JAKAB GUSZTAV

MARINĂU SAVU

CRISTEA IOAN

POPA ANA

BUZGO CATIȚA

GILĂU RODICA DANIELA

MEȘTER LIANA EUGENIA

SARKADI LORAND

POPOVICI PARASCHIVA

MESTER JULIANNA

BORBELY SILVIA

GECZI ANDRAS

VEREȘ EMILIA

MĂRCUȚ ALEXANDRU

COANDĂ STELIAN

LASCĂU FLORIAN

 

Sincere condoleanțe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare

Non Stop „La capatul Drumului” SRL.

 

* Cu multă durere în suflete. ne luăm rămas bun de la draga și iubita noastră mamă, soacră, bunică și străbunică

BORBELY SILVIA

în vârstă de 87 ani. Înmormântarea  are loc azi, 7 august, ora 15.00 de la Capela Hașaș. Dumnezeu să o odihnească în pace alături de îngeri! Nu te vom uita niciodată! Familia îndoliată.

 

* Suntem alături de voi, buni prieteni, Angela și Petrică, Andreea, Horia, Ania, în ceasul de amărăciune pricinuită de trecerea la cele veșnice, a tatălui, bunicului și străbunicului drag. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească! Ana, Tudor, Cristina și Dorel Moţiu. (3865)

 

* Suntem alături de colega noastră conf. univ. dr. Antonescu Angela, în aceste momente grele când se desparte de dragul său tată. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sincere condoleanțe întregii familii. Colectivul catedrei Biochimie, Facultatea de Medicină și Farmacie din Oradea. (3858)

 

* În aceste momente triste suntem alături de colega și prietena noastră dr. Angela Antonescu, acum când se desparte de tatăl său drag. Sincere condoleanțe. Fam. dr. Dobjanschi Luciana și Sebastian. (3859)

 

* Suntem alături de colegii noștri Alina și Cătălin la marea durere pricinuită de trecerea în neființă a mamei lor dragi

ȘIPOȘ FLOARE.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Serviciul Financiar-Contabil, SC Turism Felix SA.

 

* Suntem alături de colegii noștri Cătălin Șipoș și Alina Pop, în aceste momente de suferință pricinuite de decesul mamei dragi. Sincere condoleanțe! Birou Decontări-Marketing, Sc Turism Felix SA.

 

* Gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de voi Alina și Cătălin, în aceste momente nespus de dureroase! Dumnezeu să o odihnească în pace! Birou Calitate, Birou Mediu -PSI, ScTurism Felix SA.

 

* Suntem alături de colegii noștri Șipoș Cătălin și Pop Alina în aceste momente de grea încercare pricinuite de trecerea în neființă a mamei lor dragi. Dumnezeu să o odihnească în pace. Sincere condoleanţe familiei îndoliate. Conducerea „TURISM FELIX" SA - Băile Felix.

 

* Împărtăşim durerea colegilor noștri Șipoș Cătălin și Pop Alina, în aceste momente de tristețe și durere, când se despart de iubita lor mamă. Dumnezeu să o odihnească în pace. Colegii de la Serviciul Resurse Umane - “TURISM FELIX" SA - Băile Felix.

 

* Cu toate că suntem separați de mii de km, cu gândul și cu inima suntem alături de voi, Marius, Bianca, Isa, Mira, Adi, Ayan și Viorica Bozgan.

GHIȚĂ

ne va lipsi mult, umorul lui și buna dispoziție ne încălzea sufletele. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Dan și Ramona Gligor, Maria și Joe Vermeulen. (3860)

 

* În aceste clipe grele suntem alături de voi, Viorica, Marius și Mira cu familiile, acum când ne despărțim pentru totdeauna de cuscrul

GHEORGHE BOZGAN.

Dumnezeu să-i așeze sufletul între cei drepți și buni. Cuscrii Nicolae și Maria Soane. (3861)

 

* Un gând de mângâiere și alinare pentru Viorica și familia ei, în această zi de amărăciune și tristețe când îl conduc pe drumul cel veșnic pe iubitul lor soț și tată,

GHIȚĂ BOZGAN.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Familia Roxin Mircea și Irina. (3862)

 

* Transmitem un gând de mângâiere și sincere condoleanțe colegului nostru av. Rafael Marin și întregii familii, în aceste momente triste ale despărțirii de mama sa dragă,

IOSEFINA MARIN.

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Conducerea, membrii și salariații Baroului Bihor și ai Filialei Bihor a CAA.

 

* Cu adâncă tristețe și profund regret ne despărțim de cel care a fost studentul nostru

RAUL OCTAVIAN PANTEA.

În cei trei ani de studii pe care i-a urmat la specializarea Rețele și software de telecomunicații

RAUL OCTAVIAN PANTEA

a reușit să se numere printre studenții cu cele mai bune rezultate la învățătură din domeniu, motiv pentru care a fost ales membru în Consiliul Facultății de Inginerie Electrică și Tehnologia Informației. Înzestrat cu alese calități morale și o educație frumoasă,

RAUL

a fost și rămâne apreciat de către cadrele didactice și colegii care l-au cunoscut. Bunul Dumnezeu să-l pomenească printre aleșii săi. Colectivul departamentului de Electronică și Telecomunicații al Universității din Oradea transmite familiei îndoliate sincere condoleanțe. (3864)

 

 

* Suntem alături de Doru și Eva, acum când odorul lor, 

MARCO LAZA,

a plecat spre o lume mai bună. Dumnezeu să-i dea pacea veșnică! Marcela și Titi Prada.