DECESE

 

* Suntem alături de colegul nostru dr. Laza Doru, medic primar ATI la nemărginita durere şi suferință cauzate de moartea fulgerătoare a fiului său

dr. MARCO LAZA,

medic rezident medicină fizică şi recuperare în Bucureşti. Tot Colectivul Clinicii ATI I dorim să fim lângă voi, dragă Doru şi Eva! Sincere condoleanțe! Dumnezeu să îl ierte şi să îl odihnească! Medic şef dr. Negrău Marcel.

 

* Colegiul Medicilor Bihor transmite alese gânduri de condoleanțe şi alinare domnului doctor Teodor Laza, medic primar ATI, la imensa suferință cauzată de pierderea fulgerătoare a fiului iubit

dr. MARCO LAZA,
medic rezident medicină fizică şi recuperare în Centrul Universitar Bucureşti. A absolvit Facultatea de Medicină şi Farmacie în Oradea, în anul 2020, fiind un tânăr inteligent, plin de viață şi pasiune, îndrăgostit de arta de a vindeca ființa umană, muzician care iubea sportul şi natura. Cuvintele nu pot aduce alinare familiei zdrobite de durere. Suntem alături de voi Doru şi Eva! Sincere condoleanțe! Dumnezeu să îl ierte şi să îl odihnească! Preşedinte CM Bihor, dr. Carmen Pantiş.

 

* Colectivul Clinicii Medicină Internă I (N) și Diabet al Spitalului Clinic Județean de Urgență Bihor, este alături de dr. Laza Teodor și familia sa în aceste momente tragice când se despart de unicul lor fiu

dr. MARCO LAZA.

Sincere condoleanțe familiei îndurerate.

 

* Suntem alături de fam. dr. Laza Teodor în aceste momente de grea încercare la pierderea dragului lor fiu

dr. MARCO LAZA.

Sufletele părinților rămân pustii, triste și îndurerate. Fie ca Bunul Dumnezeu să vă ajute în aceste clipe de mare durere. Sincere condoleanțe. Mihaela și Marius Popoviciu.

 

* Cuvintele nu pot exprima durerea pe care un părinte o simte atunci când sufletul său, copilul său,

MARCO LAZA,

pleacă mult prea devreme în lumea îngerilor. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Suntem alături de colega noastră, Laza Eva, în aceste momente de grea încercare. Sincere condoleanțe familiei! Colectivul Școlii Gimnaziale „Oltea Doamna”, Oradea.

 

* Cu multă durere în suflet anunțăm trecerea la cele veșnice a iubitului nostru soț, tată și socru,

COANDA STELIAN

 în vârstă de 79 de ani. Înmormântarea va avea loc miercuri, 09.08.2023, ora 13.00,  la Capela Orășenească. Nu te vom uita niciodată. Soția Elvira, fii Radu și Sergiu, cu familiile.

 

 

* Tuturor celor care prin prezență și condoleanțe și-au mărturisit dragul și respectul față de iubita noastră fiică,

dr. RODICA DANIELA GILĂU

atât de dureros dispărută dintre noi, sincere și alese mulțumiri. Fam. Daniela și Ludovic Gilău. (3856)

 

* Cu adâncă durere soția anunță trecerea la cele veșnice a celui mai iubit soț, tată, socru și bunic

VASILE COZAC.

Înmormântarea are loc azi, 8 august, ora 13.00, la capela din Sâmbăta. Dumnezeu să te odihnească în pace. (3848)

 

* Fii Cozac Emanuel și Cozac Lucian cu familiile anunță cu o imensă durere în suflet trecerea la cele veșnice a celui mai iubit tată, socru și bunic

VASILE COZAC.

Dumnezeu să te odihnească în pace. (3849)

 

* Cu mare durere în suflet mă despart de fratele meu drag,

VASILE COZAC

prea devreme plecat în Împărăția Cerului! Ne-ai lăsat cu inima împietrită de durere și un dor care nimic nu îl va putea umple. Sufletul tău va fi întotdeauna alături de sufletele noastre. Sora Mărie Mincic și nepoții Șerban și Gabriel cu familiile. (3858)

 

* Drum lin spre cer, dragul meu verișor

VASILE COZAC!

Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace alături de cei dragi ai noștri, plecați dintre noi. Verișoara Florica Soran și Gelu din București. (3859)

 

* Suntem alături de vecinul nostru și familia lui la decesul tatălui

VASILE COZAC

(din Sâmbăta). Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Fam. Popescu și Ciursaș. (3850)

 

* Un gând de alinare și mângâiere, pentru colegii noștri Mone Răzvan și Mone Mihai, la durerea pricinuită de moartea tatălui lor,

MIHAI MONE.

Dumnezeu să îl odihnească în pace! Colegii de la STAR STONE SA.

 

* Suntem alături de Coandă Radu Stelian la marea durere pricinuită de pierderea tatălui drag. Sincere condoleanțe și multă compasiune. Familia Tanc. (3854)

 

* Ne despărțim cu multă tristețe în suflet de distinsul nostru coleg, profesor, inspector școlar

STELIAN COANDĂ

un dascăl cu o înaltă ținută profesională. Sincere condoleanțe familiei greu încercate. Colegii Eva Pirtea, Geta Nan, Ani Iosa și Elisabeta Moțica. Dumnezeu să-l odihnească în pace. (3855)

 

* În aceste momente grele suntem alături de prietenul nostru Sergiu pentru pierderea grea suferită de moartea tatălui său drag. Éva și Laci.

 

* Suntem alături de colega noastră, Adriana Țet la decesul soțului. Sincere condoleanțe, colegi de la Național TV. (3861)

 

 

COMEMORĂRI

 

* Trecerea tăcută a timpului nu poate șterge durerea din inimile noastre, dar nici chipul tău blând și bun. Dragostea cu care ne-ai înconjurat va rămâne în inimile noastre pentru totdeauna. Se împlinesc 6 ani de când sufletul tău cutreieră Împărăția Tatălui Ceresc, iar noi nu vom uita niciodată că ai fost o soție, mamă, soacră, noră și nepoată deosebită

NICOLETA NEGREAN.

Ne este dor de chipul tău drag, de ochii tăi blânzi, de vocea ta caldă care ne alina şi ne alinta în fiecare zi. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică! Cu lacrimi în ochi soțul Nicu și Dana, fiul George cu soția Flavia și micul Cezar, mama-soacră Piri Negrean și mătușa Fira. (3847)