DECESE

 

* Cu ochii înlăcrimaţi şi cu inima zdrobită de durere anunţăm trecerea timpurie la cele veşnice a celui care a fost soţ, tată și socru,

PAVEL ADRIAN ILE,

de 59 de ani. Este nespus de greu să ne imaginăm familia noastră fără tine, dragul nostru. Cu sufletele îndurerate înălţăm rugăciuni către Bunul Dumnezeu, să-ţi răsplătească dragostea şi dăruirea oferite. Slujba de înmormântarea are loc azi, 8 septembrie 2022, la ora 14.00, la Capela Haşaş, Cimitirul Rulikowski Oradea. Bunul Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace. Nu te vom uita niciodată și te vom purta mereu în sufletele noastre! Soţia Tatiana, fiicele Paula și Anca cu familiile lor. (2115) 

 

* Regretăm cu durere în suflete trecerea fulgerătoare la cele veșnice a dragului nostru verișor,

PAVEL ADRIAN ILE.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa! Condoleanțe întregii familii, din partea verișoarei Maria Pop cu întreaga familie. (2116)

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet cald şi curat s-a înălţat la cer, cea care a fost nepoata şi verişoara noastră,

MARIANA CIUCIU,

de 58 ani, din Brusturi. Dumnezeu să o ierte şi să o odihnească în Împărăţia Sa, iar familiei greu încercate, alinare şi mângâiere. Mătuşa Hava Mina şi verişoara Drimbău Marioara cu familia. (2113)

 

* Cu tristeţe în suflete ne despărţim de verişoara noastră,

MARIANA CIUCIU,

de 58 ani, din Brusturi. Bunul Dumnezeu să o odihnească în linişte şi pace, iar pe cei rămaşi să-i mângâie şi să-i întărească. Verişoara Maria Fălcuşan cu familia. (2114)

 

COMEMORĂRI

* Azi se împlinesc 22 de ani de la tragica despărțire de dragul meu frate,

CORNEL BODEA (cpt).

Odihnă veșnică, dragul nostru! Sora cu familia. (173) 

 

* Amintiri duioase şi gânduri dragi păstrăm în inimile noastre acum, la împlinirea a şase săptămâni de la plecarea prematură din această lume a scumpului nostru soț și tată,

dr. MARCEL MATIUȚA.

Pentru dragostea şi bunătatea cu care ne-ai înconjurat îţi datorăm neuitarea şi recunoştinţa veşnică. Lacrimile noastre vor păstra curate amintirile, iar florile vor aminti veșnic frumusețea și noblețea sufletului tău. Dumnezeu să te odihnească în pace! Soția Pompilia și fiul Pompiliu, în veci nemângâiați.

 

* Trecerea timpului adâncește tot mai mult dorul și suferința sufletului, din tot ce a fost frumos a rămas doar amintirea unui vis presărat cu lacrimi și florile neuitării. Se împlinesc 10 ani de când dragul meu frate,

IOAN ȘIPOȘ,

a plecat la cele veșnice în Împărăția Tatălui Ceresc. Rog pe bunul Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică în Împărăția Sa! Sora îndurerată, Șipoș Elena. (2108)