DECESE

 

* Cu tristețe și durere în suflet anunțăm trecerea la cele veșnice al dragului nostru

tată și socru

RIESZ ALEXANDRU-GHEORGHE

în vârstă de 86 de ani. Înmormântarea va avea loc joi, 10.08.2023, ora 12.00 de la capela Steinberger. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa! Fiica Ildiko cu soțul Valentin.

 

* Suntem alături de Ildiko și Valentin în aceste momente de amărăciune și tristețe, când îl conduc pe drumul cel veșnic pe iubitul lor tată și socru,

RIESZ ALEXANDRU.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Verișorii Daniela și Dinu cu familiile.

 

* Transmitem un gând de mângâiere și sincere condoleanțe verișorilor noștri, Ildiko și Valentin, în aceste momente triste ale despărțirii de tatăl și socrul drag,

RIESZ ALEXANDRU.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Delia cu familia.

 

* O inimă mare a încetat să mai bată. Un suflet nobil s-a ridicat la cer mult prea devreme la 67 de ani. Cu ochii în lacrimi îmi iau rămas bun de la tine, dragul meu soț

ing. IONEL ȚEȚ.

Mă rog Bunului Dumnezeu să-ți odihnească sufletul curat în Împărăția Sa. Înmormântarea va avea loc joi, 10 august 2023, ora 13.00, la Capela Hașas. Nu te voi uita niciodată. Veșnic îndoliată soție Adriana. (3865)

 

* Cu profundă tristețe în suflet anunț pierderea tatălui drag

ing. IONEL ȚEȚ.

Îți mulțumesc pentru tot. Vei rămâne veșnic viu în amintirea mea. Te pup pe suflet. Fiica Mădălina Claudia. (3866)

 

* Cu adâncă tristețe în suflet și profund regret, mă despart de cel care a fost ginerele meu

ing. IONEL ȚEȚ

Dumnezeu să te odihnească în pace. Mama soacră Maria Drimbea. (3867)

 

* Cumplită este încercarea prin care treceți, tu Eva și soțul tău, pierzându-l atât de neașteptat pe fiul vostru și fostul nostru elev

MARCO LAZA.

Vă transmitem toată compasiunea noastră și ne rugăm să vă ajute bunul Dumnezeu să depășiți această suferință. Odihnească-se în pace! Un grup de profesori seniori de la Oltea Doamna. (3857)

 

* În aceste momente triste suntem alături de fam. dr. Laza Doru, medic primar ATI, la despărțirea de fiul său drag,

dr. MARCO LAZA.

Transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate. Conducerea și Colectivul TESA al Spitalului Clinic Județean de Urgență Bihor.

 

* Suntem alături de prietenii noștri Eva și Doru Laza în suferința pricinuită de pierderea fiului drag. Nu sunt cuvinte suficiente să ne exprimăm durerea și regretul pe care le împărtășim. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Paul, Monica și Gyuri Farago. (3868)

 

COMEMORĂRI

 

* Trecerea timpului nu alină durerea și tristețea despărțirii de buna noastră mamă și bunică,

prof. MARIA BARA

care în urmă cu 5 ani a plecat din mijlocul nostru. Pentru tot ce a făcut în viață o vom iubi și îi vom păstra veșnic amintirea în sufletele noastre. Recunoștința noastră celor care nu au uitat-o. Familia îndurerată. (3863)