DECESE

 

* Cu lacrimi în ochi şi cu sufletele pline de durere, ne luăm adio de la scumpul nostru soţ, tată, socru şi bunic,

IOSIF ŞTEFAN SIMO,

în vârstă de 86 de ani. A fost lumina şi călăuza întregii familii, un om de aleasă omenie, dedicat permanent şi activităţii profesionale, un creştin deosebit. Înmormântarea are loc azi, 9 mai 2024, ora 13.00, de la Capela Orăşenească Beiuş. Vei fi mereu în sufletele noastre. Dumnezeu să-ţi dea odihnă şi alinare. Veşnic nemângâiaţi, soţia Gabriela, fiica Henrieta şi ginerele Călin, fiul Iosif şi nepoata Beatrix.

 

* A plecat de lângă noi, lăsând în urmă-i lacrimi și durere, dragul nostru soț, tată și bunic

profesor VALERIU ARDELEAN.

Înmormântarea, vineri 10 mai, ora 13.00, Capela Hașaș. Odihnește-l, Doamne, în pace! Dormi liniștit, ești și vei fi mereu cu noi! Familia. (4970) 

 

* Îmi voi aminti cu dragoste și recunoștință de DOMNUL 

VALER ARDELEAN,

DASCĂL de excepție și model de conștiință, de onestitate, de colegialitate, un OM deosebit. Bunul Dumnezeu să vă așeze sufletul printre îngeri, DOMNULE PROFESOR! Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l ierte. Prof. Ecaterina Șchiop. (4969)

 

* Cu adâncă durere în suflet anunțăm trecerea la cele veșnice a domnului 

prof. VALER ARDELEAN,

la vârsta de 87 ani, născut în satul Tăut. Dumnezeu să-i așeze sufletul între cei dragi și buni! Fam. Jurcuț Ioan. (4971)

 

* Suntem alături de colega noastră Dana, de fratele ei, Dan și de distinsa doamnă Ardelean la marea durere pricinuită de trecerea în neființă a tatălui și soțului drag,

VALER ARDELEAN.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească! Noi, foștii elevi ai clasei a XII-a A, promoția 1986 - Liceul „Emanuil Gojdu”, ne vom aduce cu drag aminte de umorul și de atitudinea celui care pentru noi a fost inegalabilul ”dir” și profesor de matematică.

 

* Sunt alături de colega mea Dana și de Bebe, acum când tatăl lor, dirigintele și profesorul nostru a trecut în lumea celor drepți. Condoleanțe familiei. Marcela Prada.

 

* Familia Rusu cu copii Patricia și Codruț sunt alături de Doina, Dana și Bebe prin pierderea celei mai dragi ființe, soț și tată deosebit,

VALER ARDELEAN.

Nu vom uita niciodată prietenia și căldura minunată manifestată în toate întâlnirile noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace! Ana, Codrat, Patricia și Codruț.

 

* Regret trecerea la cele veșnice a vecinului meu 

prof. VALER ARDELEAN.

Dumnezeu să-l ierte. Condoleanțe familiei îndurerate. Olimpia Pătcaș. (4972)

 

* Cu durere în suflete ne despărțim de colegul nostru, profesorul de matematică

VALER ARDELEAN,

care a trecut în cele veșnice. Sincere condoleanțe familiei. Profesorii de matematică de la Colegiul Național „Emanuil Gojdu” Oradea.

 

* Ne despărțim cu tristețe de distinsul profesor

VALER ARDELEAN

care ne-a îndrumat la matematică în anii de liceu. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei. Absolvenții Colegiului Național „Emanuil Gojdu”, clasa 12C, promoția 1990.

 

* Împărtășim durerea dragei noastre Doina și a copiilor Dana și Bebe în aceste momente grele pricinuite de pierderea celui care a fost soț, tată și bunic

VALER ARDELEAN,

prieten bun și drag nouă. Bunul Dumnezeu să-l așeze de-a dreapta sa. Să-i fie somnul lin și îngerii aproape. Ani Căuș și fiul Relu, discipol al regretatului domn profesor.

 

* Suntem alături de familia regretatului profesor/diriginte

VALER ARDELEAN

acum când flacăra vieții domniei sale s-a stins. Sincere condoleanțe. Promoția 1980-1984, Liceul Sinteza.

 

* A mai plecat dintre noi un corifeu al spiritului gojdist.

Profesorul VALER ARDELEAN

s-a stins din viață la vârstă înaintată după mai mult de 40 ani petrecuți la catedra de matematică a CN „Emanuil Gojdu” Oradea. Pentru rigoarea cu care i-a îndrumat în dezlegarea tainelor matematicii, absolvenții multor generații gojdiste îi sunt recunoscători. Pios omagiu din partea conducerii și a colegilor de la C.N. “Emanuil Gojdu” Oradea.  (4977)

 

* Mulțumim domnule profesor

VALER ARDELEAN

că ne-ați învățat, ne-ați îndrumat și ne-ați format ca oameni. Dumnezeu să vă odihnească în pace. Ing Pernea Victor, Liceul nr 2 Oradea, promoția 1972, clasa a XII -a C.

 

* Profund îndurerați anunțăm încetarea din viață a dragului nostru soț, tată, socru și bunic

ec. MIHAI CHINDLEA.

Pentru bunătatea și dragostea lui, pentru dăruirea și grija pe care ne-a purtat-o nu-l vom uita niciodată, iar rugăciunile noastre îi vor lumina calea spre odihna veșnică din Împărăția Cerească. Veșnică să-i fie amintirea și pomenirea! Înmormântarea va avea loc vineri la ora 12.00, de la Capela Hașaș. Soția Anca, cu fiii Lucian și Horia cu familiile.

 

* Gânduri de mângâiere şi compasiune pentru domnul director general Chindlea Lucian Mihai și familia acestuia, în aceste momente grele când se despart de dragul lor

MIHAI CHINDLEA 

om de aleasă ţinută morală, preţuit şi stimat pentru probitatea profesională, pentru căldura şi prietenia dăruite din inimă semenilor. Dumnezeu să-i aşeze sufletul în Împărăţia Sa! Conducerea Companiei de Apa Oradea SA.

 

* Împărtăşim durerea domnului director general, Chindlea Lucian Mihai și a familiei acestuia, pricinuită de decesul tatălui său,

MIHAI CHINDLEA.

Ne exprimăm profunda compasiune. Sincere condoleanţe familiei. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colectivul Companiei de Apă Oradea.

 

* Împărtășim durerea doamnei Anca, a lui Lucian și Horea Chindlea și a familiilor lor, la despărțirea de soțul și tatăl drag,

MIHAI CHINDLEA.

Dumnezeu să-i așeze sufletul în rândul drepților. Titi și Marcela Prada.

 

* Împărtășim durerea familiei Lucian Chindlea acum când tatăl lor a pornit pe drumul eternității. Sincere condoleanțe! Doru și Dana Negruțiu.

 

* Împărtășesc marea durere a cumnatei Anca și a nepoților Lucian și Horea cu familiile, acum când îl conduc pe ultimul drum pe soțul, tatăl și bunicul iubit

MIHAI CHINDLEA.

Dormi în pace suflet bun! Cumnata Florica Chindlea. (4973)

 

* Gânduri de mângâiere și alinare pentru tușica Anca și verișorii Lucian și Horea cu familiile, la plecarea la cele veșnice a soțului, tatălui și bunicului drag 

MIHAI CHINDLEA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Nepotul Florin Chindlea cu familia. (4974)

 

* Suntem alături de tușica Anca și verișorii Lucian și Horea cu familiile, acum când se despart de soțul, tatăl și bunicul drag 

MIHAI CHINDLEA.

Să-i fie țărâna ușoară. Nepotul Dan Chindlea cu familia. (4975)

 

* Mângâiere și alinare dorim pentru cumnata și mătușa noastră Anca, pentru fiii ei, Lucian și Horea cu familiile lor, la despărțirea de soțul, tatăl, socrul și bunicul lor  

MIHAI CHINDLEA.

Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să-l odihnească în pace. Maria și Virgil Chindle cu familia. (4976)

 

* Cu multă părere de rău ne despărțim de un om minunat, de aleasă valoare și noblețe sufletească, cuscrul nostru 

ec. MIHAI CHINDLEA. 

Suntem alături de draga noastră cuscră Anca și de întreaga familie Chindlea în aceste momente grele și triste. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace pe BUNUL MIHAI, iar asupra celor rămași și dragi lui să reverse alinare și tăria de-a trece peste această mare pierdere. Nu-l vom uita niciodată! Fam. dr. Gheorghe Tirla. (4978)

 

* Un ultim și pios omagiu celui care a fost un OM deosebit, plin de omenie și bunătate 

ec. MIHAI CHINDLEA.

Nu-l vom uita niciodată! Condoleanțe și întreaga noastră compasiune întregii familii Chindlea. Fam. dr. Adrian Tirla. (4979)

 

*  Colectivul Biroului Notarial Chindlea Ecaterina Lavinia regretă trecerea în nefiinţă a Domnului

MIHAI CHINDLEA

şi transmite sincere condoleanţe familiei, în aceste triste momente ale despărţirii! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

* Profund îndureraţi şi trişti, fiica Claudia și ginerele Andrei, nepotelele Olivia, Sabrina și Gloria, anunță pierderea a celei ce a fost mamă, soacră și bunică mult iubită, la vârsta de 82 de ani,

profesoara ILEANA MOTOȘAN.

Porțile raiului s-au deschis larg în sfânta zi a vinerii mari, 3 mai 2024 să te primească cu brațele deschise printre îngeri. O despărțire ireparabilă, care ne lasă vii amintirile omului bun și bland care a fost MAMA! Cei care vor să îi aducă un ultim omagiu sunt așteptați la Capela Steinberger, în incinta Cimitirului Municipal. Slujba de priveghi are loc azi, joi, 9 mai 2024, ora 18.00, iar vineri, 10 mai 2024, ora 15.00 o vom conduce pe drumul fără de întoarcere! Rămâne în inimile noastre pentru veșnicie! Dumnezeu să o ierte și să o țină de-a dreapta Sa! “O mamă râde râsul nostru, varsă lacrimile noastre, iubește iubirea noastră, suferă teama noastră. Trăiește bucuriile și necazurile noastre și împărtășește speranțele și visurile noastre.” - Julia Summers. 

 

* Suntem alături de familiile prietenilor noștri Șimo Iosif și Rita Burz, la marea durere pricinuită de pierderea tatălui lor 

IOSIF ȘTEFAN ȘIMO.

Sincere condoleanțe. Odihnă veșnică. Marilena și Marcel Boța. (4967)

 

* Asociația Aspera Oradea transmite sincere condoleanțe colegilor noștri Iosif Șimo și Călin Burz, la despărțirea de cel care le-a fost tată și socru 

IOSIF ȘTEFAN ȘIMO.

De asemenea transmitem condoleanțe familiilor îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească în pace.  (4968)

 

* Suntem alături de prof. Gilda Stamatian la despărțirea de soțul ei drag. Sincere condoleanțe din partea colegilor profesori activi și pensionari de la Școala Gimnazială „Avram Iancu”, Oradea.

 

* Regretăm profund trecerea la cele veșnice a colegei noastre

CLAUDIA POPA.

Ne rugăm bunului Dumnezeu să o odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Colegele de la secretariatul facultății I.E.T.I.

 

* Cu multă tritețe ne luăm rămas bun de la colega noastră,

CLAUDIA POPA.

Plecarea ei a fost atât de neaşteptată şi de nedreaptă, ne va lipsi tuturor buna dispoziție și veselia ei. Dumnezeu s-o odihnească și să-i poarte sufletul bun în lumină! Drum lin către îngeri! Sincere condoleanțe familiei! Colectivul Facultății de Inginerie Energetică și Management Industrial, Universitatea din Oradea.

 

* Cu durere am aflat despre încetarea din viață, la o vârstă a maturității și puterii de muncă a prieteni noastre

CLAUDIA POPA

fostă secretară și secretară șefă a Facultății de Istorie Georgrafie, a altor facultăți din Universitatea noastră. A fost o fire optimistă și veselă, colegă cu studenții și cadrele didactice. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei! Ana și Mihai Drecin. 

XXXX

 

* Durere, regrete, amintiri și nostalgii mă cuprind acum la despărțirea de dragul meu frate

MIHAI CHINDLEA.

Rog pe bunul Dumnezeu să te aibă în paza Lui alături de toți ai noștri în Împărăția Sa cea Cerească. Sora Mărioara Piț.

 

* Cu durere în suflet ne despărțim de cel care ne-a fost unchi

MIHAI CHINDLEA.

și împărtășim durerea tușicii Anca și a verișorilor Lucian și Horea cu familiile. Dumnezeu să-l odihnească în Împărăția Sa cea Cerească. Nepoții Ovidiu, Dorina și George Piț.

 

* Aducem un ultim și pios omagiu celui care a fost dirigintele și profesorul nostru de matematică, domnul

profesor VALER ARDELEAN.

Drum lin spre cer, liniște, pace și odihnă veșnică, domnule diriginte! Veți rămâne mereu în amintirea noastră! Colectivul clasei a XII-a A, profil informatică, promoția 1998, CN „Emanoil Gojdu”.