Cu privire la articolul din ziarul CRIŞANA, din 09.02.08 "Iată de ce trebuia să iasă Groza primar interimar" doresc să precizez următoarele:
1. Nu am semnat nici o decizie privind atribuirea de locuinţe.
2. Preşedintele comisiei este d-na viceprimar Biro Rozalia.
3. Din presă am aflat despre apartamentul atribuit.
4. Din presă am aflat că dl Mircea Matei este director la LUXTEN.

Regret că am fost acuzat pe nedrept de complicitate! Vă recomand pe viitor pentru informarea CORECTĂ ŞI COMPLETĂ a cititorilor dvs. să mă contactaţi chiar şi telefonic pentru lămuriri înainte de a scrie în presă.

Dr. ing. Mihai-Dan GROZA, primar interimar al mun. ORADEA.

Nota autorului:
Nimeni nu l-a acuzat pe primarul interimar de vreo complicitate ci, dimpotrivă, admiţând a priori că "nu a avut cunoştinţă de punerea la cale a acestei inginerii imobiliare" îl invitam "să demonstreze că o poate demonta". Dar nu spălându-se pe mâini cu precizări de genul "nu eu am semnat", "nu eu am fost preşedintele comisiei", "nu am ştiut până nu am aflat din presă", ci acţionând în conformitate cu legea şi cu jurământul depus la învestire. Altminteri, spre nenorocul lor, degeaba au aflat orădenii "din presă" că au un alt primar, fie el şi interimar, câtă vreme sunt nevoiţi să constate pe pielea lor că nu-i vorba decât de "aceeaşi (pri)Mărie, dar cu altă pălărie"...
(dan matea)