Elodia, Elodia, nefericită fată, habar n-am dacă mai trăieşti şi nici nu-mi pasă, aşa cum îl doare-n cot de nepăsarea mea pe Dan Diaconescu din Caracalul în care s-a răsturnat carul acela vestit. Lui i se rupe, pentru că milioane de hăbăuci îşi freacă noapte de noapte ochii roşii de nesomn, ca nu cumva să piardă finalul celui de-al patruzeci şi nu ştiu câtelea episod din serialul "Elodia, unde eşti, Elodia?".

Avocato, cruntă soartă-ţi fuse rezervată, de vreme ce puhoi de lume s-a fixat pe pozele tale şi pe aberaţiile cunoştinţelor tale şi ale specialiştilor în toate ştiinţele şi pseudo-ştiinţele lumii văzute, dar şi ale celei nevăzute, de fapt mai ales ale ăsteia, precum şi pe mutra enervantă la culme a lui Cioacă, ăla de numai Necuratul te-a pus să te-nsoţeşti cu el, ca să nu mai vorbesc de avocatul lui, care, rupt din romanele lui Dickens, pare exact Urâtul în persoană.
Cu ce-ai greşit, Elodia, de-ţi hăcuiesc tembelii cadavrul virtual cu atâta râvnă? Răspunsul - deseară, numai la OTV, într-o ediţie cu adevărat senzaţională, excepţională şi fenomenală. Dacă sunteţi fleţi şi rataţi dezvăluirile în exclusivitate absolută numai la DD în Direct, nici nu ştiţi ce pierdeţi dacă nu daţi imediat pe DDTV, unde cadavrul încă e cald pentru o reluare la cote mari de tensiune, automat audienţă, implicit umflarea conturilor de milioane de euro ale cândva Şoricelului neastâmpărat, astăzi Hiena cu zâmbet dulceag, cea nelipsită din viaţa de zi cu zi a românilor culţi, isteţi şi informaţi. Iar dacă sunteţi complet defazaţi, nu-i nimic, încă nu sunteţi terminaţi. Vai de mine, dar nu are Caracalul potenţial? Tucă Show se antrenează pe margini şi nu te lasă să adormi prost.

Elodia, Elodia, nefericită fată cu nume bizar, ai reuşit, fără voie, să dai peste cap legile firii: multora le e frică, mai nou, să dea colţul şi cer morţii o derogare de la soroc. Nu de alta, dar dacă pun Diaconescu şi Lazarus ochii pe pagina de decese şi fac o fixaţie tocmai pentru cazul lor? Până şi "dormi în pace" a devenit o ironie...