Infinite Dance Festival a adus pe scena teatrului Szigligeti un spectacol electrizant, prezentat de Barcelona Flamenco Ballet miercuri, 26 octombrie. Luxuria, o poveste despre suspans, dragoste şi scandal, este un spectacol realizat de coregraful David Gutiérrez.

Suspans, intrigă, dragoste, scandal, cam așa ar putea fi descris, în câteva cuvinte-cheie, spectacolul de senzație Luxuria. Un spectacol Inovator și versatil, cu fragmente teatrale și elemente de flamenco tradițional și modern, jazz și balet, Luxuria spune povestea unui artist carismatic, care își întâlnește marea dragoste și îşi descoperă cele mai intime și intense emoții odată cu aceasta.
Prin stilul inovator de flamenco pe care trupa barceloneză îl imprimă spectacolului, publicul simte intensitatea, pasiunea și tragedia poveștii pe măsură ce protagonistul principal este acaparat de îndoială, mândrie, disperare și, în final, de singurătate. Simbioza fascinantă dintre stilurile muzicale, de la muzica clasică, flamenco tradițional până la jazz, creează o ambianță plină de seducție și tragism în același timp, într-un spectacol greu de uitat, ce tratează teme profund intime și mereu actuale.
Regia spectacolului aparține coregrafului David Gutiérrez, considerat drept unul dintre cei mai talentați artiști flamenco ai Spaniei și liderul flamenco-ului modern. Călătoria lui în lumea dansului a început la 4 ani, în Catalonia, și, foarte curând, acest copil-minune al flamenco-ului câștiga titlul de „Cel mai bun dansator solo de flamenco” la Gibraltar Stage Dance Festival.
Cea de a V-a ediţie a Infinite Dance Festival continuă cu  La Belle Époque (Ansamblul Nagyvarad), în 28 octombrie, Antigona (Ansamblul Nagyvarad) în 29 octombrie, Iubeşte-mă cinci minute, un spectacol premiat al Teodorei Tudose, alături de Universitatea Maghiară de Arta Dansului, în 29 octombrie şi Ramazuri, o producţie a Ansamblului Duda Éva, din Ungaria, în 30 octombrie.